بهترین دسر واسه شب یلدا همینه!
طرز تهیه دسر شب یلدا
مواد لازم برای دسر قرمز:
آب انار۳ لیوان
نشاسته گندم پودر شده یا نشاسته ذرت یک لیوان
شکر ۲ لیوان
آب یک لیوان
مواد لازم برای دسر سفید:
نشاسته ذرت ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان سرخالی
شیر ۴ لیوان
وانیل یک دوم قاشق چ
طرز تهیه: انارها رو دون میکنیم میریزیم داخل غذاساز پوره میکنیم از صافی رد میکنیم و داخل یک قابلمه آب انار+ نشاسته گندم+ شکر+ آب میریزیم میزاریم رو حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه .
برای قسمت سفید نشاسته گندم + شکر و شیرو میریزیم میزاریم رو حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه در انتها وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و حرارت خاموش میکنیم قالب مورد نظر و چرب میکنیم.
اول مایع قرمزو میریزیم داخل قالب دونههای انار و به مایع سفید اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم و میریزیم مرکز قالب برای این قسمت حتماً باید هر دو مایع داغ باشند قالبو میزاریم داخل یخچال به مدت ۸ ساعت بمونه تا دسر خوب ببنده بعد خارج میکنیم داخل یک کاسه آب داغ قالبو برای چند ثانیه میذاریم و بعد به راحتی برمیگردونیم روی دسر با دونههای انار تزیین میکنیم.
لیوان دسته دار فرانسوی یا یک لیوان مشخص رو بعنوان پیمانه برای تمام مواد در نظر بگیرید