طرز تهیه بیسکویت خانگی و مجلسی در 5 دقیقه!
آموزش طرز تهیه بیسکویت خانگی خوشمزه با یک رسپی ۵ دقیقهای! آموزش مرحله به مرحله دستور پخت آسان بیسکویت با کمترین مواد و نکات کلیدی!
مواد لازم برای تهیه بیسکویت خانگی:
۲۰۰ گرم کره
۱۰۰ گرم پودر قند
۱ عدد تخممرغ
۲ قاشق غذاخوری روغن
کمی نمک
۸ گرم وانیل شکری
مقدار کمی بکینگپودر
۳۵۰ گرم آرد
۲۰ گرم پودر کاکائو
مراحل پخت بیسکویت خانگی:
کره نرم شده را به همراه پودر قند، تخممرغ، روغن، وانیل، نمک و بکینگپودر در یک کاسه مخلوط کنید و با همزن بزنید تا بافتی کرمی و یکدست بدست آید.
آرد را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود.
در صورت تمایل، پودر کاکائو را به بخشی از خمیر بیفزایید تا بیسکویت دورنگ داشته باشید.
خمیر را با قالب یا دست فرم دهید و در سینی فر بچینید.
سینی را در فر از قبل گرمشده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا بیسکویتها پخته شوند.
پس از خنکشدن، میتوانید بیسکویتها را با شکلات آبشده تزیین کنید و نوش جان کنید.
سوالات متداول:
1. آیا میتوان این بیسکویت را بدون فر تهیه کرد؟
– بله، با ماهیتابه و شعله کم هم میتوانید درست کنید اما تردی فر را ندارد.
2. بیسکویت بعد از خنک شدن سفت شد، چکار کنم؟
– احتمالاً زمان پخت زیاد یا خمیر زیاد ورز داده شده است.
3. چه مواد سادهای برای تزیین سریع بیسکویت پیشنهاد میدهید؟
– شکلات آبشده، پودر نارگیل یا اسمارتیز.