اینجا تنها مکان برای نگهداری سیب زمینی برای طولانی مدت است!
بحث بر سر محل نگهداری سیبزمینی پس از آنکه یک کاربر تیکتاک کشف خود مبنی بر اینکه سیبزمینی باید در یخچال نگهداری شود، برخلاف تصور رایج که سیبزمینی باید در کابینت تاریک نگهداری شود، را به اشتراک گذاشت ، توجه بسیاری از افراد را در فضای مجازی به خود جلب کرده است.
ویدیوی او واکنشهای متفاوتی را برانگیخت، برخی متعجب بودند، در حالی که برخی دیگر مدت زیادی سیبزمینیها را در یخچال نگهداری میکردند و معتقد بودند که در این صورت ماندگاری بیشتری دارند و احتمال جوانه زدن آنها کمتر میشود.
به گفته کارشناسان، خنک نگه داشتن سیبزمینی، اما نه کمتر از ۵ درجه سانتیگراد، برای حفظ کیفیت آنها مهم است. نگهداری سیبزمینی در یخچال میتواند به جلوگیری از جوانه زدن کمک کند، اما دمای پایین میتواند باعث شود نشاسته موجود در سیبزمینی به قند تبدیل شود که میتواند بر طعم و بافت آن، به خصوص هنگام پخت، تأثیر بگذارد. در حالت ایدهآل، باید سیبزمینی را در مکانی خنک و تاریک، مانند انباری، که رطوبت زیادی ندارد، نگهداری کنید.
اگرچه نظرات در مورد نگهداری مناسب متفاوت است، اما به نظر میرسد بسته به سرعت استفاده از سیبزمینیها و شرایط خانه، یک انتخاب شخصی است.