طرز تهیه کیک هندوانه ای تابه ای شب یلدا بدون فر
شب یلدا، بلندترین شب سال، جشنی باستانی و فرصتی گرم برای گردهماییهای خانوادگی و نمایش ذوق و هنر در چیدن سفرههای رنگارنگ است. در کنار هندوانه و انار که سفرهها را مزین میکنند، کیک شب یلدا به نمادی از هنر میزبان تبدیل شده است.
کیک هندوانه ای تابه ای یکی از کیک های بسیار خوشمزه برای شب یلدا می باشد که شما می توانید بدون فر تهیه کنید و در این شب بلند و به یاد ماندنی این کیک خوشمزه را تهیه کنید.
کیک هندوانه ای تابه ای بدون فر تهیه می شود و می توانید داخل یک تابه گرد یا قابلمه تچسب تهیه کنید و به دلخواه از رنگ خوراکی های طبیعی مانند لبو یا اسفناج استفاده کنید و یا می توانید از رنگ خوراکی آماده ژله ای استفاده کنید. اگر به دنبال یک دسر جذاب، خوشرنگ و در عین حال ساده برای شب یلدا هستید، طرز تهیه کیک هندوانهای تابه ای بدون فر را از دست ندهید.
مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه ای تابه ای
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخمم رغ 3 عدد
وانیل 1/4 ق چای خوری
بیکینگ پودر 1 ق مربا خوری
شیر 1/2 پیمانه سر پر
روغن مایع 1/2 پیمانه
رنگ خوراکی ژله ای قرمز و سبز به مقدار لازم
طرز تهیه کیک هندوانه ای تابه ای
مرحله اول
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند و بعد به کمک پیمانه آشپزی یا شیرینی پزی مواد را اندازه گیری کنید. کف تابه مورد نظر را چرب کنید و یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و روی کاغذ نیز چرب کنید. آرد بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید.
مرحله دوم
تخم مرغ را داخل کاسه شکسته و به آن وانیل و شکر را اضافه کنید و با دور تند همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ شود و بین کار حتما دورگیری کنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند و کیک بوی زهم نگیرد.
مرحله سوم
در ادامه شیر و و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید و مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از قسمت رنگ قرمز استفاده کنید و از یک قسمت 1/3 بردارید این قسمت را سفید باقی قرار دهید و قسمت باقی مانده را رنگ سبز بزنید و مخلوط کنید.
مرحله چهارم
در ادامه باید ابتدا رنگ سبز بریزید و تابه را بچرخانید تا مواد به طور یکنواخت کف تابه پهن شوند و بعد رنگ سفید را در مرکز رنگ سفید و در آخر رنگ قرمز را در مرکز رنگ سفید بریزید و تابه را روی شعله پخش کن قرار دهید و روی تابه دمکنی قرار دهید و بعد از نیم ساعت کیک شما حاظر است نوش جان.
نکات مهم
رنگ خوراکی را در حدی بریزید که رنگ بگیرد و خوشرنگ شود.
می توانید داخل فر نیز این کیک را تهیه کنید.
حتما تابه و شعله پخش کن را برای 15 دقیقه گرم کنید.