درمان خانگی | طب سنتی

درمان خانگی | بهترین روش خانگی برای درمان ترش‌ کردن معده

ترش کردن معده به علت سردی عارض شده به آن است که با این راهکار، اورژانسی می‌توانید آن را درمان کنید.

درمان خانگی |  بهترین روش خانگی برای درمان ترش‌ کردن معده
کدخبر : 8861
سایت سرگرمی روز :

درمان خانگی ، به استفاده از روش‌ها و درمان‌های ساده و قابل انجام در خانه برای تسکین علائم بیماری یا حفظ سلامتی اشاره دارد. این درمان‌ها معمولاً برای موارد کوتاه مدت و طبیعی مانند سرماخوردگی، سردرد، بثورات پوستی ساده، خستگی عمومی و استرس موثر هستند. برخی از روش‌های درمان خانگی شامل استفاده از گیاهان دارویی، راه‌های تسکینی مانند استراحت، آب گرم، کمپرس یخ یا گرم، بخور، ماساژ، تنفس عمیق و رابطه‌بازی درمانی است. همچنین ممکن است درمان‌های خانگی متضمن تغییرات در رژیم غذایی، مصرف مایعات بیشتر، استفاده از عصاره‌ها و آشامیدنی‌های طبیعی نیز باشد. با این حال، برای بیماری‌ها و مشکلات جدی یا مزمن، مهم است تا به متخصصین پزشکی مراجعه کنید و راهنمایی آن‌ها را درباره درمان خانگی بپذیرید. همچنین در صورت تشدید علائم یا عدم بهبودی، بهتر است مشاوره پزشکی حرفه‌ای را دریافت کنید.

دکتر حسین روازاده متخصص طب سنتی افزود: عموما مشکلات ترش کردن معده به علت سردی عارض شده به معده می‌باشد که جهت رفع اورژانسی عارضه و درد حاصل از ترش کردن معده توصیه می‌گردد از جوش شیرین که متاسفانه امروز بد نام شده است.

درمان خانگی ترش کردن معده

وی افزود: برای این کار به محضی که احساس کردید معده شما می‌خواهد ترش کند باید یک نصف قاشق چای خوری جوش شیرین را با نصف استکان آب خنک حل کنید و بخورید.

این متخصص طب سنتی اظهار داشت: چون جوش شیرین یک باز محسوب می‌شود و ترشی از اسید است، وقتی آن‌ها با هم ترکیب شوند تبدیل به آب و نمک می‌گردند و احساس ترش کردن، رفع خواهد شد و معده سالم می‌ماند.

وی با توجه به اینکه جوش‌شیرین درمان علت مشکل اصلی نیست، تصریح کرد: جوش‌ شیرین درمان علامتی محسوب می‌شود یعنی علامت مشکل شما که ترش کردن معده است را موقتا رفع می‌کند. همچنین با خوب جویدن غذا و پرهیز از مصرف نوشیدنی و آب وسط غذا و بعد از آن و پرهیز از مصرف کیک، کلوچه و بیسکویت به رفع مشکل معده خود بپردازند.

دکتر روازاده خاطر نشان کرد: توصیه می‌شود برای رفع سردی معده هرگز چای نخورید، شربت زنجبیل و عسل هفته‌ای دو یا سه بار حتما خورده شود و هیچوقت غذای خام به همراه پخته میل نکنید، مدتی(حدود 1 ماه) نیز از خوردن مواد خام و لیمو عمانی و ترشیجات و میوه‌ها خصوصا مرکبات خودداری کنید و عسل بیشتر بخورید.

منبع: صد آنلاین
ارسال نظر: