خواص و مزایای مصرف عسل و سیاه دانه ناشتا

عسل و سیاه دانه، جزء محصولات طبیعی هستند که از گذشته تا به امروز مورد استفاده انسان ها قرار می گیرند. این محصولات بی نظیر در طب سنتی جایگاه ویژه ای داشته و به عنوان یک درمانگر طبیعی نیز شناخته شده اند. مصرف عسل و سیاه دانه به صورت ناشتا می تواند تاثیر شگفت انگیز و بی نظیری بر سلامت جسمی شما داشته باشد، به شرطی که در انتخاب عسل طبیعی و ترکیب آن با سیاه دانه دقت زیادی داشته باشید.

کدخبر : 39203
سایت سرگرمی روز :

ترکیب این دو مورد با هم، علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن شما، سبب افزایش انرژی و بهتر شدن عملکرد گوارش نیز می شود. استفاده روزانه این ترکیب فوق العاده می تواند سلامت و نشاط زیادی را با خود به همراه داشته باشد.

عسل و سیاه دانه در کنار همدیگر یک ترکیب طلایی به شمار می روند که با خاصیت های فراوان خود توجه بسیاری از افراد را به خود جذب کرده اند. در این بخش از مقاله هر کدام از این خوراکی های عالی و مفید را جداگانه بررسی خواهیم کرد که برای آگاهی لطفا تا آخر مطالب با ما همراه باشید.

مزایای مصرف عسل و سیاه دانه در صبح ناشتا

با مصرف روزانه سیاه دانه و عسل به صورت ناشتا، شما به سمت سلامتی قدم برمی دارید. آغاز روز با یک ترکیب طبیعی، خوشمزه و قوی می تواند بر سلامت و انرژی روزانه شما تاثیر مثبتی داشته باشد. مصرف سیاه دانه و عسل طبیعی مانند عسل گون، خاصیت های زیاد و منحصر به فردی دارد که در موارد زیر بررسی خواهیم کرد:

1. سیستم ایمنی

گاهی شرایط تاثیر منفی بر سیستم ایمنی بدنی شما گذاشته و سبب ضعیف شدن آن می شود. عسل با خواص ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی و سیاه دانه با ترکیبات ضد التهابی قوی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. با کمک به تقویت سیستم ایمنی، بدن شما در برابر بیش تر بیماری ها مقاوم خواهد شد. مطالعات نشان می‌دهد که ترکیب عسل و سیاه‌دانه می‌تواند در بهبود ایمنی بدن در برابر عفونت‌های ویروسی مانند COVID-19 مؤثر باشد، با کاهش مرگ‌ومیر و تسریع پاکسازی ویروسی.

2. انرژی

قند های طبیعی موجود در عسل منبع انرژی سریع برای شروع روز هستند. علاوه بر انرژی زا بودن عسل، سیاه دانه نیز با بهبود متابولیسم و جریان خون، به افزایش تمرکز و پایداری انرژی کمک می کند.

3. سیستم گوارشی

ترکیب مورد نظر باعث کاهش مشکلات گوارشی زیادی همچون یبوست، نفخ و سوء هاضمه می شود. شما می توانید با مصرف این ترکیب دستگاه گوارشی خود را به سوی سلامتی سوق دهید. تحقیقات نشان می‌دهد که این ترکیب در ریشه‌کن کردن عفونت‌های گوارشی مانند هلیکوباکتر پیلوری مفید است.

4. سطح قند خون

اگر مخلوط عسل با سیاه دانه را میل کنید، به سادگی بدون نیاز به چیزی می توانید سطح قند خون خود را تنظیم کرده و به تعادل برسانید. بنابراین، شما با خوردن این مخلوط خطر ابتلا به دیابت را می توانید کاهش داده یا آن را کنترل نمایید.

5. التهاب و درد

سیاه دانه این خوراکی طبیعی، از خاصیت ضدالتهابی برخوردار است. با خاصیتی که دارد همراه با اثر تسکین دهنده عسل، برای کم تر شدن درد مفاصل و التهاب های مزمن بسیار موثر است.

6. صحت و سلامت بدن

با کمک ترکیب ساده عسل و سیاه دانه، شما از یک خوراکی پر خاصیت که سرشار از مواد مغذی است برخوردار خواهید شد. خوردن این مواد مغذی کارایی قلب، کبد، کلیه ها و ... را بهبود بخشیده و در راستای سلامت جسمانی شما کمک می کند.

عسل و سیاه دانه ناشتا برای چه بیمارانی مناسب است؟

استفاده سیاه دانه و عسل از گذشته تا به حال برای تقویت سلامت جسمانی و رفع بعضی از بیماری ها توسط پزشکان و اطباء سنتی توصیه می شود. زمان مناسب مصرف این مخلوط درمانی به هدف استفاده شما و شرایط جسمانی شما بستگی دارد. در ادامه برخی از مواردی که مصرف عسل و سیاه دانه برای آن ها مناسب است، شرح خواهیم داد:

1- مشکل قلبی

در صورتی که در قلب خود مشکل یا ضعفی را احساس می کنید، با کمک ترکیب سیاه دانه و عسل می توانید آن را کنترل و رفع کنید. مصرف یک قاشق مربا خوری از مخلوط درمانی سیاه دانه با عسل در صبح هنگام، در درمان ضعف یا تپش قلبی به شما کمک زیادی خواهد کرد. برای تاثیر بیش تر این ترکیب توصیه می شود تا فعالیت های ورزشی سبک را نیز انجام دهید.

2- پروستات

ترکیب سیاه دانه با عسل، برای افرادی که از بیماری پروستات رنج می برند، یک درمان فوق العاده ای است. طریقه مصرف این مخلوط به این ه است که شما باید یک قاشق کوبیده شده سیاه دانه را با عسل همانند اندازه سیاه دانه ترکیب کنید. پس از ترکیب آن را بعد از شام و قبل از صبحانه میل کنید، سیاه دانه بعد از کوبیده شدن روغن زیادی دارد که در نتیجه برای خوردن آن حتما از یک پزشک راهنمایی های لازم و درست را دریافت کنید.

3- ضعف بینایی

برای رفع این مشکل آزار دهنده، بهتر است بعد از بیدار شدن حدود 2.5 گرم سیاه دانه را کوبیده و سپس با عسل (یک قاشق سوپ خوری) ترکیب نمایید و حتما قبل از صبحانه مصرف کنید. در ضمن، این مقدار مخلوط را می توانید قبل از شام (30 دقیقه قبل) میل کنید.

نحوه تهیه و مصرف عسل و سیاه دانه

برای تهیه و ترکیب عسل و سیاه دانه توصیه می شود از مقداری آب استفاده کنید. زمانی که عسل و آب با یک دیگر ترکیب می شوند، جذب آن توسط بدن سریع تر و آسان تر خواهد بود. تهیه این معجون فوق العاده و مغذی به این صورت است که شما درون آب گرم، یک قاشق چای خوری عسل به همراه سیاه دانه ریخته و همه آن ها را با هم ترکیب کنید. بر اساس توصیه‌های عمومی، دوز مناسب می‌تواند 1-2 گرم سیاه‌دانه (حدود یک قاشق چای‌خوری) با 1-2 قاشق عسل روزانه باشد، اما برای بهترین نتیجه، با پزشک مشورت کنید. بسیاری از منابع پیشنهاد می‌کنند این ترکیب را قبل از صبحانه روی معده خالی مصرف کنید تا اثرات آن حداکثری باشد.

هر روز صبح، به صورت ناشتا ترکیب عسل و سیاه دانه را مصرف و صبحانه را بعد از 30 دقیقه میل کنید. مصرف مخلوط عسل، سیاه دانه و آب گرم پیش از صبحانه باعث می شود تا بدن شما به درستی این خوراکی مغذی و بی نظیر را درون خود حل و جذب کند. در حالت کلی، شما باید این این ترکیب شگفت انگیز را به صورت 24 ساعته و در اندازه یک قاشق مرباخوری در حالت ناشتا مصرف کنید. اگر در رابطه با تهیه و مصرف سیاه دانه و عسل سوالی دارید، با ما تماس گرفته و تمامی سوالات خود را از ما جویا شوید.

عسل و سیاه دانه در کنار خاصیت و فوایدی دارد، ممکن است مصرف آن برای عده ای از افراد مضر باشد. بنابراین، قبل از مصرف اطلاعات در این زمینه را مطالعه نمایید، چرا که آگاهی از این موارد و رعایت احتیاط بسیار اهمیت دارد.

1- حساسیت های احتمالی عسل و سیاه دانه

برخی از افراد هنگام مصرف عسل و سیاه دانه واکنش های حساسیتی نشان می دهند. در اکثر اوقات این حساسیت ها می توانند به صورت خارش، مشکلات گوارشی، کهیر زدن و غیره بروز کنند. اگر شما سابقه حساسیت دارید به خصوص حساسیت غذایی، حتما برای مصرف این ترکیب احتیاط کنید.

2- تغییرات مقدار قند خون

با اینکه عسل از دیرباز به عنوان یک شیرکننده یا قند طبیعی شناخته شده است، اما امکان دارد با مصرف بیش از حد به بدن خود صدمه بزنید. در نتیجه، افرادی که به دیابت مبتلا هستند باید در میزان معینی عسل را مصرف کنند. در ضمن، مصرف سیاه دانه نیز باید به اندازه باشد.

سیاه دانه برخلاف عسل، سطح قند خون افراد را کاهش می دهد که این مورد برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند، مضر است. علاوه بر افراد دیابتی، مصرف سیاه دانه برای کسانی که درگیر فشار خون پایین هستند، مناسب نیست. این ترکیب ممکن است باعث هیپوگلیسمی (کاهش بیش از حد قند خون) شود، به ویژه در افراد دیابتی که دارو مصرف می‌کنند.

3- خانم های باردار

خانم ها در رابطه با مصرف سیاه دانه بایستی با یک متخصص مشورت کنند، الخصوص اگر باردار هستند. مصرف سیاه دانه، سبب منقبض شدن رحم بانوان می شود که در دوران بارداری بسیار خطرناک است.

4- تداخل دارویی

اگر مدتی است که دارو های رقیق کننده خون یا دارو های ضد افسردگی و حتی دارو های کاهش فشار خون مصرف می کنید، با در استفاده از سیاه دانه احتیاط کنید. مصرف سیاه دانه همراه با دارو های فوق تداخلاتی در بدن ایجاد می کند که حتما قبل از استفاده به پزشک معالج مراجعه کنید.

5- کودکان

زمانی که فرزندی زیر یک سال دارید، از مصرف عسل به کودک خودداری نمایید. اگر کودک شما، مقداری عسل میل کند ممکن است دچار بیماری به نام بوتولیسم شود. این بیماری برای کودکان زیر یک سال اتفاق می افتد که علائمی چون تب، تنگی نفس، تهوع، بی حالی و .... به همراه خواهد داشت. علاوه بر این، مطالعات نشان می‌دهد که ترکیب عسل و سیاه‌دانه در دوزهای کم ایمن است، اما ممکن است باعث مشکلات گوارشی مانند نفخ یا تهوع شود. برای جزئیات بیشتر، جدول زیر عوارض احتمالی را خلاصه می‌کند:

عارضه علت گروه‌های در معرض خطر

تهوع و نفخ تحریک گوارشی از سیاه‌دانه افراد با معده حساس

کاهش قند خون اثر هیپوگلیسمی سیاه‌دانه دیابتی‌ها

حساسیت پوستی آلرژی به ترکیبات افراد با سابقه آلرژی

مشکلات کلیوی مصرف بیش از حد افراد با مشکلات کلیوی

مخلوط عسل و سیاه دانه ناشتا یک ترکیب طبیعی و فوق العاده قدرتمند است که قادر در بهبود عملکرد بدن و سلامتی آن کمک دهنده باشد. وجود و مصرف عسل همراه با سیاه دانه در تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب بدن و غیره نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. با توجه به تاثیرات مثبت، باز توصیه می کنیم که قبل از شروع استفاده منظم، به نیاز ها و شرایط جسمانی خود توجه نمایید.

پس از ارزیابی وضعیت بدنی خود در صورت نیاز با پزشک تغذیه یا متخصص دیگر مشورت نمایید. با استفاده درست از این خوراکی های خوشمزه، می توانید گامی مهم در جهت حفظ سلامتی خود بردارید. خرید هر یک از محصولات طبیعی مانند عسل از فروشگاه های معتبری مانند پرهلو می تواند اطمینان شما را در مورد کیفیت افزایش دهد. در ضمن، روش آماده کردن و مقدار مصرفی باید متناسب با نیاز های شما تنظیم شود.

برای دریافت اطلاعات دقیق در رابطه با این موضوع می توانید به ما مراجعه کرده و تجربیات خود را از مصرف این ترکیب را با دیگران به اشتراک بگذارید. ناگفته نماند که انتخاب آگاهانه و مصرف صحیح کلید اصلی بهره برداری از خواص این مواد مغذی است.

 

ارسال نظر: