طرز تهیه لواشک گوجه سبز خونگی / تهیه لواشک گوچه سبز در نیم ساعت

گوجه سبز از میوه های تابستانی با مزه فوق‌العاده است که درست کردن لواشک آن ساده است، دست به کار شوید و در کم‌ترین زمان ممکن “لواشک گوجه سبز” را تهیه کنید.

کدخبر : 30737
سایت سرگرمی روز :

لواشک گوجه سبز، یکی از خوشمزه هایی است که با رسیدن فصل این میوه ترش، در اکثر خانه ها تهیه می شود. طرز تهیه لواشک گوجه سبز ترش و ملس در منزل را با هم در این بخش از آموزش آشپزی نمناک خواهیم داشت.

مواد لازم لواشک گوجه سبز

مواد لازم میزان لازم

گوجه سبز کال و رسیده 3 کیلو

زرشک یک پیمانه

آب یک لیوان

نمک یک قاشق چایخوری پر

طرز تهیه لواشک گوجه سبز

پس از شستشو و تمیزکردن گوجه‌سبزها، آن‌ها را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. سپس یک لیوان آب را به همراه زرشک به گوجه‌سبزها اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوجه‌سبزها به جوش بیایند.

بعد از جوشیدن گوجه سبزها، حرارت را کاهش داده و با قاشق آن‌ها را هم بزنید تا ته نگیرند. سپس در قابلمه را بردارید و به آرامی بگذارید تا گوجه سبزها بپزند و له شوند.

پس از کامل له شدن گوجه‌سبزها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن‌ها را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.

بعد از خنک شدن گوجه سبزها، آنها را از صافی رد کرده و با دست خوب فشار دهید تا عصاره آن گرفته شود.

در این مرحله به گوجه سبزهای صاف شده نمک اضافه کنید و هم بزنید.

سینی مورد نظر را با پلاستیک بپوشانید و مواد آماده شده لواشک گوجه‌سبز را به صورت یکدست با قطر 5 سانتی‌متر روی آن پهن کنید. سپس آن را در محلی قرار دهید که در معرض نور آفتاب و هوا قرار داشته باشد و اجازه دهید تا کاملاً خشک شوند. پس از آن، لواشک را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

نکات تکمیلی در مورد لواشک گوجه سبز

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .

لواشک گوجه سبز با طعم‌های مختلف

در این بخش به روش‌های مختلف درست کردن لواشک گوجه سبز و خوشمزه‌ترین طعم‌های آن اشاره شده است.

لواشک سیب و گوجه سبز: اضافه کردن مقداری سیب طعم دلپذیری به این لواشک می‌بخشد.

لواشک گوجه سبز و هلو: در این روش باید از ترکیب گوجه سبز ترش با هلوهای رسیده و شیرین استفاده کنید تا یک طعم ترش و شیرین خاص حاصل شود.

لواشک گوجه سبز و زرشک: در این روش باید از مقداری زرشک برای مزه دار کردن لواشک استفاده کنید.

لواشک گوجه سبز و کیوی: این ترکیب برای عاشقان طعم‌های ترش انتخاب فوق‌العاده‌ای است. توجه داشته باشید که کیوی را با پوست نریزید و حتما همراه با گوجه سبز خوب له و سپس صاف کنید.

لواشک گوجه سبز با انار: در این روش باید انار و گوجه سبز را با هم بپزید و بعد صاف کنید. سپس سایر مراحل را مثل روش قبل دنبال کنید.

لواشک گوجه سبز در فر: برای درست کردن این لواشک در فر باید فر را روی دمای ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و اجازه دهید لواشک برای ۳ تا ۴ ساعت در فر خشک شود.

لواشک گوجه سبز در هواپز: در این روش باید پوره گوجه سبز را به ضخامت نازک در سینی هواپز پهن کنید. دستگاه را با دمای ۸۰ تا ۹۰ درجه تنظیم کنید و اجازه دهید لواشک برای ۲ تا ۳ ساعت کاملا خشک شود.

لواشک گوجه سبز در میوه ‌خشک ‌کن: سریع‌ترین و حرفه‌ای‌ترین روش برای خشک کردن لواشک استفاده از دستگاه میوه خشک کن است. در این روش باید دستگاه را روی ۶۰ درجه بگذارید و بسته به ضخامت، بین ۶ تا ۸ ساعت خشک کنید.

لواشک گوجه سبز روی بخاری یا شوفاژ: در فصل سرد، می‌توانید سینی لواشک را روی بخاری یا کنار شوفاژ قرار دهید تا خشک شود.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: