طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر سیب زمینی | نان گوشتی سرخ شده پنبهای مخصوص مهمانی ها
اگر فکر میکنید پیراشکیهای خانگی معمولاً خشک میشوند، باید دستور پخت پیراشکی گوشت با خمیر سیب زمینی را امتحان کنید.
راز لطافت بینظیر این نانها در خمیر خاص آن است که از ترکیب سیبزمینی پخته، آب سیبزمینی، آرد و مخمر تهیه میشود. این خمیر پس از استراحت و ترکیب با تخممرغ، بافتی فوقالعاده پوک و ابریشمی پیدا میکند.
داخل این نانهای طلایی با مایه گوشتی لذیذی شامل گوشت چرخکرده و پیاز پر میشود که با ترفند افزودن آب جوش، بافتی آبدار و غیر خشک خواهد داشت. این غذا یک گزینه عالی برای شام یا میانوعده است.
مواد لازم برای خمیر:
سیب زمینی 4 عدد
آب سیب زمینی پخته 200 میلی لیتر
شکر 1 قاشق سوپ خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
مخمر خشک 12 گرم
آرد 550 تا 600 گرم
مواد لازم برای فیلینگ میانی:
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
نمک و ادویه به میزان دلخواه
آب جوش 50 میلی لیتر
روغن سرخ کردنی