مددجویان بهزیستی | مددجویان کمیته امداد
واریزی 14 میلیون تومانی برای مددجویان | پرداخت وام بلاعوض دولتی به مددجویان
رئیس کمیته امداد سردشت از توزیع ۵۴ دستگاه یخچال بین خانوادههای فاقد لوازم سرمایشی تحت حمایت این نهاد در مناطق محروم این بخش خبر داد.
ابراهیم ابراهیمی، رئیس کمیته امداد سردشت شهرستان بشاگرد، گفت: در راستای رفع مشکلات ضروری مددجویان و پس از انجام نیازسنجی مددکاران از وضعیت و کیفیت زندگی خانواده های تحت پوشش و بر اساس اولویت بندی های صورت گرفته در سامانه سها (سامانه امداد هوشمند) برای ۵۴ خانواده نیازمند به لوازم سرمایشی، تعداد ۵۴ دستگاه یخچال از اعتبارات این نهاد تهیه و به خانواده های نیازمند تحت حمایت این نهاد شهرستان بشاگرد اهدا شده است.
ابراهیمی افزود: ارزش هر دستگاه یخچال توزیع شده در مناطق محروم بخش سردشت، ۱۴ میلیون تومان بوده که در مجموع برای تامین این تعداد یخچال ۷۵۶ میلیون تومان هزینه شده است.
رئیس کمیته امداد سردشت با اشاره به اینکه همه کالاهای اساسی و لوازم سرمایشی تهیه شده، از برند ایرانی بوده است، ادامه داد: همچنین برای ۱۵خانواده نیازمند دیگر که از قبل شناسایی شده بودند و اطلاعات آنها در سامانه سها ثبت شده بود نیز تعداد ۱۰ دستگاه تلویزیون ۳۲ اینچ و ۵ دستگاه ماشین لباسشویی به ارزش ۱۴۶ میلیون تومان توسط کمیته امداد تهیه و به این عزیزان اهدا شد.
مدیرکل کمیته امداد آذربایجانشرقی با تاکید بر اینکه از دولت جدید انتظار داریم در بحث اشتغال و مسکن مددجویان قدمهای مثبتی بردارد، گفت: این دو مورد، بالهای توانمندسازی محرومان هستند و ما در استان در هر دو زمینه به لحاظ اعتبار، مشکل داریم.
غلامعلی ملامهدی در آیین امضای تفاهمنامه همکاری میان سازمان جهاددانشگاهی و کمیته امداد امام خمینی(ره) استان با بیان اینکه تصمیمات اشتباه ارگانهای دیگر ورودیهای کمیته امداد را افزایش میدهد، گفت: کمیته امداد استان ۸۰ هزار خانوار تحت پوشش دارد که ۶۳ هزار خانوار آنها مستری بگیر بوده و بقیه تک خدمت دریافت میکنند و در مجموع ۱۴۰ هزار نفر از کمیته امداد استان خدمات دریافت میکنند.
وی با انتقاد از کاهش بودجه اختصاصی برای ساخت مسکن محرومان در استان، اظهار کرد: دکتر رحمتی، استاندار شهید آذربایجان شرقی در ابتدای سالجاری دستور داده بود تا ۱۴۵ میلیارد تومان از بودجه استانی برای تکمیل مسکن محرومان استان صرف شود اما بعد از شهادت ایشان با پیگیری انجام شده از سازمان برنامه و بودجه در عمل تنها ۱۰ میلیارد تومان تصویب شد.
وی با بیان اینکه سالانه نزدیک یکهزار الی یکهزار و ۲۰۰ مسکن برای مددجویان کمیته امداد استان احداث میشود، افزود: این مساکن طبق آیین نامه و با همکاری مددجویان ساخته میشود که از استاندارد و کیفیت مطلوبی برخوردار است.
