ترفند جادویی نگهداری غوره در فریزر به مدت طولانی
غوره میوه نارس درخت انگور می باشد که شما می توانید برای چاشنی و مزه دادن به انواع غذا ها مانند دلمه و مسما بادمجان و مرغ و دیگر خورشت ها استفاده کنید.
اما غوره بیشتر در فصل تابستان است و شما باید آن را در منزل داشته باشید تا برای غذا ها در طول سال استفاده کنید به همین دلیل امروز در این آموزش سعی کردیم فریز کردن و بهترین روش نگهداری آن را به شما یاد دهیم.
امروز مقاله ی تحت عنوان طرز نگهداری غوره در فریزر به مدت طولانی و مدت زمان نگهداری غوره در یخچال را برای شما آورده ایم همراه ما باشید.
غوره ها را خوب بشویید و دانه دانه از خوشه جدا کنید. سپس آنها را روی یک دستمال نخی تمیز پهن کنید تا آبشان کاملا خشک شود(می توانید داخل اتاق غوره روی یک پارچه ریخته و پنکه را روشن کنید تا به خوبی خشک شود). وقتی غوره ها خشک شدند، آنها را بسته بندی کرده و داخل فریزر بگذارید. برای بسته بندی می توانید از زیپ کیپ یا ظرف های فریزری استفاده کنید.
یک روش دیگر برای فریز کردن غوره این است که غوره ها را همراه با چند قالب یخ یا کمی روغن داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید. این کار باعث میشود مخلوطی سبز و خوشرنگ به دست بیاید که وقتی فریز میشود، رنگ سبزش حفظ میشود.
نکته ای مهم : اگر غوره ها را وقتی خیس هستند فریز کنید، به هم میچسبند. اما اگر خشک فریز شوند، هنگام استفاده به راحتی میتوانید دان هها را جدا کنید چون به هم نمی چسبند.برای فریز کردن، غوره ها را داخل نایلون یا ظرف دربسته بریزید و مطمئن شوید در آنها کاملا بسته شده باشد.وقتی غوره فریز شده را از فریزر خارج می کنید، رنگ آن کمی به قهوه ای تغییر میکند.شما می توانید غوره فریز شده را مثل غوره تازه در غذاها استفاده کنید. مثلا در قرمه سبزی طعم آن فوق العاده می شود. امتحانش کنید.
نگهداری غوره در بطری نوشابه
برای نگهداری غوره طوری که خراب نشود، غوره ها را داخل یک بطری تمیز بریزید. سپس در هر بطری نصف لیوان آب، دو قاشق غذاخوری نمک و نصف استکان سرکه اضافه کنید. در بطری را خوب ببندید و پنج روز در دمای معمولی (محیط) قرار دهید.
بعد از این مدت، بطری ها را داخل یخچال بگذارید تا غوره ها بهتر بمانند.اگر دوست داشتید، به جای آب و نمک م یتوانید آبغوره بجوشانده شده استفاده کنید. جوشاندن آبغوره باعث میشود عاری از میکروب و سالم تر شود.
نکته مهم: همیشه بطری و وسایلی که استفاده میکنید باید کاملا تمیز و خشک باشند تا غوره ها خراب نشوند.با این روش می توانید غوره را چند ماه نگهداری کنید و در هر زمانی که خواستید از آن استفاده کنید.
نحوه نگهداری غوره در آب نمک
تهیه غوره کار ساده ای است، اما جدا کردن دانه های آن نیازمند دقت و حوصله است. پس از دانه کردن و جدا کردن دم غوره ها، آنها را به خوبی بشویید و اجازه دهید آبشان کاملا خشک شود.
برای تهیه محلول آب و نمک، حدود پنج قاشق غذاخوری نمک را در هشت لیوان آب جوش حل کنید و سپس اجازه دهید محلول کاملا سرد شود. بهتر است مزه محلول را تست کنید تا نمک آن متعادل باشد و طعم شوری زیاد یا تلخی نداشته باشد.غوره ها را داخل شیشه بریزید و محلول آب نمک را به اندازهای اضافه کنید که روی غوره ها را بپوشاند.
در این دستور از افزودن سرکه یا آبغوره خودداری شده است، زیرا غوره به خودی خود طعم ترش دارد و نیازی به افزودنی های ترش کننده ندارد. با این حال، در صورت تمایل میتوانید در هر شیشه حدود دو قاشق غذاخوری سرکه نیز اضافه کنید.
مدت زمان نگهداری غوره در یخچال
مدت زمان نگهداری غوره تازه در یخچال معمولا بین ۳ تا ۵ روز است. برای نگهداری طولانی تر، بهتر است غوره را فریز کنید. اگر قصد دارید غوره را در یخچال نگهداری کنید، آن را داخل ظرف دربسته یا کیسه ای تمیز قرار داده و در بخش میوه و سبزیجات یخچال نگهداری کنید.
در انتها تمام روش های فریز کردن و نگهداری غوره در یخچال را در این پست به شما یاد دادیم تا بتوانید در همه فصل ها غوره تازه در منزل داشته باشید و برای خورشت ها استفاده کنید.