طرز تهیه سوپ گشنیز تبریز؛ سوپ مجلسی و زمستانی !

سوپ گشنیز تبریز یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین سوپ‌های زمستانی است که با گشنیز تازه، بلغور جو و ماست پرچرب تهیه می‌شود و هم انرژی‌بخش است و هم طعمی بی‌نظیر دارد.

حجم ویدیو: 19.81M | مدت زمان ویدیو: 00:04:36 دانلود ویدیو
کدخبر : 39689
سایت سرگرمی روز :

در ادامه طرز تهیه آن به صورت مرحله به مرحله آمده است:

مواد لازم (برای ۴ نفر)

گشنیز تازه: ۱ پیمانه خرد شده

بلغور جو: ۲ قاشق غذاخوری

ماست پرچرب: ۱ پیمانه

پیاز: ۱ عدد متوسط، ریز خرد شده

روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه، رنده شده

آب یا عصاره مرغ/سبزیجات: ۴ پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری

نعناع خشک (اختیاری): نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

تفت دادن پیاز و سیر:

روغن را در قابلمه گرم کنید، پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود.

سیر و زردچوبه را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

اضافه کردن بلغور جو:

بلغور جو را به قابلمه اضافه کنید و ۱–۲ دقیقه تفت دهید تا کمی بوی خامی آن گرفته شود.

اضافه کردن آب یا عصاره:

آب یا عصاره مرغ/سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود ۲۰ دقیقه بجوشد تا بلغور نرم شود.

افزودن گشنیز:

گشنیز خرد شده را اضافه کنید و ۵–۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید تا عطر و طعم آن آزاد شود.

ترکیب با ماست:

ماست را کم‌کم به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا با سوپ یکدست شود.

حرارت را خیلی کم کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه با ماست بجوشد، بدون اینکه بجوشد تا ماست نبرد.

چاشنی‌ها و سرو:

نمک، فلفل و نعناع خشک را اضافه کنید.

سوپ را داغ سرو کنید و می‌توانید روی آن کمی گشنیز تازه خرد شده بریزید.

این سوپ هم گرم‌کننده است، هم مقوی برای فصل سرد و با بافت کرمی و عطر گشنیز، بسیار لذت‌بخش است.

ارسال نظر: