دو دانه ای که اگر با هم مصرف شود تمام پزشکان بیکار می شوند| هر شب مصرف کنید

مصرف کتان و سیاه دانه در کنار وعده های غذایی تقریبا تمام بیماری ها را از بین می برد . در این ویدئو دلایل این ادعا گفته شده است.

کدخبر : 5454
سایت سرگرمی روز :

مصرف کتان و سیاه دانه در کنار وعده های غذایی تقریبا تمام بیماری ها را از بین می برد . در این ویدئو دلایل این ادعا گفته شده است.

1. مملو از مواد مغذی است

بذر کتان یکی از قدیمی ترین محصولات زراعی جهان است. دو نوع قهوه ای و طلایی وجود دارد که هر دو به یک اندازه مغذی هستند.فقط یک وعده مقدار مناسبی از پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب امگا 3، همراه با چندین ویتامین و مواد معدنی مهم را فراهم می کند.

2. سرشار از اسیدهای چرب امگا 3

بذر کتان منبع عالی آلفا لینولنیک اسید است، نوعی اسید چرب امگا 3 که برای سلامت قلب مهم است و عمدتاً در غذاهای گیاهی یافت می شود. یکی از دو اسید چرب ضروری است که باید از غذاهایی که می خورید به دست آورید زیرا بدن شما آنها را تولید نمی کند.مطالعات حیوانی نشان می دهد که  موجود در دانه کتان ممکن است به کاهش التهاب و جلوگیری از رسوب کلسترول در رگ های خونی قلب شما کمک کند.

مطالعه اخیر بر روی 8866 نفر افزایش مصرف را با کاهش سطح کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماری ایسکمیک قلبی - که مربوط به تنگی عروق است - و دیابت نوع 2 مرتبط دانست.مطالعات متعدد همچنین با خطر کمتر سکته مغزی مرتبط دانسته اند. علاوه بر این، یک بررسی بزرگ از 34 مطالعه حتی افزایش مصرف را با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی مرتبط کرد.

 شاید برای شما نیز جالب باشد که بدانید، باید خشک شدن دهان را جدی گرفت برای این منظور به مقاله خشکی دهان و گلو مراجعه نمایید.

3. خواص تخم کتان برای محافظت از سرطان

بذر کتان سرشار از لیگنان است که ترکیبات گیاهی هستند که به دلیل خواص قوی در مبارزه با سرطان مورد مطالعه قرار گرفته اند. جالب اینجاست که این دانه 75 تا 800 برابر بیشتر از سایر غذاهای گیاهی لیگنان دارد.برخی از مطالعات مصرف بذر کتان را با خطر کمتر ابتلا به سرطان سینه، به ویژه برای زنان یائسه مرتبط می‌دانند.مطالعات حیوانی و لوله آزمایش همچنین نشان می‌دهد که بذر کتان از سرطان روده بزرگ، پوست، خون و ریه محافظت می‌کند.به خاطر داشته باشید که تحقیقات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است.

4. سرشار از فیبر

فقط 1 قاشق غذاخوری (7 گرم) دانه کتان آسیاب شده حاوی 2 گرم فیبر است که به ترتیب حدود 5 و 8 درصد از مصرف روزانه توصیه شده برای مردان و زنان است.علاوه بر این، بذر کتان حاوی دو نوع فیبر - محلول و نامحلول - است که توسط باکتری‌های روده تخمیر می‌شوند تا از سلامت روده حمایت کرده و منظم بودن روده را بهبود ببخشند.در حالی که فیبر محلول آب را در روده شما جذب می کند و هضم را کند می کند، که ممکن است به تنظیم سطح قند خون و کاهش کلسترول کمک کند، فیبر نامحلول حجم مدفوع را افزایش می دهد که ممکن است از یبوست جلوگیری کند و حرکات منظم روده را تقویت کند.

تمدن های چینی، مصری و رومی از خواص سیر برای سلامتی استفاده می کردند برای اطلاعات بیشتر درباره خواص سیر به مقاله نوشته شده غفاری مراجعه نمایید.

5. خواص تخم کتان برای کاهش کلسترول 

دانه کتان همچنین ممکن است به کاهش سطح کلسترول کمک کند.بر اساس یک مطالعه یک ماهه در افراد مبتلا به بیماری عروق محیطی، خوردن 4 قاشق غذاخوری (30 گرم) دانه کتان آسیاب شده در روز، سطح کلسترول بد را تا 15 درصد کاهش داد.یک مطالعه 12 هفته ای بر روی 112 فرد مبتلا به فشار خون بالا یافته های مشابهی داشت و گزارش داد که 4 قاشق غذاخوری (30 گرم) بذر کتان در روز منجر به کاهش قابل توجه شاخص توده بدنی، کلسترول کل و فشار خون می شود.

6. خواص تخم کتان برای کنترل فشار خون

بذر کتان به دلیل توانایی خود در کاهش سطح فشار خون مشهور است.بررسی 15 مطالعه نشان داد که مصرف مکمل با محصولات بذر کتان، از جمله پودر بذر کتان، ممکن است به طور قابل توجهی سطوح فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش دهد - به ترتیب اعداد بالا و پایین در یک مطالعه این دانه ممکن است به ویژه برای کسانی که سطح فشار خون بالایی دارند موثر باشد. در واقع، یک مطالعه کوچک 12 هفته ای نشان داد که مصرف 4 قاشق غذاخوری (30 گرم) بذر کتان در روز باعث کاهش فشار خون در افراد دارای سطوح بالا می شود.

علاوه بر این، طبق یک بررسی بزرگ از 11 مطالعه، مصرف روزانه بذر کتان برای بیش از 3 ماه ممکن است سطح فشار خون را تا 2 میلی متر جیوه کاهش دهد.در حالی که ممکن است ناچیز به نظر برسد، برخی تحقیقات نشان می دهد که کاهش 2 میلی متر جیوه خطر سکته مغزی و بیماری عروق کرونر قلب را به ترتیب 14 و 6 درصد کاهش می دهد.

7. ممکن است سطح قند خون شما را تثبیت کند

دانه کتان ممکن است سطح قند خون را تثبیت کند و کنترل قند خون را تقویت کند.بر اساس بررسی 25 مطالعه، دانه کتان کامل ممکن است قند خون را کاهش دهد و از مقاومت به انسولین جلوگیری کند، وضعیتی که توانایی بدن برای تنظیم موثر سطح قند خون را مختل می کند.این اثر کاهش دهنده قند خون ممکن است به دلیل محتوای فیبر محلول این دانه باشد. تحقیقات نشان می دهد که فیبر محلول جذب قند در خون را کند می کند، که ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد.به این ترتیب، بذر کتان ممکن است به خصوص در صورت ابتلا به دیابت نوع 2 مفید باشد.

8. ممکن است به شما در مدیریت وزن کمک کند

چندین مطالعه نشان می دهد که بذر کتان ممکن است به مدیریت وزن کمک کند.یک مطالعه قدیمی نشان داد که نوشیدنی حاوی قرص های فیبر کتان حاوی 2.5 گرم فیبر محلول باعث کاهش احساس گرسنگی و اشتهای کلی می شود.این احتمالاً به این دلیل است که فیبر محلول هضم را کند می کند و احساس سیری را افزایش می دهد، که ممکن است به ویژه برای کاهش وزن سریع مفید باشد.در واقع، یک بررسی بزرگ از 45 مطالعه نشان داد که مصرف مکمل با بذر کتان منجر به کاهش قابل توجه وزن بدن، BMI و چربی شکم می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: