طرز تهیه بیسکویت خانگی و مجلسی در 5 دقیقه!

آموزش طرز تهیه بیسکویت خانگی خوشمزه با یک رسپی ۵ دقیقه‌ای! آموزش مرحله به مرحله دستور پخت آسان بیسکویت با کمترین مواد و نکات کلیدی!

حجم ویدیو: 13.21M | مدت زمان ویدیو: 00:05:30 دانلود ویدیو
کدخبر : 40326
سایت سرگرمی روز :

مواد لازم برای تهیه بیسکویت خانگی:

۲۰۰ گرم کره

۱۰۰ گرم پودر قند

۱ عدد تخم‌مرغ

۲ قاشق غذاخوری روغن

کمی نمک

۸ گرم وانیل شکری

مقدار کمی بکینگ‌پودر

۳۵۰ گرم آرد

۲۰ گرم پودر کاکائو

مراحل پخت بیسکویت خانگی:

کره نرم شده را به همراه پودر قند، تخم‌مرغ، روغن، وانیل، نمک و بکینگ‌پودر در یک کاسه مخلوط کنید و با همزن بزنید تا بافتی کرمی و یکدست بدست آید.

آرد را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود.

در صورت تمایل، پودر کاکائو را به بخشی از خمیر بیفزایید تا بیسکویت دورنگ داشته باشید.

خمیر را با قالب یا دست فرم دهید و در سینی فر بچینید.

سینی را در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا بیسکویت‌ها پخته شوند.

پس از خنک‌شدن، می‌توانید بیسکویت‌ها را با شکلات آب‌شده تزیین کنید و نوش جان کنید.

سوالات متداول:

1. آیا می‌توان این بیسکویت را بدون فر تهیه کرد؟

– بله، با ماهیتابه و شعله کم هم می‌توانید درست کنید اما تردی فر را ندارد.

2. بیسکویت بعد از خنک شدن سفت شد، چکار کنم؟

– احتمالاً زمان پخت زیاد یا خمیر زیاد ورز داده شده است.

3. چه مواد ساده‌ای برای تزیین سریع بیسکویت پیشنهاد می‌دهید؟

– شکلات آب‌شده، پودر نارگیل یا اسمارتیز.

 

ارسال نظر: