طرز تهیه کمپوت سیب در شیشه
کمپوت سیب یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین دسرهایی است که می توان در خانه تهیه کرد.
علاوه بر طعم دلپذیر، کمپوت سیب به دلیل نگهداری طولانی تر میوه، یک روش عالی برای استفاده از سیب ها در تمام فصول سال است. تهیه کمپوت سیب در شیشه علاوه بر صرفه جویی در هزینه، به شما این امکان را می دهد که مطمئن باشید دسر شما کاملاً سالم و بهداشتی است. در این مقاله، با روشی ساده و مرحله به مرحله، شما را با طرز تهیه کمپوت سیب خانگی آشنا می کنیم.
طرز تهیه کمپوت سیب زرد در شیشه
سیب: ۵ عدد (ترجیحاً سیب شیرین یا مایل به ترش)
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه: ۲ قاشق غذاخوری
آب: حدود ۳–۴ لیوان
مراحل تهیه کمپوت سیب در شیشه
۱. آماده سازی سیب ها
سیب ها را خوب بشویید و پوست و هسته آنها را جدا کنید.
سیب ها را به اندازه دلخواه برش بزنید.
برای جلوگیری از تغییر رنگ، سیب های برش خورده را به مدت ۵ دقیقه داخل آب و سرکه قرار دهید.
۲. تهیه شربت کمپوت
در یک قابلمه مناسب، ۲ لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید.
روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
۳. پخت سیب ها
سیب ها را از آب و سرکه خارج کرده و به آرامی داخل شربت بریزید.
درب قابلمه را ببندید و حدود ۳۰ دقیقه اجازه دهید سیب ها بپزند. مراقب باشید سیب ها بیش از حد نرم نشوند تا شکلشان حفظ شود.
در ۵ دقیقه آخر پخت، گلاب را اضافه کنید تا عطر و طعم خوشایندی به کمپوت بدهد.
اگر می خواهید شربت غلیظ تر شود، سیب ها را خارج کرده و شربت را کمی بیشتر بجوشانید.
۴. آماده سازی شیشه و نگهداری
شیشه ها را قبل از استفاده خوب شسته و خشک کنید.
کمپوت سرد شده را داخل شیشه بریزید و شربت را روی آن اضافه کنید تا هوایی در شیشه باقی نماند.
درب شیشه را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید. کمپوت سیب خانگی تا چند هفته قابل مصرف است.
کمپوت سیب یک دسر ساده، سالم و خوشمزه است که با رعایت نکات بهداشتی و استفاده از مواد تازه می تواند به راحتی در خانه تهیه شود. این دسر علاوه بر طعم عالی، روشی کاربردی برای نگهداری سیب در تمام فصول سال است و می توان از آن در وعده های غذایی مختلف یا به عنوان میان وعده ای مقوی استفاده کرد. با کمی دقت در مراحل تهیه، کمپوت شما هم خوش رنگ، هم خوشمزه و هم سالم خواهد بود.
طرز تهیه کمپوت سیب با مایکروفر
سیب ها را پس از شستن و پوست کندن به هر اندازه که دوست دارید خرد کنید و در ظرف مخصوص مایکروفر بریزید که نسبتا گود باشد.
آب رابه همراه سیب در ظرف در بسته بریزید و با حرارت بالای مایکروفر به مدت 5 دقیقه قرار دهید . بعد از 5 دقیقه شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
سپس مجددا ظرف را 5 الی 6 دقیقه دیگر در مایکروفر با در بسته قرار دهید تا کمپود حاضر شود.حتما در فاصله آماده شدن کمپوت آن را هم بزنید.
نکات تکمیلی در مورد کمپوت سیب با مایکروفر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کمپوت سیب با مایکروفر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .