طرز تهیه قیمه لاپلو با گوشت چرخ کرده؛ غذای سنتی و خوشمزه مجلسی

طرز تهیه قیمه لاپلو با گوشت چرخ کرده؛ غذای سنتی و خوشمزه ایرانی رو برای شما آماده کردیم

طرز تهیه قیمه لاپلو با گوشت چرخ کرده؛ غذای سنتی و خوشمزه مجلسی
کدخبر : 40434
سایت سرگرمی روز :

در این مطلب از سایت طرز تهیه قیمه لاپلو با گوشت چرخ کرده؛ غذای سنتی و خوشمزه ایرانی رو برای شما آماده کردیم ، این غذا یک انتخاب عالی برای دوستداران غذاهای اصیل و خوش طعم ایرانی است که می‌توان آن را به روش دمی یا آبکش تهیه کرد، با دم کردن در قابلمه همراه با زعفران و گلاب برای عطر و طعم بیشتر.

ایرانیا انقدر عاشق قیمه‌ان که اومدن هی مدلای مختلفشو‌ درست کردن. قیمه نثار، قیمه بادمجون، قیمه لاپلو، قیمه با مرغ، قیمه با گوشت چرخ کرده، قیمه جنوبی، قیمه گیلانی و…الی ماشالله ، این غذا یک انتخاب عالی برای دوستداران غذاهای اصیل و خوش طعم ایرانی است که می‌توان آن را به روش دمی یا آبکش تهیه کرد، با دم کردن در قابلمه همراه با زعفران و گلاب برای عطر و طعم بیشتر. ت

قیمه لاپلو یکی از غذاهای لذیذ و مجلسی ایرانی است که ترکیبی از خورشت قیمه و برنج ساده می‌باشد. مواد اصلی این غذا لپه، گوشت چرخ کرده (یا گوشت گوسفندی خرد شده)، برنج، پیاز، رب گوجه فرنگی، چوب دارچین، لیموعمانی، زعفران، گلاب، هل و ادویه‌هایی مثل نمک، فلفل و زردچوبه است. لپه را نیم‌پز می‌کنند، سپس با گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها مخلوط می‌شود و بعد مایه قیمه همراه با برنج دم می‌کشد. این غذا گاهی با زرشک، خلال بادام و خلال پسته تزئین می‌شود و آماده سرو است.

 

طرز تهیه قیمه لاپلو

 

طرز تهیه معمولاً این‌گونه است: ابتدا لپه را نیم‌پز می‌کنند، سپس پیاز را سرخ کرده به آن گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنند و خوب سرخ می‌کنند. رب گوجه و ادویه‌ها را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط می‌کنند. بعد از پخت مایه قیمه، آن را با برنج و زعفران دم می‌کنند. دم کردن با روش استفاده از دمکنی و حرارت ملایم حدود ۴۰-۴۵ دقیقه طول می‌کشد. این غذا به عنوان یک غذای مجلسی بسیار محبوب است و به نام‌های دیگری مانند قیمه دَرهم، پلو شاه عباسی یا قیمه عباسی هم شناخته می‌شود.

تفاوت اصلی قیمه لاپلو نسبت به قیمه سیب‌زمینی

قیمه لاپلو نسبت به قیمه سیب‌زمینی تفاوت اصلی در نوع گوشت و ترکیب مواد است؛ معمولا گوشت چرخ کرده در آن استفاده می‌شود و سیب زمینی سرخ شده ندارد. همچنین در برخی نسخه‌ها از گوشت گوسفندی خرد شده ریز هم استفاده می‌شود.

طرز تهیه ته دیگ آرد:

۳ قاشق غذا خوری آرد گندم رو با ۱ لیوان آب سرد، ۳ قاشق غذا خوری روغن، مقداری نمک و زعفرون مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست بشه. کف قابلمه روغن میریزیم و وقتی داغ شد مواد رو داخلش میریزیم و اجازه میدیم با شعله کم خودشو بگیره و بعد بعد برنج رو روش میریزیم.

مواد لازم برای قیمه لاپلو

پیاز: ۱ عدد درشت

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

لپه: ۱ پیمانه

پوره گوجه: ۱ پیمانه

رب گوجه: ۱ ق غ خوری

پرک لیمو عمانی: ۲-۳ تکه

زغفران دم کرده: ۱/۴ فنجان

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

آب و روغن: به مقدار لازم

برنج: ۳ پیمانه

ارسال نظر: