با این روش سبزی قورمه رو سرخ کنی بوش تا 10 تا کوچه میره و رنگ سبزی عوض نمیشه

اگر وقت زیادی ندارید که هر بار موقع پختن قورمه سبزی یا قلیه ماهی یا خورشت سبزی، سبزی های آن را سرخ کنید، بهتر است این کار را از قبل انجام دهید. این گونه نه تنها موقع پخت و پز مشکلی نخواهید داشت، بلکه می توانید به درستی سبزی قورمه را سرخ کنید. زیرا روش سرخ کردن سبزی قورمه روی عطر و طعم آن تاثیر خواهد گذاشت. پس حتما به نکاتی که در این مطلب آورده شده است، توجه کنید. ما بهترین روش سرخ کردن سبزی قورمه را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید!

کدخبر : 15646
سایت سرگرمی روز :

بهترین روش سرخ کردن سبزی قورمه

  •     برای سرخ کردن سبزی قورمه سبزی نیاز به انجام کار خاصی ندارد بلکه تازه بودن سبزی ها تنها عامل مهم برای خوشمزه و خوش عطر شدن قورمه سبزی است. پس سبزی ها را بشویید، آبکش کنید و صبر کنید تا آب آن کامل خشک شود.
  •     بعد سبزی ها را ریز خرد کنید. حالا درون تابه کمی روغن بریزید، صبر کنید روغن داغ شود، حالا سبزی های خرد شده را درون تابه بریزید و سبزی های آب گرفته شده را درون تابه بریزید و سرخ کنید.
  •     با این کار سبزی ها آب نمی اندازد و خشک نمی شود. حتما از روغن مایع برای سرخ کردن سبزی ها استفاده کنید. مهم ترین نکته برای سرخ کردن سبزی قورمه همین است!
  •     موقع سرخ کردن سبزی، حرارت را تا وقتی رنگ سبزی تیره شود خیلی کم کنید و زیاد آن را هم نزنید اما دقت کنید سبزی ها نسوزد و روغن آن به رنگ سبزی تیره شود. سبزی قورمه تنها به 15 دقیقه زمان نیاز دارد تا سرخ شود پس بیشتر یا کمتر از این باعث می شود خاصیت آن از بین برود.
  •     پس از این که سبزی ها سرخ شد، صبر کنید تا سرد شوند، سپس آن ها را بسته بندی کنید و درون فریزر قرار دهید.
  • موقع سرخ کردن سبزی ها مواظب باشید که سبزی ها سیاه نشوند.
  •     فراموش نکنید که برای خورشت سبزی و قلیه ماهی سبزی باید تیره تر از سبزی قورمه سبزی باشد.

نکات مهم برای سرخ کردن سبزی قورمه سبزی

  •     وقتی سبزی قورمه سبزی سرخ می کنید، شنبلیله کمتر بریزید. همین قدر که تندی و بوی تیز به غذا بدهد کافی است اما شنبلیله زیاد باعث تلخی آن می شود.
  •     فراموش نکنید که هر شهر و محل ترکیب سبزی های قورمه سبزی شان متفاوت است.
  •     سبزی های زرد شده و له شده را از دیگر سبزی ها جدا کنید و بعد همه سبزها را ریز خرد کنید.
  •     سبزی قورمه سبزی هم به اندازه سبزی های آش، کوکو و پلویی ریز خرد می شوند.
  •     موقع تفت دادن و سرخ کردن سبزی های قورمه سبزی نباید رنگ آن تیره شود. باید رنگ آن سبز بماند.
  •     بهترین سبزی سرخ شده قورمه سبزی باید سبز تیره باشد.
  •     بعد از سرخ شدن سبزی ها، صبر کنید تا کامل خنک شود، بعد درون کیسه های فریزر بریزید و درون یخچال قرار دهید.
  •     برای از بین نرفتن خاصیت سبزی ها، آن ها را کمتر سرخ کنید.
  •     موقع تفت دادن سبزی قورمه سبزی حتما کمی برگ کرفس هم ریز کنید تا خوش عطرتر شود.
آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • متین
    0

    ولی من بعنوان یه جنوبی،میگم از روغن نباتی استفاده کنید که رمز نرم و جا افتادن به همینه،مدت زمان سرخ هم تقریبا یک ونیم ساعت بستگی به حجم و اندازه داره

  • ناهی
    0

    مت سبزی خورد می کنم وبرای چند روز در فریز وبعد استفاده می کنم کمی تفت داده برای قرمه