طرز تهیه رول کوکی سیب با خمیر ساده و سبک در ۱۰ دقیقه

این دستور برای زمانی مناسب است که یک شیرینی خانگی سریع، کم‌دردسر و خوش‌عطر می‌خواهید.

طرز تهیه رول کوکی سیب با خمیر ساده و سبک در ۱۰ دقیقه
کدخبر : 41798
سایت سرگرمی روز :

 خمیر بدون استراحت طولانی آماده می‌شود و نتیجه، رول‌هایی نرم با طعم سیب و دارچین است.

مواد لازم

برای خمیر

آرد سفید: ۱ لیوان

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

نمک: نوک قاشق

روغن مایع یا کره ذوب‌شده: ۳ قاشق غذاخوری

شیر یا آب: حدود ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

برای مواد میانی

سیب متوسط رنده‌شده: ۱ عدد

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

دارچین: ½ قاشق چای‌خوری

کره ذوب‌شده: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه

خمیر: آرد، شکر، بیکینگ‌پودر و نمک را مخلوط کنید. روغن و شیر را افزوده و سریع ورز دهید تا خمیر نرم و نچسبی به دست آید.

باز کردن خمیر: خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده به شکل مستطیل نازک باز کنید.

مواد میانی: سیب رنده‌شده، شکر و دارچین را مخلوط کرده و روی خمیر پخش کنید. در صورت تمایل کمی کره ذوب‌شده اضافه کنید.

رول کردن: خمیر را رول کرده و به برش‌های ۲ تا ۳ سانتی‌متری تقسیم کنید.

پخت:

در تابه نچسبِ دربسته با حرارت ملایم: ۵ تا ۷ دقیقه هر طرف

یا فر از پیش گرم‌شده ۱۸۰ درجه: ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا طلایی شود.

نکات سریع

برای تردی بیشتر، کمی شکر قهوه‌ای روی مواد میانی بپاشید.

می‌توانید گردو یا کشمش اضافه کنید.

سرو با پودر قند یا عسل اختیاری است.

زمان آماده‌سازی: حدود ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۱۰ تا ۱۲ دقیقه

ارسال نظر: