این سبزی مثل یک ضدعفونی قوی، بدن رو از بیماری پاک میکنه | خواص اعجاب انگیزی که تا حالا نشنیدی
معرفی خواص اعجاب انگیز تربچه و برگهای آن
تربچه؛ با این ظاهر دل فریبش خواص فروانی دارد که حتی این خواص را به برگهای خود هم القا کرده است. تربچه، گیاهی قرمز رنگ و کوچک است که با اینکه در بین سبزی خوردن سفره خوش میدرخشد، اما کمتر کسی پیدا میشود که به سراغ این گیاه خوشمزه برود و آن را میل کند.
تربچه؛ با ظاهر دل فریبش ارزش غذایی بالا دارد و این خواص را به برگهای خود هم القا کرده است، در همین راستا باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا شما را کمی بیشتر با تربچه و خواص اعجاب انگیز آن و همچنین فواید برگ تربچه آشنا نماید، پس پیشنهاد میکنیم با ما همراه باشید.
معرفی خواص اعجاب انگیز تربچه و برگهای آن
تربچه؛ با این ظاهر دل فریبش خواص فروانی دارد که حتی این خواص را به برگهای خود هم القا کرده است.
تربچه، گیاهی قرمز رنگ و کوچک است که با اینکه در بین سبزی خوردن سفره خوش میدرخشد، اما کمتر کسی پیدا میشود که به سراغ این گیاه خوشمزه برود و آن را میل کند.
تربچه؛ با ظاهر دل فریبش ارزش غذایی بالا دارد و این خواص را به برگهای خود هم القا کرده است، در همین راستا باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا شما را کمی بیشتر با تربچه و خواص اعجاب انگیز آن و همچنین فواید برگ تربچه آشنا نماید، پس پیشنهاد میکنیم با ما همراه باشید.
معرفی تربچه
تربچه، یک صیفی کم چرب، بدون کلسترول و چربی است. حاوی ویتامین c,k,B۶ نیاسین و فولات است، ویتامین C موجود در برگ آن ۶ برابر ویتامینی است که در ریشه وجود دارد و فیبر غذایی مهمترین ماده غذایی موجود در آن است. گیاه حاوی کلسیم، پتاسیم، مس، اسید فولیک و آنتوسیانین (Anthocyanin نوعی آنتی اکسیدان قوی ) است. برگهای آن نیز در درمان یرقان موثر است. مصرف منظم آب این گیاه حرکت روده را آسانتر کرده و به تدریج اشتها را بهبود میبخشد.
فیبر سرشارتربچه یبوست را درمان کرده و مصرف منظم آن برای رفع بواسیر مفید است. مصرف روزی ۲ و یا ۳ بار، یک قاشق مرباخوری آب تربچه همراه یک قاشق مرباخوری عسل، بیماریهایی مانند سرفه معمولی، سیاه سرفه، گلودرد و ناراحتی ریوی را رفع میکند. برای از بین بردن دانههای سرسیاه و لکهها به طور روزانه جوشانده دانه تربچه را به ناحیه لکه دار بمالید.
تربچه از خانواده شب بو و ریشههای خوراکی سبزی است و امروزه در غذاهای بسیاری از کشورهای سراسر جهان یافت میشود. دوره کشت، رنگ و اندازه متفاوت دارد و اختلاف آنها بر اساس رنگ، اندازه و شکلهای که در دسترس هستند تعیین میشود. با وجود این عطر و طعم موجود در تربچه بسیار غنی و متمایز از دیگر سبزیجات مشابه است.
برای تهیه این محلول یک مشت دانه تربچه را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در ۴ لیوان آب بجوشانید و بگذارید خنک شود، سپس پنبه آغشته به این محلول را به طور منظم روی دانههای سیاه و لکهها بمالید، این محلول برای کاهش درد و التهاب بر اثر گزیدگی حشرات نیز مفید است. همچنین این گیاه ادرارآور است و در دفع سموم از بدن و برای رفع اختلالات ادراری مانند التهاب و آلودگی قارچی موثر است.
خاصیت ضدسموم و ضدسرطانی آن برای درمان سرطانهای مختلف مانند کلیه، روده، معده و ... موثر اشست. ویتامین c، فسفر، روی و ویتامین B. کمپلکس موجود در این گیاه ریشهای برای پوست مفید است.
تربچه؛ با این ظاهر دل فریبش خواص فروانی دارد که حتی این خواص را به برگهای خود هم القا کرده است.
تربچه، گیاهی قرمز رنگ و کوچک است که با اینکه در بین سبزی خوردن سفره خوش میدرخشد، اما کمتر کسی پیدا میشود که به سراغ این گیاه خوشمزه برود و آن را میل کند.
تربچه؛ با ظاهر دل فریبش ارزش غذایی بالا دارد و این خواص را به برگهای خود هم القا کرده است، در همین راستا باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا شما را کمی بیشتر با تربچه و خواص اعجاب انگیز آن و همچنین فواید برگ تربچه آشنا نماید، پس پیشنهاد میکنیم با ما همراه باشید.
