بازنشستگان | حقوق بازنشستگان
فوری/ دستور جدید دولت برای همسان سازی حقوق بازنشستگان | دستور کار جدید وزارت رفاه برای بازنشستگان + جزییات
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهم ترین انتظار از دوره جدید سازمان تامین اجتماعی را تحقق اسناد بالادستی در حوزه رفاه اجتماعی و قانون برنامه هفتم توسعه دانست.
احمد میدری در حاشیه آئین تودیع و معارفه مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی یکی دیگر از مهم ترین اهداف برنامه هفتم توسعه در حوزه رفاه اجتماعی را افزایش پوشش بیمه های اجتماعی در کشور عنوان و اظهار کرد: اجرای اصل کفایت خدمات که یکی از برنامه های آن متناسب سازی حقوق بازنشستگان است در دستور کار وزارت رفاه قرار دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: افزایش خدمات درمانی افراد تحت پوشش، تسهیل کسب و کارهای اقتصادی، کاهش قوانین زاید و الکترونیکی کردن خدمات مهمترین برنامه های سازمان تامین اجتماعی در دولت چهاردهم خواهد بود.
سرپرست جدید سازمان تامین اجتماعی در خصوص برنامههای خود برای اصلاحات برخی اقدامات همچون نسخه الکترونیک، تحول دیجیتال و مدیریت تعارض منافع توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش ایسنا، مصطفی سالاری در مراسم تودیع میرهاشم موسوی و معارفه خود به عنوان سرپرست جدید سازمان تامین اجتماعی با اشاره به فعالیت خود در سازمان تامین اجتماعی به عنوان مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی طی سالهای ۹۸ تا ۱۴۰۰، گفت: دو ماه پیش اگر میگفتند که تو هم بروی بد نیست، شدیداً مخالف بودم؛ یکی از کسانی که در محضرشان شدیداً مخالفت کردم جناب آقای کرباسیان بود. اما سه اتفاق افتاد؛ خیلی از بازنشستگان و جامعه کارگری و کارفرمایی محبتی داشتند و تاکید میکردند که اگر پیشنهادی در این زمینه شد، قبول کن. از سویی دیگر در آن دوسال فعالیتم در سازمان کارهایی ناتمام مانده بود و خیلیها میگفتند برگرد و آن کارها را خودت تمام کن. دلیل مهمتر شخصیت دکتر میدری بود. حس کردم شخصیت و اهداف ایشان کمککننده است تا در این مسیر به کمک و پشتیبانی ایشان گام برداریم و آرزو داریم مشکلات را برای بلندمدت حل کنیم.
وی ادامه داد: خدمت ایشان گفتم که اگر بدانم سه کار را نمیتوانیم انجام دهیم یا زمینه آن نباشد، برگشت من توجیهی ندارد که یکی از آنها رفع ناترازی است؛ ناترازی قابل حل است در صورتی که دولت و مجلس کمک کند. بحث دوم، متناسبسازی است؛ انشالله بتوانیم منابع بگیریم و با کمک دست اندرکاران اطمینان داریم این مسیر را میتوانیم طی کنیم. سوم هم آرزو داشتم که به سمت درمان رایگان برویم.
وی افزود: اکنون در موقعیت قول دادن نیستم که درمان را رایگان میکنیم اما میتوانیم به سمت آن حرکت کنیم و آن را امکان پذیر میدانم که البته با عزم ملی، فرابخشی و با استقرار پزشک خانواده و نظام ارجاع امکان پذیر است که به این سمت برویم که هزینهها سر جای خود بنشیند.
سرپرست جدید سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: روزهای سختی است، اما ان شاءالله روزهای خوبی باشد و بتوانیم همین کارها و کارهای دیگر لازم را، انجام دهیم. کسری منابع و مشکلات درمان را باید سامان دهیم.
