اینو یاد بگیری عمرا دیگه سراغ سیب زمینی سرخ کرده بری / دستور پخت جدید درست کردن سیب زمینی در ۵ دقیقه
دستور پخت جدید در ۵ دقیقه برای درست کردن سیب زمینی ترد .
امروز، یک دستور پخت سیب زمینی نوآورانه و خوشمزه را به شما نشان خواهیم داد که نیازی به سرخ کردن ندارد و فقط در ۵ دقیقه آماده می شود. اگر فکر می کنید سیب زمینی ها را فقط می توان سرخ کرد یا آب پز کرد، عاشق این دستور پخت خواهید شد! این یک جایگزین سالم، سریع و آسان است که برای هر کسی که وقت کمی دارد اما نمی خواهد طعم آن را فدا کند، عالی است.
مرحله اول
ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم و به صورت خلال بزرگ خرد می کنیم. اندازه برش های سیب زمینی به خودتان بستگی دارد ولی برای اینکه در پایان سیب زمین تنوری زیباتری داشته باشید حتما از خلال های بزرگ استفاده کنید.
مرحله دوم
یک قابلمه مناسب را پر از آب می کنیم ور وی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید سپس ۱ قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم، در ادامه سیب زمینی های خلال شده را به آب جوش اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا نیمپز شوند.
مرحله سوم
پس از ۱۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و سیب زمینی های را با آب سرد آبکشی می کنیم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود یا اینکه با یک دستمال تمیز سیب زمینی ها را خشک می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه سیب زمینی ها را خشک کردیم، آنها را داخل یک کاسه جادار می ریزیم و روغن مایع را اضافه می کنیم و با دست سیب زمینی ها را زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های سیب زمینی ها آغشته به روغن شود.
مرحله پنجم
در این مرحله تمام ادویه ها را با هم مخلوط می کنیم سپس روی سیب زمینی ها می ریزیم و مجددا با دست زیر و رو می کنیم تا تمام سیب زمینی ها طعم دار شوند. حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
پس از اینکه فر گرم شد سیب زمینی ها به مدت حدودا ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا طلایی و برشته شوند، سپس سیب زمینی ها از فر خارج کرده و پنیر را روی آنها می پاشیم و ۵ دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم تا پنیر آب شود.
طرز تهیه سیبزمینی ترد له شده
۱- سیبزمینیهای کوچک را آبپز کنید.
۲- آنها را آبکش کنید و بگذارید خشک شوند.
۳- آنها را روی یک ورقه روغنی قرار دهید.
۴- سیبزمینیها را له کنید؛ با استفاده از ته یک لیوان بهآرامی روی سیب زمینیها فشار دهید تا سیبزمینیها له شوند.
۵- روی سیبزمینیهای له شده را روغن زیتون بمالید و روی آنها نمک و سیر تازه بپاشید.
۶- برای پخت با ۴۵۰ درجه فارنهایت ( ۲۳۰ درجه سانتیگراد) برای حدود ۲۵ دقیقه بگذارید بپزند.
۷- سیبزمینیها را از فر بیرون آورده و روی آنها سبزیجات خرد شده تازه بپاشید و میل کنید.