طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر سیب زمینی | نان گوشتی سرخ شده پنبه‌ای مخصوص مهمانی ها

اگر فکر می‌کنید پیراشکی‌های خانگی معمولاً خشک می‌شوند، باید دستور پخت پیراشکی گوشت با خمیر سیب زمینی را امتحان کنید.

حجم ویدیو: 20.98M | مدت زمان ویدیو: 00:07:55 دانلود ویدیو
کدخبر : 41150
سایت سرگرمی روز :

 راز لطافت بی‌نظیر این نان‌ها در خمیر خاص آن است که از ترکیب سیب‌زمینی پخته، آب سیب‌زمینی، آرد و مخمر تهیه می‌شود. این خمیر پس از استراحت و ترکیب با تخم‌مرغ، بافتی فوق‌العاده پوک و ابریشمی پیدا می‌کند.

داخل این نان‌های طلایی با مایه گوشتی لذیذی شامل گوشت چرخ‌کرده و پیاز پر می‌شود که با ترفند افزودن آب جوش، بافتی آبدار و غیر خشک خواهد داشت. این غذا یک گزینه عالی برای شام یا میان‌وعده است.

مواد لازم برای خمیر:

 سیب زمینی 4 عدد

 آب سیب زمینی پخته 200 میلی لیتر

شکر 1 قاشق سوپ خوری

 نمک 1 قاشق چای خوری

 تخم مرغ 1 عدد

 مخمر خشک 12 گرم

 آرد 550 تا 600 گرم

مواد لازم برای فیلینگ میانی:

 گوشت چرخ کرده 500 گرم

 پیاز 1 عدد

 نمک و ادویه به میزان دلخواه

 آب جوش 50 میلی لیتر

 روغن سرخ کردنی

 

ارسال نظر: