این دانه 10 برابر گوشت قرمز کارایی برای بدن دارد + درمان بیماری کبد و معده و بهبود قند خون

لوبیا قرمز از انواع حبوبات است که خواص و فواید بسیاری برای بدن دارد. لوبیا قرمز سرشار از پروتئین، کربوهیدرات، فیبر رژیمی، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6، کولین، فولات، اسید پانتوتنیک، ویتامین E، ویتامین K، کلسیم، مس،آهن، منگنز، منیزیم، مولیبدنوم، فسفر، پتاسیم، سلنیوم، سدیم، روی، اسید چرب امگا ۳و اسید چرب امگا ۶ است.

کدخبر : 4711
سایت سرگرمی روز :

لوبیا قرمز از انواع حبوبات است که خواص و فواید بسیاری برای بدن دارد. لوبیا قرمز سرشار از پروتئین، کربوهیدرات، فیبر رژیمی، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6، کولین، فولات، اسید پانتوتنیک، ویتامین E، ویتامین K، کلسیم، مس،آهن، منگنز، منیزیم، مولیبدنوم، فسفر، پتاسیم، سلنیوم، سدیم، روی، اسید چرب امگا ۳و  اسید چرب امگا ۶ است.

وجود این مواد مغذی و معدنی خواص و فواید فراوانی به لوبیا قرمز بخشیده است که از جمله خواص لوبیا قرمز می‌توان به مواردی مانند کاهش کلسترول، تنظیم فشار خون، تنظیم سطح قند خون، تقویت حافظه، تامین و افزایش انرژی، جلوگیری از سرطان، تقویت استخوان، جلوگیری از پوکی استخوان، درمان یبوست، منبع پروتئین، سم زدای طبیعی بدن، کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی، جلوگیری از ریزش مو، تقویت ناخن‌ها، ضد چین و چروک، حفظ سلامت قلب، کاهش میگرن، ترمیم بافت‌های آسیب دیده، کاهش آب مروارید، درمان آرتریت روماتوئید، کاهش آسم، سلامت پوست و  درمان روماتیسم مفصلی اشاره کرد.

خواص لوبیا قرمز

لوبیا قرمز از انواع حبوبات است که خواص و فواید بسیاری برای بدن دارد. لوبیا قرمز سرشار از پروتئین، کربوهیدرات، فیبر رژیمی، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6، کولین، فولات، اسید پانتوتنیک، ویتامین E، ویتامین K، کلسیم، مس،آهن، منگنز، منیزیم، مولیبدنوم، فسفر، پتاسیم، سلنیوم، سدیم، روی، اسید چرب امگا ۳و  اسید چرب امگا ۶ است. وجود این مواد مغذی و معدنی خواص و فواید فراوانی به لوبیا قرمز بخشیده است که از جمله خواص لوبیا قرمز می‌توان به مواردی مانند کاهش کلسترول، تنظیم فشار خون، تنظیم سطح قند خون، تقویت حافظه، تامین و افزایش انرژی، جلوگیری از سرطان، تقویت استخوان، جلوگیری از پوکی استخوان، درمان یبوست، منبع پروتئین، سم زدای طبیعی بدن، کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی، جلوگیری از ریزش مو، تقویت ناخن‌ها، ضد چین و چروک، حفظ سلامت قلب، کاهش میگرن، ترمیم بافت‌های آسیب دیده، کاهش آب مروارید، درمان آرتریت روماتوئید، کاهش آسم، سلامت پوست و  درمان روماتیسم مفصلی اشاره کرد. در ادامه به بررسی برخی از خواص لوبیا قرمز می‌پردازیم.

لوبیا قرمز برای تقویت حافظه

لوبیا قرمز منبعی غنی از ویتامین B1 است، به همین دلیل می‌تواند تا حد زیادی به عملکرد‌های سالم مغز کمک کند. وجود مقادیر بالای ویتامین B1 می‌تواند در ایجاد انتقال دهنده مهم عصبی که عملکرد مناسب مغز را تقویت می‌کند و موجب افزایش تمرکز حافظه می‌شود کمک کننده و مفید باشد. علاوه بر این لوبیا قرمز در کاهش سرعت پیشرفت  آلزایمر و زوال عقلی هم بسیار تاثیرگذار است.

لوبیا قرمز برای کاهش کلسترول بد

لوبیا قرمز به کمک مقادیر بالای کربوهیدرات‌های پیچیده و فیبر رژیمی موجود در خود موجب کاهش سطح کلسترول در خون شده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

لوبیا قرمز برای درمان یبوست

لوبیا قرمز سرشار از الیاف غذایی نامحلول است که حرکت روده‌ای را آسان می‌کنند و از این طریق به کاهش یبوست و درمان آن کمک می‌کنند.

لوبیا قرمز برای تقویت سیستم ایمنی

لوبیا قرمز حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است و به کمک این آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال های آزاد بدن مبارزه کرده و آن‌ها خنثی می‌کند و در نتیجه از سلول‌های بدن محافظت می‌کند و از این طریق می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

لوبیا قرمز برای سلامت قلب

وجود مقادیر بالای منیزیم در لوبیا قرمز  بر میزان کلسترول تأثیر می‌گذارد و به بدن کمک می‌کند تا با بیماری‌های قلبی  عروقی مانند سکته، انتقال شریان‌‌ها و غیره مبارزه کند و موجب حفظ سلامت و قدرت قلب شود.

لوبیا قرمز برای تقویت استخوان‌ها

لوبسا قرمز حاوی منگنز و کلسیم است و بهدکمک این مواد معدنی موجب تقویت استخوان‌ها و جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان می شود. همچنین لوبیا قرمز با فولاتی که در خود دارد نیز می‌تواند به حفظ سلامت استخوان و مفصل کمک کنند و خطر ابتلا بیماری‌های استخوانی و شکستگی استخوان را کاهش دهد.

لوبیا قرمز برای جلوگیری از سرطان

لوبیا قرمز یک منبع عالی از منگنز است و منگنز به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می‌کند و موجب خنثی سازی و از بین رفتن رادیکال های آزاد بدن می‌شود. همچنین لوبیا قرمز حاوی ویتامین K است و که برای محافظت از سلول‌های بدن از استرس اکسیداتیو که برای کاهش خطر ابتلا به سرطان حیاتی هستند، محافظت می‌کند و خطر ابتلا به سرطان کولون را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

 لوبیا قرمز برای درمان سندروم روده تحریک پذیر

 کمک به درمان سندروم روده تحریک پذیر (IBS) از جمله خواص و فواید لوبیا قرمز است. فیبر موجود در لوبیا قرمز می‌تواند موجب کاهش مشکل سندروم روده تحریک پذیر شود.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • ناشناس
    1

    فکر کنم لوبیا قرمز رو دستشون باد کرده

    • ناشناس
      1

      شک نکن از فردا قیمت اینم فضایی می‌ره بالا

  • منصورمحمدی
    0

    بسیار عالی متشکر وممنون

  • F.M
    0

    یعنی منظورتون اینه که میشه تو کتلت به جای گوشت لوبیا قرمز بریزیم؟
    یا تو قیمه به جای گوشت لوبیا قرمز بریزیم؟
    یا مثلا تو کوفته تبریزی به جای گوشت لوبیا قرمز بریزیم؟

    میشه بیشتر توضیح بدید داداشام؟

    چون ما خیلی وقته از اینجور غذاها نخوردیم نمیتونم گوشت بخرم اگر میشه بگو همه چی رو با لوبیا قرمز درست کنم از این به بعد.🤣🤣🤣🤣✌✌✌✌

    • ناشناس
      1

      حالا فکر کردی لوبیا خیلی ارزونه

  • ناشناس
    0

    یک بار میگن مضر هست یکبار میگن مفید هست چقدر دیوانه داریم تواین مملکت

  • امیر
    1

    بله لوبیا سبز هم بهتر گوشت سبزی هم بهتر برنج مردمو اینقدر بدبخت کردین که پول نون هم ندارند

  • صدیقه
    1

    فک کنم مصرف حبوبات برای دیابتی ها محدودیت داره

  • ناشناس
    0

    قیمت حبوبات هم گرونه

  • غظنفر
    0

    آره دیگه بجای گوشت لوبیا قرمز بخورید . اگه هم نبود اشکنه بخورید .

  • امید
    1

    اینجور که از لوبیا قرمز گفتی ، یک لحظه گمان کردم ، این لوبیا دم عیسوی دارد.

  • بنده خدا
    0

    خوب از این به بعد لوبیا قرمز کباب میکنیم وبجای آبگوشت آب لوبیا قرمزوشت میخوریم به به با پیاز .راستی آبگوشت بزباش با لوبیا قرمز وگوشت درست میکردیم الان چطوری پخت میشه دستور اینم بدین حله

  • ناشناس
    0

    وقتی گوشت کیلویی ۶۰۰ هزار تومن بشه.کدو جا

    یگوشت رامیگیره...