طرز تهیه بستنی هندوانهای خانگی در 5 دقیقه
بستنی هندوانه خانگی، در دو نوع. درست کردنش خیلی آسونه و نتیجهاش خوشمزهست!
تابستان فصلی است که ما بستنی زیاد میخوریم، اما هندوانه هم میخوریم. برای کسانی که میخواهند از هر دو به طور همزمان لذت ببرند، سرآشپزهای ماهر دو نوع بستنی هندوانه خانگی را پیشنهاد میکنند - یکی خامهایتر و دیگری مناسب رژیم غذایی.
این دو دستور پخت بسیار آسان هستند و نتیجهی خوشمزهای دارند. علاوه بر این، برای کسانی که در خانه آشپزی میکنند، یک مزیت مهم دارند: به دستگاه بستنیساز نیاز ندارند.
در زیر مواد لازم و طرز تهیه آمده است.
اول، برای نسخه بستنی خامهای.
مواد لازم برای ۱۰ وعده بستنی هندوانه خانگی
1 کیلوگرم هندوانه، پالپ
۵۰۰ گرم خامه مایع برای زدن خامه
۲۰۰ گرم شکر
۲۰۰ میلیلیتر آب
روش تهیه
ما با قرار دادن یک ظرف استیل ضد زنگ در فریزر شروع میکنیم، هر چه از آن سردتر استفاده کنیم، بهتر است.
بعد، شربت را آماده کنید: ۲۰۰ میلیلیتر آب را با ۲۰۰ گرم شکر به مدت چند دقیقه روی حرارت متوسط بجوشانید. شربت زمانی آماده است که یک لایه چسبناک نازک روی قاشق باقی بماند.
در حالی که شربت در حال خنک شدن است، ۱ کیلوگرم پالپ هندوانه را به صورت مکعبی برش دهید، دانههای آن را جدا کنید و پالپ را در مخلوطکن پوره کنید.
سپس، ۵۰۰ میلیلیتر خامه زدهشده را آنقدر بزنید تا سفت شود و شکلش تغییر نکند.
حالا شربت را با پالپ هندوانه مخلوط کنید، سپس این مخلوط را با دقت به خامه فرم گرفته اضافه کنید و از پایین به بالا مخلوط کنید تا هوای مخلوط شده از بین نرود.
مواد را داخل ظرف استیل داخل فریزر میریزیم و دوباره به مدت یک ساعت در فریزر قرار میدهیم تا کاملا پر شود.
بعد از یک ساعت، بستنی را بیرون بیاورید و به شدت مخلوط کنید، سپس دوباره آن را در فریزر قرار دهید. این عمل را 3 بار دیگر، هر ساعت تکرار کنید. به عنوان یک جایگزین، به جای کاسه، میتوانید از بطریهای پلاستیکی کاملاً دربسته استفاده کنید که فقط تا نیمه پر میشوند. آنها را از فریزر خارج کنید، تکان دهید و دوباره در فریزر قرار دهید و این عمل را سه بار دیگر تکرار کنید.
بستنی هندوانه رژیمی
اگر بخواهیم کالری غذا را محدود کنیم، خامه ترش را با ماست جایگزین میکنیم.
۳۵۰ گرم هندوانه خرد شده و بدون تخمه و ۳۰۰ گرم ماست طبیعی را در قالبهای یخ به مدت یک شب فریز کنید.