نیسان سیلفی راهی بازار شد +قیمت | معرفی خودرو نیسان سیلفی با مشخصات فنی
عرضه خودروهای وارداتی نیسان سیلفی و اشکودا؛ آمیتیس خودرو و پارس ساتر هوشمند در سامانه یکپارچه
فرآیند ثبتنام خودروهای وارداتی، شامل مدلهای جدید نیسان سیلفی و اشکودا، توسط شرکتهای آمیتیس خودرو و پارس ساتر هوشمند، از ۷ آذرماه آغاز شده و تا ۱۴ آذر ادامه خواهد داشت. علاوه بر این خودروهای جدید، مدلهایی که پیشتر نیز در لیست ثبتنام حضور داشتند، همچنان قابل سفارش هستند.
شرایط ثبتنام و فرآیند وکالتی کردن حسابها:
متقاضیان واجد شرایط ماده ۴ دستورالعمل تنظیم بازار خودرو، باید یکی از حسابهای خود در بانکهای مورد تأیید سامانه را وکالتی کرده و مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان در این حساب مسدود کنند. بانکهای مورد تأیید شامل ملی، تجارت، رفاه کارگران و صادرات هستند.
برای وکالتی کردن حسابها، متقاضیان میتوانند از طریق سامانه saleauto.ir مراحل زیر را انجام دهند:
ثبت کد ملی و شماره موبایل.
احراز هویت و دریافت تأییدیه از سامانه.
انتخاب حساب موردنظر و وکالتی کردن آن به نام خودرو وارداتی.
تأمین و انسداد مبلغ موردنیاز در حساب.
مراجعه به سامانه و تکمیل ثبتنام نهایی.
مدلهای قابل ثبتنام:
Nissan - Sylphy توسط آمیتیس خودرو
Skoda - SuperB توسط پارس ساتر هوشمند
Skoda - Octavia Pro توسط پارس ساتر هوشمند
Skoda – Karoq توسط پارس ساتر هوشمند
متقاضیان میتوانند با رعایت شرایط فوق، نسبت به ثبتنام و خرید خودروهای موردنظر اقدام کنند.
با سرعت گرفتن تحویل نیسان سیلفی آمیتیس خودرو شاهد حضور این سدان ژاپنی و هایبریدی در خیابان ها هستیم. از طرفی برخی دلالان این خودرو را برای فروش در بازار قرار داده اند. با وجود اینکه تعدادی از آگهی های فضای مجازی، قیمت نیسان سیلفی پلاس را بیش از ۴ میلیارد تومان اعلام می کنند، اما این خودرو با قیمتی کمتر از ۳.۵ میلیارد تومان هم برای فروش گذاشته شده است.
در حال حاضر سیلفی آمیتیس خودرو در تیپ پلاس و با رنگ های مشکی، سفید و خاکستری به بازار آمده است. بررسی های خبرنگار آخرین خودرو نشان می دهد که فروشندگان سیلفی ۲۰۲۳ حاضر هستند تا این خودرو را با قیمتی نزدیک به ۳.۴ میلیارد تومان هم به فروش برسانند. این یعنی خریداران نیسان سیلفی ۲۰۲۳ از سامانه، بیش از یک میلیارد تومان سود به دست آورده اند.
با توجه به افزایش سرعت ترخیص و تحویل نیسان سیلفی از سوی آمیتیس خودرو، باید منتظر باشیم تا این سدان ژاپنی با کاهش قیمت در بازار آزاد مواجه شود و عملکرد آمیتیس خودرو به سمتی برود تا تعادل نسبی برای قیمت نیسان سیلفی در بازار آزاد ایجاد گردد.
نام خودرو قیمت مصوب (تومان) قیمت بازار آزاد (تومان)
نیسان سیلفی پلاس ۲۰۲۳ ۲.۲۳۰.۰۰۰.۰۰۰ ۳.۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تا ۳.۴۶۰.۰۰۰.۰۰۰
نیسان سیلفی فیس لیفت به پیشرانه ۱.۲ لیتری تنفس طبیعی و سه سیلندر مجهز است. این پیشرانه ۷۲ اسب بخار قدرت تولید می کند. اما این توان جهت ایجاد قدرت حرکتی در خودرو استفاده نمی شود و در اصل باتری های خودرو با پیشرانه بنزینی شارژ می گردد. سیلفی به یک موتور الکتریکی ۱۳۶ اسب بخار با گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر مجهز است و با این قوای محرکه می تواند شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر را در کمتر از ۱۰ ثانیه ثبت کند. همچنین مصرف سوخت بهینه نیسان سیلفی کمتر از ۵ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر است.
