یه جایگزین طبیعی برای قند پیدا شد! حبههای کدو حلوایی خوشمزه و پرخاصیت
دیگر با چای قند نخورید! با حبه های خوشمزه و سالم کدو حلوایی آشنا شوید و سه آموزش جذاب و سالم را از دست ندهید.
در این ویدیو سه تا آموزش خوشمزه و سالم با کدوحلوایی آماده شده که به هیچ عنوان نباید از دست بدید.
کدو حلوایی رو بشورید و پوستش رو بگیرید و به قطعات دلخواه خرد کنید فقط زیاد کوچیک نباشه که بعد از پخت له نشه و بعد از خشک شدن خیلی کوچیک نشه.
داخل یه قابلمه بزرگ کدوهارو بریزید و به قابلمه چوب دارچین زعفران دم کرده هل های نیم کوب و ۶لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدین کدوها به قدری بپزه که چنگال راحت توی کدو فرو بره ولی له نشه.
حالا یک لیوان از آب کدو و عسل رو با هم مخلوط کنید و کدوها رو توی مخلوط آب و عسل بزنید و بعد توی سینی که کاغذ روغنی پهن کردین بذارین.(میتونید کدوهارو توی سینی بچینید و از مخلوط آب و عسل با براش روشون بکشید یا اسپری کنید)
حالا سینی رو روی بخار آب بذارید و اجازه بدید کدوها خشک بشن.هراز گاهی زیرو روشون کنید که همه جاش خشک بشه.میتونید روی بخاری یا توی فر هم خشکشون کنید(من حوصله نداشتم فر رو روشن کنم.من توی سینی فر چیدم و روی بخاری گذاشتم.بعد از خشک شدن توی نشاسته ذرت بغلتونید تا به هم نچسبن.