۵ غذای برتر که به طور طبیعی قند خون را کاهش می‌دهند

حفظ سطح قند خون سالم برای حفظ سلامتی و پیشگیری یا مدیریت دیابت نوع ۲، بیماری قلبی و چاقی بسیار مهم است. قند خون بالا می‌تواند منجر به کاهش انرژی، نوسانات خلقی و عوارض طولانی مدت شود که ممکن است بر چشم‌ها، کلیه‌ها و اعصاب تأثیر بگذارد.

کدخبر : 33257
سایت سرگرمی روز :

در حالی که عواملی مانند وزن بدن، فعالیت، استرس و ژنتیک نقش حیاتی دارند، تغییرات سبک زندگی، مانند ورزش و رژیم غذایی سالم، می‌تواند به حفظ سطح قند خون سالم کمک کند. به گزارش تایمز آو ایندیا، در اینجا پنج غذایی که می‌توانید برای کاهش طبیعی قند خون به رژیم غذایی خود اضافه کنید، آورده شده است.

کلم بروکلی

کلم بروکلی، یک سبزی چلیپایی، سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان است. همچنین حاوی ترکیبی به نام سولفورافان است، نوعی ایزوتیوسیانات که به دلیل خواص کاهش‌دهنده قند خون شناخته شده است. سولفورافان از طریق یک واکنش آنزیمی هنگام برش یا جویدن کلم بروکلی تولید می‌شود. یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ نشان داد که سولفورافان موجود در عصاره کلم بروکلی دارای اثرات ضد دیابتی است. هنگامی که روی حیوانات و انسان‌ها آزمایش شد، حساسیت به انسولین را افزایش داد، قند خون را کاهش داد و نشانگرهای استرس اکسیداتیو را کاهش داد. کلم بروکلی همچنین سرشار از فیبر است که جذب کربوهیدرات‌ها را کند می‌کند و از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری می‌کند.

کدو حلوایی

کدو تنبل به همان اندازه که ظاهر جذابی دارد، برای بدن شما نیز جذاب است. این سبزی با رنگ روشن، شاخص گلیسمی پایینی دارد، به این معنی که باعث افزایش ناگهانی قند خون نمی‌شود.

کدو تنبل سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان است و مدت‌هاست که در بسیاری از کشورها به عنوان درمانی برای دیابت مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سبزی حاوی پلی‌ساکاریدها است که ممکن است ترشح انسولین را افزایش داده و متابولیسم گلوکز را بهبود بخشد.

آجیل

آجیل برای تنظیم سطح قند خون مفید است. می‌توانید بادام، گردو و پسته بخورید. آنها کربوهیدرات کمی دارند و سرشار از چربی‌های سالم، فیبر و پروتئین هستند.

خوردن منظم آجیل با بهبود کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت مرتبط است. چربی‌های سالم موجود در آجیل، هضم را کند می‌کنند که به تثبیت سطح قند خون کمک می‌کند. یک مشت کوچک آجیل بدون نمک به عنوان میان وعده یا اضافه شده به سالاد می‌تواند این مزایا را بدون کالری اضافی فراهم کند.

بلغور جو دوسر

اگر در تنظیم قند خون خود مشکل دارید، اضافه کردن بلغور جو دوسر به یکی از وعده‌های غذایی‌تان ایده بسیار خوبی است. بلغور جو دوسر شاخص گلیسمی پایینی دارد و حاوی بتاگلوکان است که باعث کاهش گلوکز و پاسخ انسولین پس از غذا می‌شود. بلغور جو دوسر حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد، سطح چربی خون را کاهش می‌دهد و قند خون را تنظیم می‌کند. وعده‌های غذایی پرکربوهیدرات حاوی بتاگلوکان (نوعی فیبر محلول موجود در جو دوسر و جو) در مقایسه با وعده‌های غذایی مشابه که حاوی بتاگلوکان نیستند، منجر به کاهش سطح قند خون پس از غذا می‌شوند.

بامیه

بامیه منبع غنی از ترکیبات کاهنده قند خون، مانند پلی‌ساکاریدها و آنتی‌اکسیدان‌های فلاونوئیدی است. بافت چسبنده آن به دلیل موسیلاژ است، نوعی فیبر محلول که جذب قند را در روده‌ها کند می‌کند. دانه‌های آن نیز مفید هستند. بامیه حاوی رامنوگالاکتورونان، پلی‌ساکاریدی است که به دلیل خواص ضد دیابتی‌اش شناخته شده است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: