سالاد کلم و انار و کشمش ؛ ترد، خوشرنگ و پاییزه در 15 دقیقه
در این روزهای پاییزی، که با هوای دلچسب و میوههای جذاب، حسابی دلبری میکند، یک ظرف سالاد رنگارنگ و خوشمزه، میتواند میز پذیرایی را هوسانگیزتر کند.
ترکیب تردی کلم در کنار شیرینی کشمش با بافت پنبهای و طعم ملس انار با دانههای یاقوتی، یک سالاد خوشمزه به نام سالاد کلم و انار و کشمش را به وجود میآورد، که با ترکیب بافتها، رنگها و مزههای لذیذ، پاییز را برایتان به یاد ماندنیتر خواهد کرد.
این سالاد علاوه بر تبدیل کردن میز پذیرایی به یک اثر هنری و چشمنواز، سرشار از ویتامینها و آنتی اکسیدانهای مفیدی است که میتواند انرژی کل روزتان را بسازد و سیستم ایمنی بدن را حسابی تقویت کند. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه سالاد کلم و انار و کشمش به عنوان یک سالاد پاییزی با طعم جسورانه و رنگهای جذاب، بیشتر آشنا شوید.
سالاد کلم و انار و کشمش، فقط یک خوراکی خوشمزه با ظاهری رنگارنگ نیست! بازی طعمها، بافتها و رنگها، همان چیزی است، که این سالاد را از بقیه سالادها، خاصتر میکند. تقابل ترشی انار با شیرینی کشمش، تضاد بافت ترد کلم و بافت پنبهای کشمش، هماهنگی رنگ سرخ انار با کلمهای سفید و بنفش، یک تجربه شگفتانگیز را به وجود میآورد، که حس تازگی و زندگی میبخشد.
سالاد کلم و انار و کشمش
فیبر، ویتامین C و آنتی اکسیدانهای کلم و انار، به همراه آهن و انرژی کشمش، ارزش غذایی این سالاد را بالا برده و آن را به یک میان وعده سبک برای تقویت سیستم ایمنی و پاکسازی بدن، تبدیل کرده است.
مواد لازم برای تهیه سالاد کلم و انار و کشمش
مواد لازم برای تهیه سالاد کلم و انار و کشمش مقدار مورد نیاز برای 4 نفر
کلم سفید یا بنفش خرد شده 1 عدد متوسط
دانه انار تازه 1 پیمانه
کشمش 1.2 پیمانه
هویج رنده شده 1.2 پیمانه
آبلیمو تازه یا سرکه سیب 1 تا 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 تا 3 قاشق غذاخوری
ماست سفت 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آب انار تازه 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار مورد نیاز
اگر مواد لازم را تهیه کردید، آستینهایتان را بالا بزنید تا برای خلق یک سالاد خوشمزه و جذاب، آماده شوید.
مرحله اول: آماده سازی مواد
کلم را بشویید و پس از خشک کردن، با کمک رنده یا چاقوی تیز، به صورت خلالهای نازک، خرد کنید. هویج را رنده کرده و کنار بگذارید.
مرحله دوم: خیساندن کشمش
در صورت دلخواه، کشمشها را برای 10 تا 15 دقیقه در ظرف آب ولرم، قرار دهید تا کمی نرم شوند. کشمشهای نرم شده را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب اضافی آن، خارج شود.
مرحله سوم: ترکیب سالاد
در یک کاسه بزرگ، کلمهای خرد شده، هویج رنده شده، دانههای انار و کشمش را ریخته و به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله میتوانید، سبزیجات دلخواه، به سالاد اضافه کرده و ترکیب جدیدی بسازید.
مرحله چهارم: درست کردن سس
در یک کاسه کوچک، مایونز و ماست را ریخته و با همزن دستی یا چنگال، به خوبی هم بزنید. سپس روغن زیتون و آبلیمو را اضافه کرده و برای ایجاد رنگ و طعم جذاب، آب انار تازه، در آن بریزید. نمک و فلفل را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا یکدست شده و به طعم دلخواه برسد.
مرحله پنجم: اضافه کردن سس به سالاد
نیم ساعت قبل از سرو، سس را به سالاد اضافه کرده و با کمک دو قاشق بزرگ، به خوبی هم بزنید تا سس با سالاد ترکیب شود.
مرحله ششم: استراحت و سرو سالاد
سالاد را برای 30 دقیقه در ظرف دربدار ریخته و در یخچال قرار دهید تا کلمها کمی نرم شده و سالاد جا بیوفتد. سالاد را در ظرف سرو ریخته و روی آن را با گردوی خرد شده و دانههای انار، تزئین کنید.
نکات طلایی برای جذابتر کردن سالاد کلم و انار و کشمش
برای درست کردن سالاد کلم و انار و کشمش، این نکتههای ساده را فراموش نکنید، تا سالاد بدون نقص و جذابتری داشته باشید.
برای تهیه این سالاد میتوانید از کلم سفید یا بنفش یا ترکیب هردو، استفاده کنید تا بافت و طعم متفاوتتری داشته باشید.
کلمها را در صورت امکان، کاملا نازک برش بزنید تا بافت سالاد نرمتر و لطیفتر شود.
خیساندن کشمش، باعث براق شدن و لطیف شدن بافت آن میشود، ولی کاملا اختیاری است.
از انار تازه با دانههای قرمز و ترجیحا با طعم ملس استفاده کنید.
برای حفظ رنگ بنفش کلم، آن را بعد از خرد کردن، با کمی آبلیمو و نمک، ماساژ دهید.
استفاده از آب انار تازه در سس، باعث ایجاد طعم قویتر انار و رنگ جذابتر میشود.
سالاد را میتوانید از چند ساعت قبل، آماده کرده و بدون سس، در ظرف درب بسته ریخته و در یخچال قرار دهید. نیم ساعت مانده به سرو، سس را به سالاد اضافه کنید تا کلمها کمی نرم شوند.