یه عمر اشتباه پوست پیاز و دور می ریختیم | خواص بی نظیر چای پوست پیاز که تا حالا کسی بهمون نگفته بود!

پوست پیاز منبعی غنی از ویتامین های A,C,E و سرشار از آنتی اکسیدان ها است ؛ پوست پیاز خواص زیادی داره که ممکنه خیلی ها ندونن.

کدخبر : 37007
سایت سرگرمی روز :

یکی از دلایلی که ما این پوست‌ها را در سطل زباله می‌اندازیم این است که به نظر می‌رسد آن‌ها قابل استفاده نیستند، اما شما می توانید از آنها در آبگوشت، به شکل پودر یا چای استفاده کنید.

آبگوشت پوست پیاز

برای تهیه آبگوشت پوست پیاز، کافی است پوست پیاز را در آب سرد بشویید، آن را با مواد دیگری که می خواهید، به مدت سی تا چهل دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود. سپس فقط آبگوشت خود را در یک صافی مشبک بریزید و سپس از آن لذت ببرید.

پودر پوست پیاز

برای تهیه پودر پوست پیاز، باید پوست ها را تمیز کنید، آنها را بپزید و سپس آن ها را در آسیاب بریزید تا پودر ایجاد کنید. می توانید از این پودر به شکل ادویه در غذا یا در سالاد استفاده کنید.

چای پوست پیاز

ساده ترین و مقرون به صرفه ترین راه برای دریافت فواید کورستین، دم کردن پوست پیاز به شکل چای است.

چگونه چای پوست پیاز درست می کنید؟

چای پوست پیاز یک نوشیدنی طبیعی و کمتر شناخته‌شده است که از جوشاندن پوست خارجی پیاز تهیه می‌شود. این چای به دلیل داشتن ترکیبات مغذی و آنتی‌اکسیدانی، خواص متعددی برای سلامتی دارد.

پوست پیاز خود را جمع کنید و آنها را کاملا بشویید، یک مشت از پوست پیاز خود را در یک قابلمه پر از آب روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید.تا زمانی که آب جوش بیاید صبر کنید و سپس بگذارید پوست پیاز در آب به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بجوشد.

مخلوط را در یک لیوان صاف کنید تا تکه های پوست پیاز در نوشیدنی شما شناور نشود.

آیا چای پوست پیاز باعث می‌شود احساس کنید که یک پیاز خام می‌نوشید؟

نه چندان! طعم و عطر چای پوست پیاز بسیار ملایم توصیف شده است، اما اگر طرفدار آن نیستید، می توانید آب، ادویه ها و مواد دیگر را نیز به آن اضافه کنید تا طعم آن را یکدست کنید. لیمو و زردچوبه گزینه های عالی هستند که فواید زیادی برای سلامتی دارند.

خواص چای پوست پیاز:

تقویت سیستم ایمنی:

پوست پیاز سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌هاست که به تقویت سیستم دفاعی بدن کمک می‌کند. این ویژگی به‌ویژه در فصل سرما (مثل پاییز ۱۴۰۴ که الان هستیم) برای پیشگیری از سرماخوردگی مفید است.

بهبود سلامت قلب:

ترکیبات گوگردی و فلاونوئیدهای موجود در پوست پیاز می‌توانند به کاهش کلسترول بد (LDL) و بهبود گردش خون کمک کنند، که برای سلامت قلب و عروق مفید است.

ضدالتهاب و تسکین درد:

خواص ضدالتهابی آن می‌تواند به کاهش التهاب‌های بدن (مثل درد مفاصل) کمک کند. برخی افراد از آن برای تسکین علائم آرتروز استفاده می‌کنند.

سلامت پوست و مو:

آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی مثل سلنیوم در پوست پیاز به بهبود سلامت پوست و کاهش ریزش مو کمک می‌کنند. نوشیدن چای یا استفاده موضعی از آن (با احتیاط) توصیه شده است.

کمک به گوارش:

فیبر و ترکیبات گیاهی موجود در آن می‌توانند به بهبود هضم و کاهش نفخ کمک کنند، به شرطی که به مقدار متعادل مصرف شود.

نحوه تهیه و نکات:

تهیه چای: پوست‌های تمیز و خشک پیاز (ترجیحاً ارگانیک) را بشویید، سپس در آب بجوشانید (۱ قاشق غذاخوری پوست در ۲ لیوان آب، ۱۰ دقیقه). پس از صاف کردن، می‌توانید با عسل یا لیمو طعم‌دار کنید.

احتیاط: اگر به پیاز حساسیت دارید یا مشکلات گوارشی شدید (مثل رفلاکس) دارید، قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید. مصرف بیش از حد ممکن است باعث تحریک معده شود.

نظر شما چیه؟ اگر این چای را امتحان کردید، تجربه‌تون رو در نظرات بگید! برای نکات بیشتر درباره سلامتی طبیعی، با ما بمانید!

ارسال نظر: