مصرف دو عدد از این میوه در پاییز تمام بیماری های یک سال شمسی را از بدن بیرون می کند + عمر قطعی 100 ساله

سیب ،دارای توانایی های ضدسرطان قوی است ،که بدن را از شر سلول های سرطانی ایمن نگه میدارد ؛ این، یکی از بهترین مزایای سیب است.

کدخبر : 8214
سایت سرگرمی روز :

 سیب ،دارای توانایی های ضدسرطان قوی است ،که بدن را از شر سلول های سرطانی ایمن نگه میدارد ؛ این، یکی از بهترین مزایای سیب است .

دانشمندان انجمن تحقیقات سرطان آمریکا هم، موافق هستند که مصرف سیب می تواند خطر ابتلا به سرطان پانکراس را تا 23 درصد کاهش دهد و همچنین چند ترکیب در پوست سیب، نشان می دهد که پوست سیب هم پتانسیل رشد در برابر سلولهای سرطانی را دارد که، توسط محققان دانشگاه کورنل مشخص شده است.

علاوه بر این ،سرطان کولورکتال را می توان با مصرف فیبر از بین برد بنابراین دفعه بعد که پوست سیب را در زباله می اندازید، به ارزش غذایی آن فکر کنید.

نکاتی درباره‌ی فیبر و کربوهیدرات موجود در سیب

سیب بیشتر از کربوهیدرات و آب تشکیل شده است. این میوه سرشار از قندهایی مثل فروکتوز، ساکاروز و گلوکز است. سیب بر خلاف اینکه حاوی کربوهیدرات و قند زیادی است، شاخص گلیسمی (GI) پایینی دارد.

شاخص گلیسمی معیاری است که نشان می‌دهد چگونه مواد غذایی روی افزایش سطح قند خون تأثیر می‌گذارند. میوه‌ها معمولا به به دلیل اینکه حاوی فیبر زیاد و آنتی‌اکسیدان پلی‌فنول هستند، شاخص گلیسمی پایینی دارند.

همان‌طور که اشاره کردیم، سیب سرشار از فیبر است؛ به طوری که یک عدد (۱۰۰ گرم) سیب متوسط تقریبا ۴ گرم فیبر دارد و ۱۷ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به این ماده‌ی مغذی را برطرف می‌کند. سیب حاوی فیبر نامحلول و فیبر محلول به نام «پکتین» است.

فیبر محلول با خواص متعددی برای سلامتی بدن ارتباط دارد. علت این موضوع تا حدودی به‌ خاطر تغذیه‌ی باکتری‌های سالم در روده است. فیبر چون به ایجاد احساس سیری کمک می‌کند، ممکن است در کاهش وزن، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و پایین آوردن سطح قند خون مفید باشد.

ویتامین‌ها و مواد معدنی سیب

  •     سیب یک میوه‌ی بسیار مقوی است که ویتامین‌ها و مواد معدنی متنوعی مثل مس‌، ویتامین A و منگنز دارد.

سیب یک میوه‌ی بسیار مفید است که ویتامین‌ها و مواد معدنی متنوعی دارد. معمولا پرتقال را منبع غنی ویتامین C می‌دانیم، اما سیب هم معمولا منبع خوبی از این ویتامین به شمار می‌رود. ویتامین C که اسید آسکوربیک هم نامیده می‌شود، یک آنتی‌اکسیدان رایج در میوه‌ها است. این ویتامین‌ عملکردهای مهمی در بدن را انجام می‌دهد.

ماده‌ی معدنی اصلی سیب، پتاسیم است که زمانی که به مقدار زیاد مصرف شود، ممکن است سلامت قلب را بهبود ببخشد. از جمله دیگر مواد مغذی سیب می‌توانیم ویتامین K، مس، منگنز، ویتامین‌های A، E، B1، B2 و B6 را نام ببریم.

خواص سیب برای سلامتی بدن

حالا که به ارزش غذایی سیب اشاره کردیم، برویم سراغ فواید این میوه‌. خواص سیب به شرح زیر است.

ممکن است به کاهش وزن کمک کند

  •     سیب میوه‌ای است که آب زیاد و کالری کمی دارد و به همین دلیل می‌تواند در لاغری و کاهش وزن مفید باشد.

گفته می‌شود که یکی از خواص سیب، کمک به کاهش وزن است. این موضوع چند علت دارد. تقریبا ۸۶ درصد از این میوه، آب است. مواد غذایی سرشار از آب بسیار سیرکننده هستند که این موضوع به کاهش کالری مصرفی کمک می‌کند. آب نه تنها معده را زود پر می‌کند، بلکه به طرز قابل‌توجهی میزان کالری مواد غذایی را کاهش می‌دهد.

میوه‌هایی مثل سیب که کالری کمی دارند، حاوی آب و فیبر زیادی هستند. یک عدد سیب متوسط فقط ۹۵ کالری دارد، اما حاوی مقدار زیادی فیبر و آب است. چندین مطالعه نشان داده‌اند که مواد غذایی حاوی کالری کم در ایجاد احساس سیری، کاهش کالری مصرفی و کاهش وزن تأثیرگذار هستند.

در یک مطالعه، شرکت‌کنندگان به دو گروه تقسیم شدند. گروهی سیب و گروه دیگر بیسکویت جو خوردند. نتایج این مطالعه نشان داد که گروهی که سیب خورده‌ بودند، کاهش وزن و کاهش کالری مصرفی را تجربه کردند. این در حالی است که افرادی که بیسکویت جو خوردند، چنین چیزی را تجربه نکردند.

بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که فیبر موجود در سیب با کاهش وزن بدن و کاهش چشمگیر احتمال ابتلا به چاقی شدید در ارتباط است. مصرف فیبر ممکن است سرعت هضم غذا را کاهش دهد و باعث شود با وجود مصرف کالری کمتر، احساس سیری بیشتر کنید.

فیبر ممکن است سلامت دستگاه گوارش را بهبود ببخشد و باکتری‌های مفید موجود در روده را تغذیه کند که این موضوع می‌تواند به سلامت متابولیک و کنترل وزن کمک کند.

در مطالعات انجام شده روی خانم‌های دچار اضافه وزن شدید که رژیم غذایی کم‌کالری یا رژیم غذایی مخصوص کاهش وزن را دنبال کردند، نشان داده شد که مصرف سیب با کاهش وزن در ارتباط است.

در یک مطالعه‌ی دیگر، زنان به سه گروه تقسیم شدند و هر گروه به‌طور منظم سیب، گلابی یا بیسکویت جو خوردند. میزان کالری و فیبر موجود در مواد غذایی ذکر شده یکسان است. نتایج این مطالعه نشان داد که گروهی که سیب خوردند، بعد از ۱۲ هفته ۱٫۲ کلیوگرم وزن کم کردند، اما گروهی که بیسکویت جو خورده بودند، کاهش وزن چشمگیری را تجربه نکردند

سیب نه تنها به کاهش وزن کمک می‌کند، بلکه ممکن است کیفیت رژیم غذایی را بهبود ببخشد و احتمال ابتلا به چاقی مفرط را در کودکان کاهش دهد.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: