طرز تهیه آش ترخینه

در این بخش با طرز تهیه آش ترخینه با ترخینه آماده آشنا خواهیم شد.

کدخبر : 39503
سایت سرگرمی روز :

در جدول زیر مواد لازم برای تهیه آش ترخینه برای ۴ نفر نوشته شده است. شما می‌توانید بسته به تعداد این مقدار را بیشتر یا کمتر کنید.

عنوان مقدار

ترخینه ۱۸۰ گرم

نخود نصف پیمانه

لوبیا چیتی نصف پیمانه

عدس نصف پیمانه

پیاز ۳ عدد

اسفناج ۲۵۰ گرم

سبزی معطر خشک‌شده ۴ قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، نعنا و کشک به مقدار لازم

آماده کردن مواد: نخود، لوبیا و عدس را در کاسه‌های آبگوشت‌خوری جداگانه بریزید. حبوبات را بشویید و در مقداری آب ولرم خیس کنید. قبل از پخت نیز باید ترخینه را در مقداری آب خیس کنید. اسفناج را بشویید و خرد کنید.

تفت دادن پیاز: پیازها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را خرد کنید. درون قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید. پیازها را درون روغن بریزید و تفت دهید. پس از طلایی شدن نصف پیازها را بردارید و درون کاسه‌ای بریزید. مقداری نمک و زردچوبه به پیازهای درون قابلمه اضافه کنید.

افزودن حبوبات: آب نخود و لوبیا را بگیرید. سپس حبوبات را همراه با ۶ لیوان آب به پیاز اضافه کنید.شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن آب درب قابلمه را ببندید. تقریبا یک ساعت طول می‌کشد تا حبوبات بپزند.

افزودن سبزیجات: عدس، ترخینه، اسفناج و سبزیجات معطر را به مواد درون قابلمه اضافه کنید. در این مرحله نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم باید به مواد اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید. حدودا نیم‌ساعت بعد عدس می‌پزد. پس از پخت عدس آش شما آماده سرو کردن است. آن را با مقداری کشک و پیازداغ تزیین و سرو کنید.

اگر قصد تهیه آش برای فصل‌های سرد سال را دارید مطالعه طرز تهیه آش شلغم را به شما پیشنهاد می‌دهیم. با این آش علاوه‌بر خوردن غذایی خوشمزه سیستم ایمنی بدن خئد را تقویت خواهید کرد.

فوت و فن تهیه آش ترخینه خوشمزه

برای خوشمزه‌تر شدن این آش، مشابه طرز تهیه آش جو می‌توانید از مقداری عصاره مرغ یا آب قلم استفاده کنید.

قبل از اضافه کردن نمک به آش مقدار شوری آن را بچشید. ترخینه نمک دارد و ممکن است آش شما شور شود.

استفاده از مقداری گوجه یا رب آن باعث خوش‌رنگ‌تر شدن و خوش‌طعم‌تر شدن آش ترخینه می‌شود.

برای ترش‌تر شدن آش ترخینه می‌توانید مقداری قره‌قروت به آن اضافه کنید.

ارسال نظر: