طرز تهیه پاستا ایتالیایی در خانه خوشمزه تر از رستورانی

پاستا ایتالیایی یکی از محبوب‌ترین غذاهای جهان است که در خانه هم می‌توان آن را به سبک رستورانی درست کرد.

حجم ویدیو: 5.62M | مدت زمان ویدیو: 00:01:51 دانلود ویدیو
کدخبر : 39858
سایت سرگرمی روز :

در این دستور پخت ویدیویی ساده با مراحل گام به گام و بسیار آسان به شما طرز تهیه پاستا ایتالیایی سریع و خوشمزه را در خانه آموزش می‌دهیم. این سبک پاستا در سال 2025 به عنوان پاستا خامه‌ای فوری، محبوب و ترند شده است.

مواد لازم پاستا ایتالیایی خوشمزه:

 پاستا: 160 گرم

 پیاز: ½ عدد

 روغن گیاهی یا روغن زیتون

 فلفل دلمه‌ای: ½ عدد ️

 سوسیس ایتالیایی (Salsiccia): 2 عدد متوسط

 رب گوجه‌فرنگی: ½ قاشق غذاخوری

 گوجه‌فرنگی: ½ عدد

خامه: 150 گرم

آب پاستا: حدود 50 گرم

 نمک

 فلفل سیاه

 پنیر پارمزان: 1 قاشق غذاخوری

 جعفری

پاستا ایتالیایی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای جهان است که به راحتی می‌توان آن را در خانه هم تهیه کرد. این غذا به دلیل سادگی در آماده‌سازی و طعم بی‌نظیرش در بین خانواده‌ها و حتی افراد تازه‌کار در آشپزی بسیار محبوب است.

در این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه پاستا ایتالیایی سریع و خوشمزه را آموزش دهیم تا بتوانید بدون صرف زمان طولانی، یک وعده غذایی کامل و دلچسب برای خود و خانواده آماده کنید. این دستور پخت به سبک خامه‌ای فوری است و در سال ۲۰۲۵ به یکی از ترندهای محبوب آشپزی تبدیل شده است.

برای شروع، ابتدا مواد لازم را آماده کنید. برای این پاستا به ۱۶۰ گرم پاستا، نیم پیاز، نیم فلفل دلمه‌ای، دو عدد سوسیس ایتالیایی، نیم قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، نیم عدد گوجه‌فرنگی، ۱۵۰ گرم خامه، حدود ۵۰ گرم آب پاستا، نمک، فلفل سیاه، یک قاشق غذاخوری پنیر پارمزان و کمی جعفری تازه نیاز خواهید داشت. همچنین مقداری روغن گیاهی یا روغن زیتون برای سرخ کردن مواد لازم است.

ابتدا پاستا را در آب جوش و کمی نمک به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس آب آن را دور بریزید، ولی کمی از آب پاستا را برای مخلوط کردن با سس نگه دارید. در ادامه، پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و در یک تابه مناسب با کمی روغن زیتون یا روغن گیاهی تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و به پیاز و فلفل اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا طعم مواد با هم ترکیب شود.

مرحله بعد اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی و گوجه تازه خرد شده است. این مواد را به تابه اضافه کرده و به آرامی با سایر مواد مخلوط کنید تا سس غلیظ و خوشمزه‌ای حاصل شود. سپس خامه را به ترکیب اضافه کرده و کمی از آب پاستای باقی‌مانده را هم برای رقیق کردن سس اضافه کنید. با حرارت ملایم مواد را به هم بزنید تا سس یکدست شود و طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

در مرحله آخر، پاستای پخته شده را به سس اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا هر رشته پاستا به سس آغشته شود. سپس با نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه مزه‌دار کنید و قبل از سرو، پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را روی آن بپاشید. این کار باعث می‌شود طعم و عطر پاستا چند برابر شود و ظاهر غذا هم بسیار جذاب شود.

این پاستای خامه‌ای فوری نه تنها سریع آماده می‌شود، بلکه بسیار خوشمزه و مناسب برای وعده‌های خانوادگی یا حتی مهمانی‌های دوستانه است. شما می‌توانید بسته به ذائقه خود، مقدار پنیر یا سوسیس را کم یا زیاد کنید یا سبزیجات دیگری مانند قارچ و ذرت به آن اضافه کنید تا تنوع بیشتری به غذا بدهید. با این روش، حتی افراد تازه‌کار هم می‌توانند یک پاستا حرفه‌ای و خوشمزه درست کنند که هم از نظر طعم و هم از نظر ظاهر با پاستاهای رستورانی رقابت می‌کند.

پس اگر دنبال یک دستور پخت ساده، سریع و کاملاً خانگی هستید، این پاستا ایتالیایی بهترین انتخاب است. با رعایت نکات گفته شده، شما می‌توانید هر بار یک وعده غذایی لذیذ و اعتیادآور برای خود و عزیزانتان آماده کنید که مطمئناً همه از آن لذت خواهند برد.

ارسال نظر: