آرد + آب جوش؛ تنها با این دو ماده بهترین غذای عمرتان را درست کنید!
طرز تهیه یک خوراک ساده، مقوی و بسیار خوشمزه فقط با آرد و آب جوش (و مقدار کمی ادویهها) را بهصورت کاملاً دقیق ارائه شده. این دستور شبیه خمیرهای نانیِ فوری یا نوعی حلوا/فرنی آردی است که در بسیاری از مناطق بهعنوان غذای اضطراری یا میانوعده سریع تهیه میشود.
دستور پخت آرد ۳۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
آب ۶۵۰ گرم
روغن نباتی
طرز تهیه (نسخه بهترین کیفیت)
۱) آمادهسازی آرد
آرد را داخل یک تابه خشک بریزید.
۵ تا ۸ دقیقه با شعله متوسط تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
این مرحله عطر و طعم بهتری ایجاد میکند.
مراقب باشید آرد نسوزد و فقط کمی بوی آرد بوداده بدهد.
۲) اضافهکردن آب جوش
آب را جداگانه بجوشانید.
آب جوش را بهصورت تدریجی روی آرد گرمشده بریزید.
همزمان بهسرعت هم بزنید تا آرد گوله نشود و با آب یکدست شود.
نمک و شکر را در همین مرحله اضافه کنید.
۳) پخت و رسیدن به قوام
شعله را کم کنید.
مخلوط را ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا حالت خمیری/فرنی غلیظ پیدا کند.
زمانی که از دیواره ظرف جدا شد و براق شد، یعنی آماده است.
۴) اضافهکردن روغن (مرحله طلایی)
روغن را اضافه کنید و ۳۰ تا ۴۵ ثانیه دیگر هم بزنید.
روغن باعث:
لطافت بافت
جلوگیری از چسبندگی
ماندگاری بیشتر
طعم بهتر
میشود.