سالاری خاطرنشان کرد: تاکید دارم برای این مسیر از نیروهای داخل و از بدنه توانمند سازمان استفاده کنم و میدانم که این دوره هم جزء کارکنان سازمان کسی این تسلط را ندارد که این بار را به منزل برساند. کارهای نیمه تمام مانند نسخه الکترونیک نیازمند اصلاح و تکمیل است. بحث تحول دیجیتال و طرح متناسب سازی و مدیریت تعارض منافع و... نیازمند اصلاحاتی است که با کمک بدنه سازمان و با محوریت دست اندرکاران و بالاخص با مدیریت آقای وزیر بتوانیم آنها را جلو ببریم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به انتخاب مصطفی سالاری به عنوان سرپرست جدید سازمان تامین اجتماعی، گفت: دکتر سالاری نیز فردی است که میتواند آرزوها را به عرصه عمل و اجرا در بیاورد.
احمد میدری در مراسم تودیع میرهاشم موسوی و معارفه مصطفی سالاری به عنوان سرپرست سازمان تامین اجتماعی که بعدازظهر امروز در محل این سازمان برگزار شد، با اشاره به موضوع متناسب سازی حقوق بازنشستگان اظهار کرد: مشکل ما در سازمان تامین اجتماعی این است که در قانون، اوراق بدهی، نقد یا سهام نوشته شده است. دولت جدید که کار را تحویل گرفت، بحث عدم پرداخت مطالبات گندمکاران به دلیل وضعیت کشاورزان و موارد اجتماعی و اقتصادی مطرح و اوراق بدهی را برای پرداخت گندمکاران استفاده کرد که حدود ۱۳۰ هزار میلیارد تومان به آنها پرداخت کرد.
وی افزود: برای سازمان تامین اجتماعی از روز اول که رسیدیم، ماجرا این بود که اوراق بدهی نداریم و پول نقد هم نداریم و سهام بگیرید اما ما گرفتن سهام را قبول نکردیم زیرا به قدرکافی شرکت هست و چرا باید بخواهیم شرکتهای جدید را بپذیریم؟ و این موضوع نمیتواند مشکل را حل کند.
وزیر رفاه در ادامه با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی دارای پیچیدگیهای متعددی است، گفت: برای مدیریت امور به قدر وسع تلاش کردیم تا بهترین انتخاب شود. اگر امروز سازمان دارای مشکلاتی است، مشکلات قابل حل است.
میدری با بیان اینکه تامین مالی سازمان پیچیدگیهای عدیدهای دارد، ادامه داد: از سوی دیگر سازمان تامین اجتماعی همواره باید نگران وضعیت اقتصادی باشد زیرا در پرتو رشد و شکوفایی اقتصادی است که میتواند بیمه را وصول کند.
وی با اشاره به اینکه رییس سازمان بهزیستی را از ساز و کار فراخوان انتخاب کردم، افزود: در صندوق فولاد، سردار علایی مدیر استراتژیک کشور است. آدم بزرگ را سر کار کوچک گذاشتن، بدسلیقگی است، اما میدانم حسین علایی روح بزرگ دارد و ماموریتی که میتوان در صندوق فولاد انجام داد، احیای معادن زغال سنگ کشور و معادن ایران است. یکی از ثروتهای بزرگ ایران که مغفول مانده و دولت سرمایه گذاریهای بزرگ انجام نداده و از زمانی که معادن کشور را شناختیم، به سمت بهرهبرداران کوچک خصوصی رفتیم و نتوانستیم مانند معدنی که در زیرمجموعه شستاست بهره برداریهای بزرگ انجام دهیم.
وی ادامه داد: اما در مورد سازمان تامین اجتماعی مبنا این بود که هیچ ریسکی نمیتوان انجام داد و باید کسی این مدیریت را قبول کند که تجربه اداره سازمان را داشته باشد. سازمان تامین اجتماعی به اندازه سازمان مالیاتی وصول و به اندازه وزارت بهداشت تحت پوشش دارد و از همین رو از مجموع بررسیها، زحمت را بر دوش دکتر سالاری انداختم و ایشان هم قبول زحمت کردند. سبک مدیریتام این نبوده که افراد را از بیرون بیاورم و حتی الامکان از نیروهای داخلی استفاده میکنم زیرا باید عرصه اجرا را از عرصه سیاست تفکیک کنیم و مدیران تا حد امکان غیرسیاسی باشند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان سخنان خود نیز تاکید کرد که دکتر سالاری نیز فردی است که میتواند آرزوها را به عرصه عمل و اجرا در بیاورد.