باقلا سبز رو با این ترفند خشک کنی تا مدت ها سالم و خاصیت رو حفظ میکنه

در این بخش با آموزش کامل و روش خشک کردن باقلا سبز به صورت مرحله به مرحله در کنار شما عزیزان هستیم!

کدخبر : 16023
سایت سرگرمی روز :

باقلا سبز یکی از حبوبات محبوب خانواده های ایرانی است که عطر و طعم بی نظیری دارد و دارای خواص بی شماری می باشد. خشک کردن باقلا سبز ترفندهایی دارد که باید آن ها را بلد باشید! خشک کردن باقلا سبز یکی از کارهایی است که خانم های خانه دار انجام می دهند.

روش های خشک کردن باقلا سبز

در این مطلب از سرگرمی روز ، 3 روش صحیح خشک کردن باقلا سبز را با شما به اشتراک میگذاریم.

روش اول: خشک کردن باقلا سبز در آفتاب

مراحل خشک کردن باقلا سبز در آفتاب به شرح زیر است:

1- برای خشک کردن باقلا سبز ابتدا باید آنها را پوست بگیرید.

2- بعد از اینکه باقلاها را پوست،گرفتید، یک قابلمه را پر از آب کنید و روی شعله قرار دهید تا آب به جوش آید.  وقتی آب جوش آمد باقلاها پوست گرفته را به همراه چند برگ انار برای جلوگیری از آفت مگس آن اضافه کنید.

3- باقلاها را پس از چند ثانیه جوشیدن از آب خارج کرده و در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.

۴ باقلاهای آبکش شده را در آفتاب پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

روش دوم: خشک کردن باقلا سبز با باد پنکه

مراحل خشک کردن باقلا سبز با باد پنکه به شرح زیر است:

1- پس از جدا کردن باقلاها از ،غلاف پوست دوم آنها را نیز به آرامی جدا کنید.

2- باقلاهای پوست کنده شده را روی یک پارچه پهن کنید. دقت کنید که باقلاها روی هم انبار

3- باقلاها را در معرض جریان هوای آزاد یا باد پنکه قرار دهید تا خشک شوند برای تسریع در فرآیند خشک شدن هر دو ساعت یکبار باقلاها را زیر و رو کنید

روش سوم: خشک کردن باقلا سبز در فر

مراحل خشک باقلا سبز در فر به شرح زیر است:

1- برای تهیه باقالی خشک ابتدا باید باقلاها را از غلاف جدا کنید. سپس آنها را به خوبی بشویید تا هرگونه آلودگی و ناخالصی از بین برود.

2- بعد از شستشو باقلا سبزها را در درون فر با درجه ی ملایم رو به پایین قرار دهید تا کمی خشک شوند.

3- پس از اینکه باقلاها تا حدودی خشک شدند، آنها را از فر خارج کرده و روی دستمال پهن کنید تا کاملا خشک شوند. میتوانید از نور آفتاب یا گرمای ملایم بخاری برای تسریع فرآیند خشکشدن استفاده کنید.

منبع: مجله اکالا

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: