استخوان های شما در ناشتای صبح با آب این عصاره حیوانی مثل فولاد محکم می شود + 20 برابر شدن استحکام دندان ها و جلوگیری از پیری

آب قلم عصاره بسیار قوی است و به سلامت مفصل، تاخیر در پیری زودرس، سلامت دستگاه گوارش، تقویت عملکرد مغز، حفظ سلامت دندان ها، تقویت استخوان ها و عضلات کمک میکند.

کدخبر : 6335
سایت سرگرمی روز :

قلم گاو و آب قلم از فواید و خواص بی‌نظیری برخوردار هستند.

 پروتئین اصلی در عصاره قلم، ژلاتین است که مکمل های ژلاتین سبب بهبود درد و سفتی مفاصل در افراد مبتلا به آرتروز می‌شود.

متخصصان تغذیه انگلیس بر این باورند که عصاره قلم گاو، گوسفند و مرغ مملو از آمینواسید، کلسیم و کلاژن است که برای سلامتی بدن، کاهش درد مفاصل، جوان‌سازی پوست، ناخن و مو بسیار موثر است.

عصاره قلم سرشار از اسیدهای آمینه به نام پرولین و گلیسین است که برای بافت های بدن لازم است.

پرولین سلولیت را کاهش و پوست را نرم می کند. بنابراین آب قلم از پیری پوست جلوگیری می کند. درد مفاصل را تسکین می‌دهد و عملکرد مغز و دستگاه گوارش را بهبود می‌بخشد.

طرز تهیه بدست آوردن آب قلم گاو و گوسفند

آب قلم با ویتامین های فراوانی که دارد یک راه ساده و مقرون به صرفه برای تامین ویتامین های مفید برای بدن می باشد. در هنگام خرید قلم از قصابی از قصاب بخواهید که قلم را از وسط بشکند تا مغز قلم را ببینید تا در هنگام پخت قلم وارد آب آن شود که در ادامه نحوه ی بدست آمدن گام به گام آب قلم گاو و گوسفند را شرح خواهیم داد.

how-to-make-rich-beef-stock-3057617-step-12-ad95f30582ad4f5b825955e5c05b99aa-scaled

طرز تهیه آب قلم اینچنین است که ابتدا قلم را خوب بشویید و به مدت زمان دو ساعت در آب و نمک قرار دهید تا خون درون قلم از آن خارج شود پس از آن مجدد قلم را بشویید دوباره روی آن را با آب بریزید به طوری که روی قلم ها را بگیرد سپس دو عدد پیاز با برگ بو به آن اضافه کنید و به مدت زمان ده تا دوازده ساعت بگذارید بپزد و اگر از زودپز استفاده می کنید به مدت زمان چهار تا پنج ساعت بگذارید بپزد.

زمانی که پخت قلم به پایان می رسد آب قلم را از صافی رد کنید و گوشت و مغز قلم را با یک مخلوط کن پوره کنید و به آب قلم اضافه کنید سپس عصاره بدست آمده را در یخچال به مدت یک شب قرار دهید تا کاملا سفت شود که بعد از سفت شدن می توان به راحتی آن را به صورت قالب های کوچک برش بزنید و قالب های بدست آمده از عصاره را در فریزر قرار دهید و در پخت انواع خورشت ها و سوپ ها می توانید استفاده کنید.

خواص قلم گاو و گوسفند

آیا می دانید خواص قلم گاو و گوسفند چیست؟ قلم گاو و گوسفند نیز مانند گوشت گاو و گوشت گوسفندی فواید و خواص فراوانی دارد که سرشار از مواد مغذی می باشد که مصرف آن ویتامین های زیادی به بدن می رساند که شامل ویتامین های: کلسیم، منیزیم، آهن و ویتامین های آ و کا می باشد که مصرف آن برای دستگاه گوارش، سلامت بدن، تندرستی بدن، تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن زنان، بهبود عملکرد مغز، کاهش روند پیری، سلامت مفاصل، تقویت سیستم ایمنی بدن، حفظ سلامت دندان ها، تقویت استخوان ها و تقویت عضلات مفید می باشد.

مصرف آب قلم گاو و گوسفند در سلامت و محافظت از مفاصل

به دلیل کلاژن  فراوانی که در قلم گاو و گوسفند وجود دارد، قلم گاو و گوسفند در زمان پخت به ژلاتین تبدیل می شود که مصرف آن باعث افزایش کلاژن در بافت مفاصل می شود که بهترین روش برای محافظت و ترمیم مفاصل می باشد.

خواص قلم گاو و گوسفند در بهبود بی خوابی و کاهش التهاب روده

خواص موجود در قلم گاو و گوسفند سرشار از اسید آمینه می باشد که در کاهش التهابات روده بسیار تاثیرگذار است به دلیل وجود اسید آمینه گلیسین در آب قلم برطرف کننده بی خوابی و کاهش خستگی می باشد که برای افرادی که به بیخوابی های شبانه دچار هستند، می توانند با مصرف آب قلم مشکل بیخوابی خود را برطرف کنند.

خواص قلم گاو گوسفند در تقویت سیستم ایمنی بدن

استفاده از آب قلم به دلیل وجود خواص قلم گاو و گوسفندی که دارد برای افرادی که حساسیت و عدم تحمل غذایی دارند توصیه می شود که با بالا بردن سیستم ایمنی بدن باعث می شود که مانع از بروز بیماری های خودایمنی شود و کمک به درمان و بهبود زخم ها می کند و سلول های آسیب در کبد را ترمیم خواهد کرد. از دیگر خواص قلم گاو و گوسفند کمک به بهبود عملکرد کلیه ها و غدد فوق کلیوی می شود زیرا هورمون های رها شده از غدد کلیوی باعث حفظ سلامت جسمی و ذهنی می شود.

خواص-آب-استخوان

عملکرد خواص آب قلم در کاهش روند پیری

یکی از دلایلی که موجب پیری پوست می شود کاهش کلاژن در بدن می باشد که کلاژن موجود در آب قلم که پس از پخت به شکل ژلاتین تبدیل می شود که مصرف آن برای بدن، کلاژن بدن را تامین می کند که مهمترین عامل برای سلامت پوست، مو و ناخن می باشد که مصرف روزانه آب قلم، خواص موجود در قلم گاو و گوسفند که حاوی کلاژن است، کلاژن مورد نیاز بدن را تامین می کند که کمک به تقویت مو، ناخن و پوست می شود به گونه ای که اگر به طور مرتب و روزانه مصرف کنید پوست را نرم و از به وجود آمدن چین و چروک جلوگیری می کند.

مصرف آب قلم گاو و گوسفندی برای چه افرادی مضر می باشد

همانطور که در این مطلب بیان کردیم آب قلم گاو و گوسفندی سرشار از ویتامین های مفید برای بدن می باشد که علاوه بر مفید بودن مصرف آن برای برخی افراد مضر است که شامل افرادی است که: چربی خون بالا داشته باشند، افرادی که از چاقی و اضافه وزن رنج می برند، افرادی که دچار بیماری قلبی و عروقی هستند و افرادی که مبتلا به کبد چرب می باشند.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • ناشناس
    0

    فول نه

  • ناشناس
    2

    عالی.مطلب آب قلم

  • ن.ک
    3

    نباید چربی که پس از سرد شدن روی آب قلم می افتد جدا کرد؟
    این چربی باعث چاقی و کلسترول خون نمی شود؟

  • ناشناس
    2

    حالا چرا کلم نه ؟! شیر ؟!

  • ناشناس
    0

    وقتی دست مان به خاطر گرانی به گوشتش نمیرسه یه عده مدام تبلیغ استخوان می‌کنند. جالب نیست ؟؟

  • محمد
    2

    جون خودتون اینو دیگه بیخیال شین،حداقل اینو بذارین مردم عادی استفاده کنن.با این تبلیغات قلم هم نمیشه خرید

    • مهران
      1

      باسلام ممنون از مطالب جالبتون خدمت دوستان عرض کنم بنده به نوبه خودم پیشنهاد قلم راحتما به دوستان میدم خیلی تو غذاطعم موثری داره وخیلی خوشمزش میکنه اینکه دیگه چربیش اشباه شده هست یا نه جای تحقیق داره وتوسیه میکنم حتما استفاده کنید واین مورد استفاده رااز ۱دکتر مغز واستخوان توی شبکه سلامت هم شنیدم

  • عباسعلی
    4

    داداش دیگه دو ساعت توی آب و نمک خوابوندن نداره،تمیز بشوی بزار رو شعله.۱۲ ساعت هم نمیخواد۵-۶ساعت کافیه.البنه قلم کرگدن باشه شاید،اونو بنده نظر نمی‌دم!

