طرز تهیه کوبیده مرغ مجلسی بدون فر
در این قسمت با ویدیویی از دستور پخت کوبیده مزغ مجلسی در خدمتتان هستیم.
کباب کوبیده مرغ یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه ایرانی است که از نظر ظاهری و متریال شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد. البته همانطور از نام این کباب مشخص است به جای استفاده از گوشت قرمز از گوشت مرغ در تهیه آن استفاده می شود.
کباب کوبیده از غذاهای سنتی ایرانی است و به دلیل محبوبیت زیادی که دارد کمتر کسی را می توانیم بیابیم که آنرا دوست نداشته باشد. اگر شما هم از دوستداران این کباب خوشمزه هستید و به هر دلیلی نمی توانید گوشت قرکز مصرف کنید، توصیه می کنیم همین حالا دست به کار شوید و این کباب خوشمزه را با گوشت مرغ درست کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
سینه و ران مرغ
600 گرم
کره
50 گرم
پیاز بزرگ
2 عدد
آبلیمو
به اندازه کافی
پودر سیر
نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده
2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
به اندازه کافی
زردچوبه و روغن
به اندازه کافی