ملامهدی ادامه داد: دولت در راستای احداث این مساکن برای مددجویان کمک کرده و ۲۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض و ۳۰۰ میلیون تومان وام چهار درصد از سوی دولت به متقاضیان پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه کمیته امداد استان سهم ۶۰ درصدی در ایجاد فرصت شغلی در استان دارد، گفت: بر اساس بررسیهای انجام گرفته، ۹۵ درصد اشتغالهای ایجاد شده در کمیته امداد، پایدار هستند و جزو سه استان برتر در این زمینه هستیم.
وی گفت: امسال تنها ۳۰ درصد اعتبارتسهیلات برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد استان پرداخت شده در حالی که سال گذشته این رقم ۸۰ درصد بود.
مدیر کل کمیته امداد آذربایجان شرقی ادامه داد: کمیته امداد استان علی رغم پایین بودن سطح توزیع تسهیلات اشتغالزایی، در سطح کشور در رتبه نخست قرار دارد و تا امروز نزدیک سه هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی ایجاد شده در حالی که طبق برنامه پیش بینی شده باید هفت هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی ایجاد میشد.
وی با اشاره به تحت پوشش بودن نزدیک به ۱۶ هزار و ۷۰۰ دانش آموز در کمیته امداد استان اظهار کرد: امام خمینی(ره) هنگام صدور فرمان راه اندازی کمیته امداد، مباحث معیشتی، فرهنگی و آموزشی را مطرح کرده بودند.
وی یادآور شد: جهاددانشگاهی ظرفیتهای بسیار خوبی دارد که امیدواریم با امضای این تفاهم نامه، زمینه بهرهمندی مددجویان کمیته امداد استان از آنها فراهم شود.
در پایان این مراسم تفاهم نامه همکاری با هدف استفاده از ظرفیتهای طرفین در پیشبرد اهداف سازمانی و محرومیت زدایی میان سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی و کمیته امداد امام خمینی(ره) استان امضا شد.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر از ایجاد ۱۲۰ فرصت شغلی کاریابی برای مددجویان تحت حمایت این نهاد در ۷ ماهه سال جاری خبر داد.
عباس روشن مدیرکل امداد استان بوشهر در اداره کل کمیته امداد گفت: یکی از سختترین فعالیتهای اقتصادی ایجاد اشتغال است و این موضوع برای محرومان سختی دو چندان دارد زیرا این افراد از سرمایه اولیه محروم هستند.
وی در ادامه بیان کرد: با پیگیری و تلاش همه همکاران در سطح استان توانستیم ۱۲۰ فرصت شغلی برای مددجویان از ابتدای سال جاری تا پایان ۷ ماهه ایجاد نماییم.
روشن افزود : نگه داشت فعالیتهای اقتصادی و اشتغالهای ایجادی یکی از بهترین راهبردها برای مقاومت در برابر تحریمها و رشد اقتصادی کشور است که در این راستا کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) با پیگیری و بالندگی برنامه کاریابی خود سعی در آن دارد تا علاوه بر ایجاد اشتغالهای نوپا، خرد و مشاغل خانگی، در حمایت از فعالیتهای اقتصادی و کارگاههای تولیدی که به واسطه تحریمها دچار آسیب شدهاند با تزریق نیروی کار ماهر و ارائه خدمات مختلف به کارفرمایان پذیرنده نیروی کار از بین مددجویان این نهاد، ایفای نقش کند.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر خاطرنشان کرد : اجرای برنامه کاریابی نیازمند همکاریهای چند جانبه بین این نهاد و سایر دستگاههاست و لذا به منظور استفاده از ظرفیت سایر دستگاهها، کمیته امداد اقدام به انعقاد تفاهمنامهای با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کانون کارفرمایی انجمنهای صنفی دفاتر کاریابی و مشاوره شغلی و مجتمع اقتصادی این نهاد کرده است.
روشن بیان کرد: بر اساس ضابطه کاریابی، کارفرمایان در صورت داشتن مجوز رسمی فعالیت و داشتن کد کارگاهی، به ازای بکارگیری هر یک از مددجویان، امکان بهرهمندی از یکی از بستههای تشویقی (حق بیمه سهم کارفرما و یا تسهیلات کارفرمایی) را خواهند داشت.