طرز تهیه کیک هندوانه ای تابه ای شب یلدا بدون فر

شب یلدا، بلندترین شب سال، جشنی باستانی و فرصتی گرم برای گردهمایی‌های خانوادگی و نمایش ذوق و هنر در چیدن سفره‌های رنگارنگ است. در کنار هندوانه و انار که سفره‌ها را مزین می‌کنند، کیک شب یلدا به نمادی از هنر میزبان تبدیل شده است.

طرز تهیه کیک هندوانه ای تابه ای شب یلدا بدون  فر
کدخبر : 42114
سایت سرگرمی روز :

کیک هندوانه ای تابه ای یکی از کیک های بسیار خوشمزه برای شب یلدا می باشد که شما می توانید بدون فر تهیه کنید و در این شب بلند و به یاد ماندنی این کیک خوشمزه را تهیه کنید.

کیک هندوانه ای تابه ای بدون فر تهیه می شود و می توانید داخل یک تابه گرد یا قابلمه تچسب تهیه کنید و به دلخواه از رنگ خوراکی های طبیعی مانند لبو یا اسفناج استفاده کنید و یا می توانید از رنگ خوراکی آماده ژله ای استفاده کنید. اگر به دنبال یک دسر جذاب، خوش‌رنگ و در عین حال ساده برای شب یلدا هستید، طرز تهیه کیک هندوانه‌ای تابه ای بدون فر را از دست ندهید.

مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه ای تابه ای

آرد 2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

تخمم رغ 3 عدد

وانیل 1/4 ق چای خوری

بیکینگ پودر 1 ق مربا خوری

شیر 1/2 پیمانه سر پر

روغن مایع 1/2 پیمانه

رنگ خوراکی ژله ای قرمز و سبز به مقدار لازم

 

طرز تهیه کیک هندوانه ای تابه ای

مرحله اول

ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند و بعد به کمک پیمانه آشپزی یا شیرینی پزی مواد را اندازه گیری کنید. کف تابه مورد نظر را چرب کنید و یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و روی کاغذ نیز چرب کنید. آرد بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید.

مرحله دوم

تخم مرغ را داخل کاسه شکسته و به آن وانیل و شکر را اضافه کنید و با دور تند همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ شود و بین کار حتما دورگیری کنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند و کیک بوی زهم نگیرد.

مرحله سوم

در ادامه شیر و و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید و مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از قسمت رنگ قرمز استفاده کنید و از یک قسمت 1/3 بردارید این قسمت را سفید باقی قرار دهید و قسمت باقی مانده را رنگ سبز بزنید و مخلوط کنید.

مرحله چهارم

در ادامه باید ابتدا رنگ سبز بریزید و تابه را بچرخانید تا مواد به طور یکنواخت کف تابه پهن شوند و بعد رنگ سفید را در مرکز رنگ سفید و در آخر رنگ قرمز را در مرکز رنگ سفید بریزید و تابه را روی شعله پخش کن قرار دهید و روی تابه دمکنی قرار دهید و بعد از نیم ساعت کیک شما حاظر است نوش جان.

نکات مهم

رنگ خوراکی را در حدی بریزید که رنگ بگیرد و خوشرنگ شود.

می توانید داخل فر نیز این کیک را تهیه کنید.

حتما تابه و شعله پخش کن را برای 15 دقیقه گرم کنید.

ارسال نظر: