طرز تهیه یک سوپ که سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر، انواع ویتامین‌ها نظیر ویتامین B9 و اسید فولیک است

تهیه سوپ عدس با رشته فرنگی: سوپ همواره جزو غذاهای اصلی و منبع شفابخش در تمام فصول سال بوده است. لذا خانم های خانه دار و به صورت کلی تمام کسانی که به سلامت عمومی خود اهمیت می دهند، تلاش می کنند تا سوپی خوشمزه تر و متفاوت تر در منزل تهیه کنند. از افزودن سبزی های معطر تا استفاده از رشته فرنگی تا سوپی خوشمزه تر و پربارتر تهیه کرد.

کدخبر : 14335
سایت سرگرمی روز :

خواص عدس در یک نگاه

سوپ عدس می‌تواند یک منبع غنی از آهن و مواد مغذی برای بیماران در فصل سرما باشد. عدس از جمله حبوباتی است که دارای مقادیر فراوانی پروتئین گیاهی، فیبر، انواع ویتامین‌ها نظیر ویتامین B9 و اسید فولیک است. عدس به بهبود دستگاه گوارش و کاهش فشار خون کمک می‌کند. پس بدیهی است که عدس تبدیل به یک غذای مقوی برای بیماران شده است. از سوی دیگر عدس بدلیل خون‌ساز بودن از جمله بهترین مواد غذایی برای زنان به شمار می‌آید.

علاوه بر خواصی که گفته شد عدس منبع فراوان پتاسیم نیز هست. پتاسیم وظیفه تنظیم pH خون را دارد. همچنین باعث تحریک ترشح اسیدکلریدریک در معده می‌شود که به هضم غذا کمک می‌کند. علاوه بر این‌ها این ماده‌ی معدنی برای انقباض عضلات و هم‌چنین انتقال واکنش‌های عصبی لازم است. عدس سرشار از ویتامین B1 و B2 نیز هست.

این ویتامین‌ها در متابولیسم انرژیِ همه‌ی سلول‌ها نقش دارند. علاوه بر این، ویتامین B2 به رشد و احیای سلول‌ها، تولید هورمون‌ها و تشکیل گلبول‌های قرمز کمک می‌کند. در عدس ویتامین B3 نیز وجود دارد که به تولید انرژی از گلوسیدها و چربی‌های مصرف‌شده کمک می‌کند. این ویتامین به روند تشکیل DNA نیز یاری می‌رساند. ویتامین B6 موجود در عدس به تولید گلبول‌های قرمز کمک می‌کند و باعث می‌شود که آن‌ها اکسیژن بیشتر حمل کرده و به سلول‌ها برسانند.

این ویتامین همچنین به عملکرد خوب سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می‌کند. درنهایت باید بگوییم که ویتامین B6 در ساخت برخی از ترکیبات سلول‌های عصبی مشارکت داشته و به تنظیم هورمون‌ها نیز کمک می‌کند. با مجله خبری چشمک همراه باشید با طرز تهیه سوپ عدس با رشته فرنگی، یک دستورالعمل متفاوت برای تهیه یک سوپ خوشمزه با طعم عدس و رشته فرنگی خانگی.

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ عدس

یک لیوان آب

عدس سبز ۱/۲ لیوان

رشته فرنگی به میزان دلخواه

پیاز متوسط یک عدد

سیر سه حبه

یک قاشق سوپ‌خوری کره

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری

یک قاشق چای‌خوری رب فلفل

۲ قاشق سوپ‌خوری آرد گنذم

۵ لیوان آب مرغ

یک قاشق چای‌خوری نمک

فلفل سیاه به اندازه دلخواه

برای تزئین:

کره یک قاشق سوپ‌خوری

یک قاشق چای‌خوری نعناع

طرز تهیه سوپ عدس با رشته فرنگی

عدس‌های سبز را با اضافه کردن آب به اندازه کافی بجوشانید. پیاز و سیر را ریز خرد کنید.

کره را در یک قابلمه جداگانه گرم کنید. پیاز و سیر خرد شده را روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا طلایی شوند.

رب گوجه فرنگی و رب فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی آن گرفته شود و رنگ بگیرد.

نمک و فلفل را اضافه کنید. آب مرغ داغ را کم کم اضافه کنید. برای اینکه آرد گلوله نشود؛ با کمک لیسک سریع هم بزنید.

بعد از اضافه کردن رشته‌ها، سوپ را به جوش بیاورید. عدس پخته شده را پس از گرفتن آبش به قابلمه منتقل کنید.

سوپ را همراه با رشته و عدس آب پز شده ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید.

برای سرویس ؛ کره را در یک قابلمه کوچک گرم کنید. بعد از اضافه کردن نعناع و کمی فلفل، آن را از روی حرارت بردارید.

این مواد را به سوپ اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن به صورت گرم سرو کنید.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: