ترفند جدا کردن استخوان و پوست ماهی تو یک چشم بهم زدن | مشکل گیر کردن استخون تو گلو رو حل کنید

در این ویدئوی کوتاه یک آشپز شیوه جدا کردن استخوان و پوست ماهی قزل آلا و فیله کردن آن را به شما آموزش می دهد.

کدخبر : 15986
سایت سرگرمی روز :

در این ویدئوی کوتاه یک آشپز شیوه جدا کردن استخوان و پوست ماهی قزل آلا و فیله کردن آن را به شما آموزش می دهد.

پوست کندن ماهی

هنگام پوست کندن یا تراشیدن فلس های ماهی های کوچک می توانید از یک گیره ی بزرگ کمک بگیرید. به این ترتیب که دم ماهی را به وسیله ی گیره محکم نگه دارید تا بتوانید فلس های آنرا بتراشید. چنانچه ماهی تازه باشد اشکالی پیش نخواهد آمد اما اگر ماهی مدتی از مرگش گذشته باشد اغلب قدری گوشت با پوست کنده خواهد شد، چنانچه ماهی منجمد شده باشد زمانی این کار را بکنید که یخ ماهی نیمه ذوب شده باشد این کار را برای طرف دیگر ماهی انجام دهید.

اکنون نوبت به کمر ماهی می رسد مجددا چاقو را زیر پوست ماهی از قسمت دم فرو کنید و به طرف دم ماهی بکشید، حالا پوست را گرفته و به سمت سر ماهی بکشید تا باله ماهی و استخوانهایش از لای گوشت جدا شوند اکنون برای بخش زیرین ماهی هم این کار را انجام دهید، دقت کنید هنگامی که به بخش حفره شکمی نزدیک می شوید خواهید دید که شکم ماهی هم با این پوست خالی می شود.

نیازی نیست که پوست را در هر قسمت از ماهی جدا کنید چون که در نهایت تنها باید ستون فقرات ماهی را از انتهای سر ماهی ببرید و سر و شکم و پوست ماهی با هم جدا خواهند شد.

شیوه پوست کندن ماهی یخ زده

بهترین روش برای کندن پوست ماهی یخ زده این است که ماهی را چهار تا پنج ساعت در یخچال بگذارید و آنگاه برای کندن پوست آن اقدام کنید. گذاشتن ماهی یخ زده در خارج از یخچال برای مدت طولانی زمان کافی برای رشد باکتری ها ایجاد می کند. بعضی ها ماهی را داخل اب می گذارند تا یخ آن آب گردد این کار سبب می شود بافت ماهی شل شده و پخت آن سخت شود. برای این کار بهتر است ماهی را درون یک نایلون گذاشته و آنگاه در آب سرد قرار دهید.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: