یک عمر اشتباه سبزی پاک کردیم و نفهمیدیم! | ترفند جادویی سبزی پاک کردن

پاک کردن سبزی یکی از کارهایی است که تقریباً همه ما از کودکی در خانه تجربه کرده‌ایم. اما آیا می‌دانستید بسیاری از ما سال‌ها این کار را به شیوه‌ای اشتباه انجام داده‌ایم و حتی متوجه نشده‌ایم؟

حجم ویدیو: 1.25M | مدت زمان ویدیو: 00:00:53 دانلود ویدیو
کدخبر : 35489
سایت سرگرمی روز :

 سبزیجاتی مثل جعفری، گشنیز، تره و ریحان معمولاً پایه بسیاری از غذاهای ایرانی هستند، اما روش نادرست در پاک کردن آن‌ها می‌تواند هم وقت زیادی از ما بگیرد و هم باعث از بین رفتن طراوت و ویتامین‌هایشان شود.

بسیاری از ما عادت داریم سبزی‌ها را قبل از شست‌وشو، برگ‌به‌برگ جدا کنیم. این روش نه‌تنها زمان‌بر است، بلکه باعث می‌شود آلودگی و گل‌ولای موجود روی ساقه به برگ‌ها منتقل شود. متخصصان تغذیه می‌گویند بهترین شیوه این است که ابتدا سبزیجات را به همان حالت دسته‌ای و درسته در ظرفی بزرگ از آب سرد و کمی سرکه قرار دهید تا خاک و آلودگی ته‌نشین شود. سپس با تکان دادن آرام دسته‌ها، بخش زیادی از آلودگی جدا خواهد شد.

اشتباه رایج دیگر در پاک کردن سبزی، جدا کردن بیش‌ازحد ساقه‌هاست. خیلی‌ها تصور می‌کنند ساقه‌ها بی‌فایده‌اند و باید دور ریخته شوند، در حالی که در سبزی‌هایی مانند جعفری یا گشنیز، ساقه‌ها بخش زیادی از عطر و مواد مغذی را در خود دارند. تنها کافی است قسمت‌های انتهایی و ضخیم ساقه‌ها جدا شود و بقیه همراه با برگ‌ها خرد گردد.

موضوع مهم بعدی خشک‌کردن سبزی است. بیشتر افراد سبزی شسته را روی حوله یا سفره پهن می‌کنند، اما این روش باعث باقی‌ماندن رطوبت و رشد سریع باکتری می‌شود. استفاده از آبکش‌های مخصوص یا حتی خشک‌کن‌های دستی سبزیجات، بهترین گزینه برای حفظ تازگی است.

نکته آخر اینکه سبزیجات خردشده را نباید مدت طولانی نگه داشت، چون ویتامین‌ها و مواد مؤثر آن‌ها خیلی زود از بین می‌رود. بهترین کار این است که بعد از خشک‌کردن، آن‌ها را همان روز مصرف یا فریز کنید.

پس شاید وقت آن رسیده باشد که عادت‌های قدیمی خود را تغییر دهیم. یک عمر سبزی را با اشتباه پاک کردیم و نفهمیدیم، اما حالا می‌توانیم با کمی دقت و روش درست، هم وقت کمتری صرف کنیم و هم سبزی‌های تازه‌تر و سالم‌تری روی سفره داشته باشیم.

 

ارسال نظر: