طرز تهیه چای پرتقال؛ چای مجلسی پاییزه با پوست پرتقال
یکی از چایهای ترند و جدید که با ظاهری جذاب و عطر پرتقال آماده میشود، پرتقال چای است.
برای آماده کردن این چای خوشمزه، پرتقالها را از پوست جدا کرده و روی پوستشان سوراخ ایجاد کنید. سپس پرتغالها را با دو لیوان آب ۱۰ دقیقه بجوشانید.
آب جوشیده را از صافی پوست پرتقال روی چای سیاه بریزید و پس از دم کشیدن با شیرینکننده دلخواه سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه پرتقال چای به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای چای پرتقال برای 2 نفر
مواد لازم مقدار مورد نیاز
پرتقال 1 عدد
چای سیاه 2 قاشق چایخوری
آب 2 لیوان پر
خرید مواد اولیه با تخفیف از اُکالا
مرحله اول: پرتقالها را آماده کنید
پرتقالها را از وسط نصف کنید. سپس آنها را با کمک یک قاشق غذاخوری به صورت کامل و درسته از پوست جدا کنید.
داخل پوست پرتقال به کمک خلال دندان چندین سوراخ متعدد کوچک ایجاد کنید.
مرحله دوم: پرتقالها را بجوشانید
پرتقالها را تکه تکه کنید و آن را به همراه 2 لیوان پر آب در یک شیرجوش بریزید و بگذارید 10 دقیقه بجوشند.
مرحله سوم: چای را آماده کنید
پوست پرتقالها را به صورت یک صافی روی دو لیوان قرار دهید. در هر یک از این دو صافی یک قاشق چایخوری چای سیاه بریزید.
آب جوشیده با پرتقالها را روی چایها بریزید تا از صافی پوست پرتقال رد شده و لیوانها را پر کند.
پوست پرتقال و چای را از روی هر لیوان بردارید و چایها را به شیرین کننده دلخواه سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه پرتقال چای ترند
برای آماده کردن این پرتقال چای لازم است نکات زیر را در نظر بگیرید:
اگر سوراخهای ایجاد شده روی پوست پرتقال بزرگ باشند، چای به داخل لیوان میریزد. به همین دلیل در ایجاد سوراخهای روی پوست پرتقال با دقت عمل کنید.
بنا بر تجربه من اگر آب جوشیده با پرتقال را به قوری حاوی چای سیاه اضافه کنید، در قوری را بگذارید تا 10 دقیقه دم بکشد. سپس آنها را از روی صافی پوست پرتقال در فنجانها بریزید، طعم چای شما بسیار بهتر میشود.
نگذارید پوست پرتقال زیاد روی فنجانها بماند زیرا باعث تلخی چای میشود.