این علامت روی پوستتان خبر از قند خون مرگبار می‌دهد! | اگر این تغییر پوستی را دارید، دیابت گرفته اید

سیستم بدنی و فکری تان دچار تغییر شده است ، حالاتی که پیش از این نداشته اید ؛ آیا می دانید کدام یک از این تغییرات می تواند نشانه قند خون بالا در شما باشد؟

کدخبر : 35153
سایت سرگرمی روز :

سطح قند خون، نشان دهنده سلامتی بدن می‌باشد و میتواند طی مسایلی تحت تاثیر قرار گیرد. برای مثال تغذیه نامناسب یکی از علل اصلی تغییر سطح قند خون می‌باشد و می‌تواند منجر به بیماری‌های مزمن ارگانیسم و کلسترول و دیابت می‌شود.

در این مقاله ما قصد داریم تا شما را به ۱۴ نشانه که خبر از افزایش سطح قند خون شما می‌دهد آشنا سازیم. برای اطلاع بیشتر مطالب زیر را بخوانید.

اگر چه که بیشتر ما به رژیم غذایی اهمیت نمی‌دهیم، ولی لازم است که بدانید تغذیه مناسب می‌تواند در سلامت بدن تاثیر گذار باشد.

علائمی که مربوط به مشکل قند خون است:

علائمی وجود دارد که نشان می دهند قند خونتان دچار مشکل است. چگونه متوجه شویم که مشکل قند خون داریم؟ اگر بیش از یک مورد از موارد زیر در موردتان صدق می کرد، توصیه می کنم حتما آزمایش قند خون بدهید.

علائمی که میگویند نیاز به آزمایش قند خون دارید

1- زیاد هوس شیرینی، نان و کلوچه می کنید.

2- خوردن شیرینی، هوس خوردن غذاهای شیرین را در شما کم نمی کند.

3- اگر یک وعده غذایی نخورید یا دیر شود عصبی می شوید.

4- برای گذراندن روز به کافئین نیازمندید.

5- اگر یک وعده را از دست بدهید، احساس گیجی می کنید.

6- غذا خوردن باعث می شود احساس خستگی و نیاز به خوابیدن پیدا کنید.

7- کاهش وزن برایتان دشوار می شود.

8- غالبا احساس ضعف، لرزه و عصبی بودن می کنید.

9- تعداد دفعات ادرارتان بالا رفته است.

10- مضطرب هستید، به سادگی ناراحت یا نگران می شوید.

11- حافظه تان مانند آنچه قبلا بود نیست.

12- دیدتان تار شده است.

13- میان تنه تان با باسن برابر شده یا حتی بزرگ تر از آن است.

14- میل جنسی تان کاهش یافته است.

15- همیشه تشنه هستید.

اینک این سوال پیش می‌آید که چگونه می‌توانیم سطح قند خون را کنترل کرد؟

پس از صحبت کردن در مورد علایم و نشانه‌های سطح قند خون بالا، لازم است که بدانید سطح قند خون به رژیم غذایی و شاخص گلیسمیک بستگی دارد. غذا‌هایی که دارای شاخص گلیسمیک بین ۰ تا ۱۰۰ هستند، ارگانیسم بدن را در معرض خطر قرار نمی‌دهند و سطح قند خون را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد. غذا‌هایی که از این قاعده فراتر میروند می‌توانند سطح قند خون را تغییر دهند.

در ادامه ما قصد داریم برخی غذا‌ها را طبق شاخصه‌ی گلیسمیک معرفی کنیم. برای اطلاع بیشتر مطالب زیر را بخوانید.

تخم مرغ:۰

یک فنجان هوموس:۶

یک فنجان کلم بروکلی:۱۰

پیاز اندازه متوسط:۱۰

یک فنجان آجیل:۱۵

یک فنجان گیلاس:۲۲،

۲۲۰ گرم آب گوجه فرنگی:۳۸

یک فنجان ماست:۲۳

گریپ فروت بزرگ:۵۰

سوسیس:۲۸

موز:۵۲

یک سیب متوسط:۳۸

یک فنجان اسپاگتی:۴۲

یک فنجان انگور:۴۶،

۲۲۰ گرم آب اناناس:۴۶

یک هویج بزرگ:۴۷

پرتغال معمولی:۴۸

یک فنجان نخود:۵۴

غذا‌هایی برای تغییر سطح قند خون

دقت داشته باشید که مواد غذایی ذکر شده که گلیسمیک آن بین ۵۵ تا ۶۹ می‌باشد باید کمتر مصرف شوند.