  • ناشناس
    3

    دیگه دوساعت تو آب و نمک خیسوندن نداره ۵الی ۶ ساعت کافیه کاملآ پخته میشه در ضمن تو یخچال بزارید چربی های که سفت شد جدا کنید و فقط از آب ژلاتین شده استفاده کنید

  • صدیقه السادات شریعتی
    2

    سلام من کنسرسینه داشتم وتا ۵سال باید لتروزول مصرف کنم ایا مصرف این قرص ضرر نداره

  • سید حسین
    2

    داداش گلم، یا بانوی مهربانم، از اینکه به فکر ما ملت تهی دست هستی، سپاسگزارم، میگن مادر که نیست باید با زن بابا ساخت، این تا اینجاش
    اما پیشنهاد من، توصیه میکنم ی سفر بروید چین، حتما تجربه های حوب و اموزنده ای برای جبران فقر غذایی برای ما خواهید داشت، دقت کنید هیچ جکو جانواری را از دست ندید، البته ما قشر تهی دست هم به ناچار میپذیریم

  • ناشناس
    0

    می توان بعد از پخت لایه چربی را جدا کرد و دور ریخت

  • پریسا
    0

    برای پخت از کرفس و یه بوته سیر که جدا نشده باشه و چوب دارچین و پیاز و هویج درسته که بو زدای کنه و طعم بهتری داشته باشه میشه استفاده کرد و بعد پخت راحت با کفکیر برداشت و دور ریخت😊

  • ناشناس
    0

    توضیحاتی که دادید عالی بود متشکرم

  • محدثه
    0

    در پخت آب قلم نوشتید از زود پز اگه استفاده کنید. زودپز سرطانزاست و ظرف خوبی برای پخت نیست. در این زمینه تحقیق علمی داشته باشید و مطلبتون را در سایت تصحیح نمایید . باتشکر

  • ناشناس
    0

    همش. پولی شده. اول یه جوری میگن. با این روش لاغری. یه کم. میریجلو. میبینی. نه دادا. باید سر کیسه رو شل کنی وگرنه. لاغری. بی لاغری

  • ناشناس
    0

    سلام میتونید از چربی روی آب قلم برای بقیه غذاها استفاده کنید به جای این روغن های بیخود من استفاده میکنم خیلی خوشمزه اس

  • عدالت
    0

    این مطلب شما خوب بود و بسیارمفید
    دمت گرم

  • محمد
    0

    👍

  • محمد
    0

    اینها همه عالیه ولی ارزانترازآن آبکله بگییرید که غیرازقلم پاچه استخوان کل کله وآبگوشت مقوی ودارای همان خاصیت وبلکه بیشتر است

  • ناشناس
    0

    باسلام بسیار عالی خنده امگرفت هفته ای پیش یادم آمد پول نداشتم یعنی ته برج شد رفتم کله پزی حاج ابراهیم مرد خوبیست ورفتم گفتم حاجی میدانی مااول ماه پول داریم اما بته ماه که میرسیم کم میآوریم اگه میشه یکم آب کله بمن بده برای تقویت پاهام گفت باحنده ضرف داری گفتم میرم خونه میارم بلافاصله گفت بیاداخل برو اون ضرف کاصه روحی بیار
    خدایا چه آدمای خوبی هستند پرکرد آب کله از زیر دیگ بزرگ کله هاباملاقه ای که در دست داشت بردم منزل همسر بیمارم تادید گفت دکتر عطاریم بم دیروز گفته بود آب قلم یاکله براد پوکی ودرد مفاصلت خوب است وخلاصه خیلی خوشحال شد منم شاد ودعاگوی آقاابراهیم کله پز میدان شوش شدم دمت هرچی بامرام ومعرفته گرم...خاطرات بی پولی وجیب خالیم بود
    خدا میرساند نترس بهتر میشود وضعمان در آینده