طرز تهیه لواشک گوجه سبز خونگی / تهیه لواشک گوچه سبز در نیم ساعت
گوجه سبز از میوه های تابستانی با مزه فوقالعاده است که درست کردن لواشک آن ساده است، دست به کار شوید و در کمترین زمان ممکن “لواشک گوجه سبز” را تهیه کنید.
لواشک گوجه سبز، یکی از خوشمزه هایی است که با رسیدن فصل این میوه ترش، در اکثر خانه ها تهیه می شود. طرز تهیه لواشک گوجه سبز ترش و ملس در منزل را با هم در این بخش از آموزش آشپزی نمناک خواهیم داشت.
مواد لازم لواشک گوجه سبز
مواد لازم میزان لازم
گوجه سبز کال و رسیده 3 کیلو
زرشک یک پیمانه
آب یک لیوان
نمک یک قاشق چایخوری پر
طرز تهیه لواشک گوجه سبز
پس از شستشو و تمیزکردن گوجهسبزها، آنها را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. سپس یک لیوان آب را به همراه زرشک به گوجهسبزها اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوجهسبزها به جوش بیایند.
بعد از جوشیدن گوجه سبزها، حرارت را کاهش داده و با قاشق آنها را هم بزنید تا ته نگیرند. سپس در قابلمه را بردارید و به آرامی بگذارید تا گوجه سبزها بپزند و له شوند.
پس از کامل له شدن گوجهسبزها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و آنها را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.
بعد از خنک شدن گوجه سبزها، آنها را از صافی رد کرده و با دست خوب فشار دهید تا عصاره آن گرفته شود.
در این مرحله به گوجه سبزهای صاف شده نمک اضافه کنید و هم بزنید.
سینی مورد نظر را با پلاستیک بپوشانید و مواد آماده شده لواشک گوجهسبز را به صورت یکدست با قطر 5 سانتیمتر روی آن پهن کنید. سپس آن را در محلی قرار دهید که در معرض نور آفتاب و هوا قرار داشته باشد و اجازه دهید تا کاملاً خشک شوند. پس از آن، لواشک را به اندازههای دلخواه برش بزنید.
نکات تکمیلی در مورد لواشک گوجه سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
لواشک گوجه سبز با طعمهای مختلف
در این بخش به روشهای مختلف درست کردن لواشک گوجه سبز و خوشمزهترین طعمهای آن اشاره شده است.
لواشک سیب و گوجه سبز: اضافه کردن مقداری سیب طعم دلپذیری به این لواشک میبخشد.
لواشک گوجه سبز و هلو: در این روش باید از ترکیب گوجه سبز ترش با هلوهای رسیده و شیرین استفاده کنید تا یک طعم ترش و شیرین خاص حاصل شود.
لواشک گوجه سبز و زرشک: در این روش باید از مقداری زرشک برای مزه دار کردن لواشک استفاده کنید.
لواشک گوجه سبز و کیوی: این ترکیب برای عاشقان طعمهای ترش انتخاب فوقالعادهای است. توجه داشته باشید که کیوی را با پوست نریزید و حتما همراه با گوجه سبز خوب له و سپس صاف کنید.
لواشک گوجه سبز با انار: در این روش باید انار و گوجه سبز را با هم بپزید و بعد صاف کنید. سپس سایر مراحل را مثل روش قبل دنبال کنید.
لواشک گوجه سبز در فر: برای درست کردن این لواشک در فر باید فر را روی دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید لواشک برای ۳ تا ۴ ساعت در فر خشک شود.
لواشک گوجه سبز در هواپز: در این روش باید پوره گوجه سبز را به ضخامت نازک در سینی هواپز پهن کنید. دستگاه را با دمای ۸۰ تا ۹۰ درجه تنظیم کنید و اجازه دهید لواشک برای ۲ تا ۳ ساعت کاملا خشک شود.
لواشک گوجه سبز در میوه خشک کن: سریعترین و حرفهایترین روش برای خشک کردن لواشک استفاده از دستگاه میوه خشک کن است. در این روش باید دستگاه را روی ۶۰ درجه بگذارید و بسته به ضخامت، بین ۶ تا ۸ ساعت خشک کنید.
لواشک گوجه سبز روی بخاری یا شوفاژ: در فصل سرد، میتوانید سینی لواشک را روی بخاری یا کنار شوفاژ قرار دهید تا خشک شود.