ناهار سریع آماده در 10 دقیقه! دستور پخت تورتیلا ساده و خوشمزه
شاید نشود چنین صبحانهای را در طول هفته به دلیل کمبود وقت میل کرد، اما برای آخر هفته و روزهای تعطیل میتوانید حسابی از خودتان پذیرایی کنید.
مواد لازم برای تهیه تورتیلا
آب گرم ۱ فنجان
روغن زیتون یا روغن کانولا ۳/۱ فنجان
بیکینگ پودر ۲/۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
آرد ذرت سفید ۳ فنجان
طرز تهیه تورتیلا
آرد، نمک و بیکینگ پودر را در کاسهای بریزید و با همزن به خوبی مخلوط کنید.
روغن را اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید و آنقدر ورز بدهید تا خمیر به دستتان نچسبد.
یک سطح صاف را آردپاشی کنید و خمیر را روی آن دوباره ورز دهید.
حالا خمیر را به کاسه منتقل کنید، رویش را با یک سلفون بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه در یک مکان نسبتا گرم بماند.
زمانی که حجم خمیر بیشتر شد و به عمل آمد، آن را به چند قسمت تقسیم کنید.
روی یک سطح صاف، آردپاشی کرده و خمیرها را با یک وردنه، به قطر ۱۰ سانتیمتر پهن کنید.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کرده و خمیر را در آن قرار دهید.
وقتی که روی خیمر حباب ایجاد شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.
وقتی نان تورتیلا آماده شد آنها را داخل یک پارچه نخی بگذارید تا گرم بماند. نان شما آماده است!
نان تورتیلا نوعی نان بدون مخمر است.
هر چیزی که یک صبحانه کامل و سالم باید داشته باشد را تورتیلا سیب زمینی دارد، یک وعده از آن را میل کنید تا ببینید تا ناهار چه انرژی پیدا خواهید کرد:
توتیلای سیب زمینی به جای آرد ذرت از سیب زمینی تهیه میشود.
مواد لازم برای تورتیلای سیب زمینی
سیب زمینی: 1عدد متوسط (حدود ۲۲۵ گرم)
پیازچه تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوری
نمک: سه چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه: یک دوم قاشق چای خوری
تخم مرغ بزرگ: 4 عدد
سفیده تخم مرغ: 1 عدد
روغن کانولا: یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: یک عدد حبه
پنیر پیتزا خرد شده: 3 قاشق غذا خوری
روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
گوجه گیلاسی که از وسط دو نیم شده باشند: یک دوم فنجان
تورتیلای سیب زمینی را میتوانید به عنوام یک صبحانه یا حتی عصرانه مقوی و لذیذ که بچهها هم دوست دارند، سرو کنید.
تورتیلای سیب زمینی را میتوانید به عنوام یک صبحانه یا حتی عصرانه مقوی و لذیذ که بچهها هم دوست دارند، سرو کنید.
روش پخت تورتیلای سیب زمینی
فر را تا دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید.
سیب زمینی را در یک ماهی تابه گود یا قابلمه قرار دهید، آب بریزید تا روی سیب زمینی را بگیرد.
آب را به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بجوشد.
سیب زمینیها را از آب بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شود. آن را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید.
دو قاشق چای خوری پیازچه را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک، فلفل، تخم مرغها و سفیده تخم مرغ در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
این ترکیب را آنقدر بهم بزنید تا یکدست شوند.
یک قاشق غذا خوری روغن کانولا را در یک ماهی تابه گود، نچسب و مخصوص فر روی حرارت متوسط گرم کنید.
سیر و برشهای سیب زمینی را اضافه کنید، ۳۰ ثانیه بپزیدشان، سیب زمینیها را آرام برگردانید تا به روغن آغشته شوند.
یک دوم قاشق چای خوری نمک باقی مانده را روی سیب زمینیها بریزید. ترکیب سیب زمینی را با استفاده از کف گیر به کف ماهی تابه بچسبانید.
ترکیب تخم مرغ را روی سیب زمینیها بریزید، یک دقیقه بپزید.
به آرامی ترکیب سیب زمینی و تخم مرغ را به هم بزنید، دوباره سیب زمینیها را به کف ماهی تابه پرس کنید.
دو دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید. از روی حرارت بردارید و رویش پنیر پیتزا بریزید.
ماهی تابه را داخل فر بگذارید و اجازه دهید ۷ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فر بپزد.
غذا را از فر دربیاورید. یک قاشق چای خوری روغن زیتون را روی آن بریزید.
غذا را آرام از ماهی تابه جدا کنید و داخل یک ظرف مخصوص سرو غذا قرار دهید.
حالا روی غذا را با گوجه فرنگیها و پیازچه باقی مانده تزئین کنید.