تربچه، یک صیفی کم چرب، بدون کلسترول و چربی است. حاوی ویتامین c,k,B۶ نیاسین و فولات است، ویتامین C موجود در برگ آن ۶ برابر ویتامینی است که در ریشه وجود دارد و فیبر غذایی مهمترین ماده غذایی موجود در آن است.
گیاه حاوی کلسیم، پتاسیم، مس، اسید فولیک و آنتوسیانین (Anthocyanin نوعی آنتی اکسیدان قوی ) است. برگهای آن نیز در درمان یرقان موثر است. مصرف منظم آب این گیاه حرکت روده را آسانتر کرده و به تدریج اشتها را بهبود میبخشد.
فیبر سرشارتربچه یبوست را درمان کرده و مصرف منظم آن برای رفع بواسیر مفید است. مصرف روزی ۲ و یا ۳ بار، یک قاشق مرباخوری آب تربچه همراه یک قاشق مرباخوری عسل، بیماریهایی مانند سرفه معمولی، سیاه سرفه، گلودرد و ناراحتی ریوی را رفع میکند. برای از بین بردن دانههای سرسیاه و لکهها به طور روزانه جوشانده دانه تربچه را به ناحیه لکه دار بمالید.
تربچه از خانواده شب بو و ریشههای خوراکی سبزی است و امروزه در غذاهای بسیاری از کشورهای سراسر جهان یافت میشود. دوره کشت، رنگ و اندازه متفاوت دارد و اختلاف آنها بر اساس رنگ، اندازه و شکلهای که در دسترس هستند تعیین میشود. با وجود این عطر و طعم موجود در تربچه بسیار غنی و متمایز از دیگر سبزیجات مشابه است.
برای تهیه این محلول یک مشت دانه تربچه را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در ۴ لیوان آب بجوشانید و بگذارید خنک شود، سپس پنبه آغشته به این محلول را به طور منظم روی دانههای سیاه و لکهها بمالید، این محلول برای کاهش درد و التهاب بر اثر گزیدگی حشرات نیز مفید است. همچنین این گیاه ادرارآور است و در دفع سموم از بدن و برای رفع اختلالات ادراری مانند التهاب و آلودگی قارچی موثر است.
خاصیت ضدسموم و ضدسرطانی آن برای درمان سرطانهای مختلف مانند کلیه، روده، معده و ... موثر اشست. ویتامین c، فسفر، روی و ویتامین B. کمپلکس موجود در این گیاه ریشهای برای پوست مفید است.
خاصیت ضدعفونی کننده آن، اختلالات پوستی مانند خشکی، ترک و جوشهای قرمز را رفع میکند. این گیاه که غنی از فیبر، آب و حاوی میزان پایین کربوهیدرات قابل هضم است، مصرف آن به افرادی که قصد کاهش وزن دارند توصیه میشود. با تب ایجاد شده از عفونت مقابله میکند. علاوه بر خاصیتهایی که ذکر شد، تربچه سوخت و ساز بدن را تنظیم کرده و گردش خون را بهبود میبخشد.
تربچه از نظر طب قدیم
تربچه از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و از زمانهای بسیار قدیم برای درمان بسیاری از بیماریها به کار میرفته است.
خواص آب تربچه
آب تربچه اگر به طور عادی مصرف شود، خاصیت پاک کنندگی و نرم سازی بدن بخصوص در مخاطهای بینی، سلول ها، مجاری معده، کیسه صفرا، کبد، روده ها، کلیه و ریهها را دارد و برای معالجه روماتیسم موثر است.
آب تربچه را باید با سایر آب میوه جات و سبزیها توام کرد، چون خالص آن طعم تندی دارد. جهت مصرف و آبگیری تربچههای قرمز تازه و جوانههای سبز همراه با برگ انتخاب شود.
آب تربچه رنگ چهره را باز و روشن میکند، نیروبخش است، گرفتگی کبد را رفع میسازد سنگ صفرا را از میان میبرد، آلرژیها و خارشها، کهیر، یرقان و سرفههای خشک مرتفع میگردند. آب تربچه جهت رفع سنگ کلیه بسیار کارساز است.
آب تربچه خاصیت نرم سازی بدن بخصوص در مخاطهای بینی، سلولها و ریهها را دارد و برای معالجه روماتیسم موثر است.
خواص تخم تربچه
در گذشته هنگام مسمومیت غذایی مقداری تخم ترب را همراه با سکنجبین به بیمار میدادند که موجب پاکی معده و درمان مسمومیت میشد. خوردن تخم تربچه، ترشح شیر مادر را زیاد میکند. تخم تربچه اشتها آور است. تخم ترب همچنین اشتهاآور و ضد یبوست است.
فواید اعجاب انگیز برگ تربچه
برگ و ریشه تربچه دارای مقدار فراوانی ویتامین C است.
مقدار ویتامین C موجود در برگهای این سبزی، نسبت به ریشه آن پنج برابر بیشتر است.
ریشه کروی و قرمز این سبزی همچنین دارای مقادیر فراوانی پتاسیم، اسید فولیک و مس است.