یک فنجان برنج:۵۵

یک قاشق غذا خوری عسل:۵۵

یک فنجان جو دو سر:۵۵

ماکارانی و پنیر پیتزا:۶۴

این غذا‌ها را کمتر مصرف کنید

توجه داشته باشید این مواد غذایی باید کم مصرف شوند، چرا که سلامت را در خطر می‌اندازند.

یک تکه نان سفید:۷۰،

۲ فنجان پفیلا:۷۲

کیک برنجی:۷۸

سیب زمینی پخته شده:۸۵/

صعود و سقوطی که ما هر روز در قند خونمان تجربه می کنیم، هر چیزی می تواند باشد غیر از طبیعی. قند خون، درست مانند هورمون، سیستم ایمنی و باکتری های روده نه باید خیلی بالا باشد، نه خیلی پایین بلکه باید در حد درست و متعادل بایستد.

بیشتر مشکلات قند خونی که امروز می بینیم به یک علت است:مقاومت به انسولین. درجات مختلف این عدم تعادل هورمونی تاثیر مخربی بر سلامتمان می گذارد. بدن به قند خون نیاز دارد ( گلوکز ) تا وارد سلول ها کند و به صورت ATP انرژی بسازد. برای اینکه گلوکز وارد سلول ها شود و انرژی بسازد، به هورمون انسولین نیاز است. وقتی دچار مقاومت به انسولین هستید گیرنده های سلول ها به خاطر التهاب و سموم، کند و مسدود می شوند و شما می مانید و مقدار زیادی انسولین و قند خون. این اتفاق، تنها باعث نمی شود که احساس بدی پیدا کنید بلکه می تواند تبدیل به دیابت شود که یکی از دلایل اصلی حملات قلبی و سکته مغزی است.

راه های طبیعی برای بهبود تعادل قند خون

لازم نیست بنشینید و ببینید که این بالا و پایین رفتن های مکرر قند خون چه بلایی سرتان می آورد.

در ادامه نکاتی را به شما می آموزم تا سطح قند خونتان را متعادل کنید:

1- مقدار پایه خود را پیدا کنید.

آزمایشاتی که من روی مراجعینم انجام می دهم تا قند خون متعادلشان را ارزیابی کنم و ببینم که مقاومت به انسولین دارند یا خیر

2- مقداری اسید آلفا لیپوئیک استفاده کنید.

در چندین تحقیق، اسید آلفا لیپوئیک در متعادل کردن قند خون و همچنین بهبود مقاومت به انسولین کمک کرده است. این آنتی اکسیدان همچنین ایمنی را تقویت می کند، انرژی در سلول ها را بهبود می دهد، سلول های مغز را در برابر اکسایتوتوکسیسیتی محافظت می کند و فلزات سمی اضافی را حذف می کند. مقدار دوز توصیه شده برای کنترل قند خون، 200 میلی گرم، سه مرتبه در روز است.

3- منیزیم

در تحقیقاتی که اخیرا منتشر شده محققان 5.000 نفر را حدود 15 سال مورد بررسی قرار دادند. افرادی که مقدار بیشتری منیزیم دریافت می کردند، کمتر در خطر سندروم متابولیک بودند. در یک تحقیق دیگر، محققان بیش از 1.000 نفر را به مدت 5 سال مورد بررسی قرار دادند و متوجه شدند مصرف بالای منیزیم می تواند حساسیت به انسولین را بهبود دهد. دیگر تحقیقات نشان داده که منیزیم، تری گلیسیرید و فشار خون بالا را بهبود می دهد، دو نشانه دیگر از سندروم متابولیک و دیابت.

4- کرومیوم خود را تقویت کنید.

وقتی سطح کرومیوم پایین است، سطح HDL سقوط می کند، مقاومت به انسولین افزایش می یابد و تری گلیسیرید بالا می رود. مکمل کرومیوم نشان داده که می تواند عملکرد گیرنده ها را تقویت کند. بهترین غذاهایی که منبع کرومیوم به حساب می آیند عبارتند از پیاز، گوجه فرنگی و سیب زمینی.

5- Nrf-2 خود را افزایش دهید.

پروتئین Nrf-2 در تنظیم القاء ژن آنتی اکسیدان نقش ایفا می کند. Nrf-2 همچنین ژن هایی را فعال می کند که مسئول مسیر آنتی اکسیدان و سم زدایی هستند. وقتی Nrf-2 فعال است، التهاب آرام می شود و وقتی سطح آن پایین می آید وضعیت التهاب رو به بدتر شدن می رود. بسیاری از آنتی اکسیدان های خوراکی که مشخص شده می توانند Nrf-2 را فعال کنند عبارتند از:

EGCG از چای سبز

کورستین از سیب

کورکومین از زردچوبه

رسوراترول از انگور

رزمارینیک اسید از رزماری

L-سولفورافان از بروکلی

Thiosulfonateallicin از سیر

6- از ویتامین E کمک بگیرید.

ویتامین E نشان داده که می تواند از حساسیت به انسولین حمایت کند. میزان مصرف استاندارد در طول یک روز 600 تا 900 میلی گرم است.

7- ادویه مصرف کنید.

بیوفلاونوئید یافت شده در دارچین می تواند فعالیت های علامت دهی انسولین در سلول های چربی را تغییر دهد. از این رو پتانسیل بالایی در کمک به درمان دیابت دارد. این ادویه همچنین نشان داده می تواند قند خون و تری گلیسیرید را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 به شکل قابل توجهی کاهش دهد.

8- روده خود را درمان کنید.

سلامت روده و تعادل قند خون به شکل جدایی ناپذیری با هم در ارتباط هستند. بیماری های متابولیک می توانند کارهای زیادی با دستگاه گوارشتان بکنند و ضعف سلامت روده می تواند قند خونتان را بهم بریزد. در یک تحقیق مشخص شد پیوند میکروبیوم موش های دیابتی به موش های غیر دیابتی، آنها را نیز به این بیماری مبتلا می کند! بنابراین باید بیش از گذشته به سلامت روده خود اهمیت دهید.

9- کمی ویتامین نور آفتاب دریافت کنید.

در یک تحقیق، استفاده از مکمل ویتامین D به مدت 12 هفته چربی بدن را تا 7 درصد کاهش داد. سطح پایین این ویتامین همچنین با سندروم متابولیک در ارتباط است. مقدار بهینه که باید هدف قرار دهید 60 تا 80 ng/mL است.

10- مصرف چربی های سالم خود را افزایش دهید.

یک تحقیق نشان داد قند خون بالا در افراد غیردیابتی عملکرد قسمت هایی از مغز را که به واسطه بیماری آلزایمر تحت تاثیر قرار می گیرند کاهش می دهد. به همین دلیل است که در ادبیات پزشکی، به آلزایمر دیابت نوع 3 می گویند. از سوی دیگر رژیم کتوژنیک برنامه ای که چربی ها به جای قندها منبع اصلی تامین انرژی تان هستند نشان داده که می تواند کارهای فوق العاده ای برای سلامت مغزتان انجام دهد.

چربی های سالم، نوع پایداری از انرژی را برای بدن فراهم می کنند و این کاملا بر خلاف قند است که بیشتر افراد درگیر آن هستند. به هر حال بیولوژی بهتر از هر کسی می داند، کودکان زمانی که به دنیا می آیند برای رشد مغزی و دریافت انرژی بر چربی متکی هستند که آن را از شیر مادر دریافت می کنند. برای اینکه مغزمان بتواند درست کار کند انرژی زیادی لازم است و از نگاه بیولوژیک، پایدارترین نوع انرژی برای سلامت بهینه مغز چربی های سالم هستند

ارسال نظر: