طرز تهیه باسلوق لبو؛ دسر خوشمزه و آسان پاییزی برای شب یلدا

باسلوق، لوکوم یا راحت‌الحلقوم نوعی دسر خوشمزه است که در طعم‌های مختلفی آماده می‌شود.

طرز تهیه باسلوق لبو؛ دسر خوشمزه و آسان پاییزی برای شب یلدا
کدخبر : 41986
سایت سرگرمی روز :

برای درست کردن این دسر خوشمزه، نشاسته را با آب لبو مخلوط کرده و روی حرارت شکر را به آن اضافه کنید. مواد را تا غلیظ شدن هم بزنید و سپس کره و گلاب را بیفزایید.

پس از خاموش کردن حرارت، در صورت تمایل مغزیجات اضافه کنید و مواد را در قالب چرب‌شده بریزید تا چند ساعت استراحت کند. در پایان آن را از قالب خارج کرده، برش بزنید و در پودر نارگیل بغلتانید.

در ادامه با طرز تهیه باسلوق لبو به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای باسلوق لبو برای 4 نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز

نشاسته گل ۱ پیمانه

آب لبو ۱ و ۱/۲ پیمانه

شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه

کره ۲۰ گرم

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

پودر نارگیل و مغز مورد نظر به میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اُکالا

مرحله اول: نشاسته و آب لبو را مخلوط کنید

نشاسته را با آب لبو سرد در یک قابلمه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا گلوله نشاسته‌ای در آن باقی نماند.

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کمی گرم شوند.

مرحله دوم: شکر را اضافه کنید

شکر را به آرامی به ترکیب آب لبو و نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

سپس به هم زدن مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید.

مرحله سوم: بگذارید باسلوق قوام پیدا کند

نزدیک به ۳۰ دقیقه به همزدن مواد ادامه دهید تا قوام پیدا کرده و از دیواره‌های قابلمه جدا شوند.

در این مرحله کره و گلاب را اضافه کنید و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید.

مرحله چهارم: مغزیجات را اضافه کنید

بعد از ۳۰ دقیقه که باسلوق به قوام مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و در صورت تمایل مغزیجات مورد نظر را اضافه کنید.

سپس یک قالب را چرب کرده و مواد را در آن بریزید و اجازه دهید برای ۳ ساعت در دمای محیط بماند و استراحت کند.

ضخامت مواد در قالب باید حدود ۲ سانتی‌متر باشد.

مرحله پنجم: باسلوق را برش بزنید

باسلوق را از قالب بیرون آورده و روی یک سطح آغشته به کمی پودر نارگیل بگذارید.

آن را با چاقوی چرب شده در ابعاد دلخواه برش بزنید و سپس در پودر نارگیل بغلتانید.

باسلوق‌های لبوی شما آماده هستند.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه باسلوق لبو

در هنگام آماده کردن باسلوق لبو نکات زیر را از یاد نبرید:

در صورت باقی ماندن گلوله نشاسته در مواد، باسلوق در هنگام برش زدن خرد می‌شود.

می‌توانید وقتی هنوز مواد باسلوق گرم است، آن‌ها را در دست به صورت گرد فرم دهید و داخل هر باسلوق یک مغز گردو بگذارید، سپس هر باسلوق را در پودر نارگیل بغلتانید و سرو کنید.

در استفاده از کره زیاده‌روی نکنید، زیرا باعث عدم انسجام بافت باسلوق شما می‌شود.

ارسال نظر: