طرز تهیه خیار شور ترکی با خردل و لیمو
دستور تهیه خیار ترشی خوشمزه ترکی با خردل و لیمو را در ادامه ببینید.
هر کسی میداند چگونه خیارشور درست کند. آنها با ادویهها، برگ توت، سیر، فلفل چیلی و سس کچاپ بسیار خوشمزه خواهند شد. خیارهای تندتر با دانههای لیمو و خردل هم خوشمزهتر میشوند.
ما دستور تهیه خیار ترشی خوشمزه ترکی با خردل و لیمو را به اشتراک می گذاریم.
مواد لازم:
خیارها
فلفل چیلی - 1 عدد.
برگ های توت فرنگی، ترب کوهی، گیلاس، چترهای شوید
سیر - 3 حبه.
دانههای خردل
فلفل فرنگی
ماریناد:
شکر - 1 قاشق چایخوری.
نمک درشت - 1 قاشق غذاخوری.
لیمو - 1 عدد.
سرکه سیب - 1 قاشق چایخوری.
آب
روش پخت:
خیارها را بشویید، نوک آنها را ببرید. فلفل چیلی را ورقه ورقه کنید. سیر، برگها، شوید، دانههای خردل و برشهای لیمو را در شیشهها قرار دهید و خیارها را روی آنها بچینید. آب جوش را روی آنها بریزید و 10 دقیقه بگذارید بماند.
برای ماریناد، آب را از شیشهها تخلیه کنید، شکر و نمک اضافه کنید، سرکه را اضافه کنید و بجوشانید.
ماریناد را روی خیارها بریزید، درب شیشهها را ببندید و آنها را وارونه کنید.
دبه خیارشور ترکی شما آماده شدو