نیسان سیلفی یک محصول هیبریدی به حساب می آید و فناوری های جدید گروه رنو – نیسان در آن دیده می شود. هزینه نگهداری کم، شتاب خوب، مصرف سوخت پایین و عملکرد فنی مناسب از جمله نکات مثبت این نیسان هیبریدی است. نیسان سیلفی شرکت آمیتیس خودرو به امکانات قابل قبولی مجهز است. سانروف برقی، فناوری LED چراغ ها، ترمز پارک برقی، اتوهلد، فرمان کمکی برقی، صندلی برقی راننده، تهویه اتوماتیک دوکاناله، شارژر بیسیم تلفن همراه، تریم داخلی چرم، دوربین ثبت وقایع، بازیافت انرژی هوشمند، دوربین عقب، استارت دکمه ای، شش کیسه هوا و… از جمله امکانات نیسان سیلفی آمیتیس خودرو است. این شرکت قرار است تا امکاناتی مانند کروز کنترل را به صورت آپشن به مشتریان خود ارائه دهد.
یسان سیلفی نامی خودرو، مجهز به موتور بنزینی 3 سیلندری است که هیچ وظیفهای برای به حرکت انداختن چرخها ندارد! چراکه این موتور صرفا برای شارژ کردن باتریهای لیتیوم-یونی به کار میرود. زمانی که موتور بنزینی، شروع به کار میکند، ژنراتور نیز توان تولیدی آنرا با کمک اینورتر، به باتریها میرساند. سپس باتریها نیز موتور الکتریکی خودرو را که روی محور جلو نصب شده است، به حرکت وامیدارد.
زمانی که پا را از روی پدال برمیدارید یا ترمز میگیرید، سیستم بازیابی انرژی فعال شده و باتریها را شارژ میکند. نکته جالب دیگری که درباره تکنولوژی e-power باید بدانید این است که برای کاهش سرعت، نیازی به فشردن پدال ترمز ندارید چراکه به محض کاهش فشار روی پدال گاز، سیستم بازیابی انرژی نیز بصورت اتوماتیک، ترمزها را درگیر کرده و به این ترتیب، این سیستم فعال شده و شروع به شارژ کردن باتریها میکند. البته پدال ترمز در این خودرو، همچنان وجود دارد ولی به لطف تکنولوژی e-power، رانندگی با این مدل از نیسان سیلفی، راحتتر از سایر نسخههای سیلفی است چراکه تعداد دفعات جابجا کردن پا (برای فشردن پدال ترمز) کاهش مییابد.
طراحی داشبورد و کیفیت قطعات مورد بازنگری قرار گرفته و نوارهای LED هم در پوشش داخلی درها نصب شده است. برخلاف مدل قبلی، نیسان برای مدلهای مختلف سیلفی، از طراحی یکسان فضای کابین بهره گرفته است.
مشخصات فنی نیسان سیلفی تغییری نداشته و در مدل پایه، همچنان شاهد نصب پیشرانه 1.6 لیتری تنفس طبیعی با 135 اسببخار قدرت و 159 نیوتنمتر گشتاور هستیم، که به گیربکس CVT متصل میشود.
اما شرکت نامی خودرو پیشرو، نسخه e-Power را برای عرضه در ایران درنظرگرفته که نسخه تمام برقی سیلفی است. نیسان سیلفی e-Power به سامانه اختصاصی شرکت نیسان مجهز شده که یک موتور برقی با 136 اسببخار قدرت و 300 نیوتنمتر گشتاور روی محور جلو و یک پیشرانه درونسوز 1.2 لیتری در نقش مولد برق را شامل میشود.
مصرف سوخت این خودرو تمام برقی، برابر 3.9 لیتر در هر صد کیلومتر است و باتری لیتیوم یون سهگانه دارد. حداکثر سرعت نیسان سیلفی نیز 165 کیلومتر برساعت اعلام شده است.