با این ترفند جادویی همیشه لیمو تازه داری

ترفندهای عالی برای تازه نگهداشتن لیمو در خانه را در سایت ما بخوانید.

کدخبر : 9734
سایت سرگرمی روز :

در آستانه زمستان زمان آن فرا رسیده که از مرکباتی مانند لیمو، پرتقال و لیموترش نهایت استفاده را ببرید، اما تازه نگه داشتن آن‌ها برای مدت طولانی کاری دشوار و چالش برانگیز است. به این دلیل که مرکبات از جمله لیمو در طولانی مدت خشک می‌شوند و کپک می‌زنند که منجر به پوسیدگی سریعتر این میوه‌ها می‌شود.

لیمو به غذاها، سالادها، نوشیدنی‌ها و دسرها طعم فوق‌العاده‌ای می‌بخشد. این میوه منبع ویتامین C است و به حذف رادیکال‌های آزاد که می‌توانند به سلول‌های بدن آسیب برسانند، کمک می‌کند. این طعم‌دهنده مغذی به شما در پیشگیری از بیماری‌ها و افزایش سلامت و تندرستی بدن کمک ویژه‌ای می‌کند. در این مطلب به چند نکته ساده برای با طراوت و تازه نگهداشتن و جلوگیری از فاسد شدن لیمو اشاره شده است.

پیش از پرداختن به نکاتی درباره تازه نگهداشتن لیمو بهتر است به نکاتی درباره خرید لیمو اشاره کنیم. در زمان خرید دقت کنید پوست لیمو درخشان، صاف و سالم باشد، وزن لیموهای انتخابی نسبت به سایزشان بیشتر باشد، از خریدن و آب گرفتن لیموهایی که کم آب بوده پوست ضخیم دارند به شدت خودداری کنید، دقت کنید هیچ گونه خرابی و له شدگی روی پوست لیموهای انتخابی نباشد.

نگهداری در یخچال

لیمو را در یخچال نگهداری کنید تا روند کم آبی را کندتر کرده و عمر مفید آن را افزایش دهید. البته بهتر است لیمو را در کشوی ترد سبزیجات (کشوری مخصوص ترد نگهداشتن سبزیجات) یا در یک کیسه پلاستیکی برای حفظ رطوبت قرار دهید.

دوری از رطوبت

قبل از قرار دادن لیمو در یخچال از خشک بودن کامل سطح بیرونی آن اطمینان حاصل کنید. رطوبت بیش از حد در سطح بیرونی لیمو می‌تواند منجر به رشد کپک شود.

دور نگهداشتن از نور مستقیم خورشید

لیمو را دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید می‌تواند روند خشک شدن این میوه را تسریع کند و باعث فاسد شدن لیمو ‌شود.

میوه‌های تولید کننده اتیلن

هر لیمو را قبل از قرار دادن در یخچال، جداگانه در پلاستیک بپیچید. این کار به حفظ رطوبت کمک کرده و از خشک شدن لیمو جلوگیری می‌کند. یکی دیگر از دلایل مهم این که چرا باید لیموها را جداگانه بپیچید، دور نگه داشتن آن‌ها از میوه‌های اتیلن ساز مانند سیب، موز و آووکادو است. اتیلن می‌تواند روند رسیدن لیمو را تسریع کرده و زودتر آن را خراب کند.

استفاده از کیسه یا ظرف پلاستیکی

لیموها را قبل از نگهداری در یخچال در یک کیسه پلاستیکی یا ظرف دربسته قرار دهید. این باعث حفظ رطوبت شده و از جذب بوهای داخل یخچال توسط لیمو جلوگیری می‌کند.

نگهداری در آب

شما می‌توانید لیموترش‌ها را در یک شیشه آب بریزید و بعد آن را داخل یخچال بگذارید. تحقیقات نشان داده است که این کار می‌تواند لیموها را به مدت سه هفته تازه نگه دارد. علاوه‌بر این، نگهداری لیمو در یک کیسه زیپ‌دار با یک چهارم فنجان آب می‌تواند تا چهار هفته عمر لیموها را تضمین کند.

ذخیره کردن به صورت کامل و بدون برش

لیموها را پیش از مصرف برش نزنید و آن‌ها را به صورت کامل در یخچال نگه دارید تا زمانی که آماده استفاده از لیموها شوید. لیموهای برش خورده، بریده شده یا آب لیموترش زودتر خشک می‌شوند و احتمال کپک زدن و فسادشان بیشتر است.

نگهداری لیمو ترش در سرکه

نگهداری لیموترش در سرکه و درست کردن ترشی آن، یکی از روش‌های تازه نگه داشتن لیمو ترش است. از مزایای این شیوه این است که استرس را پایین آورده و به درمان بیماری اگزما و آفت دهان کمک می‌کند. همین طور نگهداری لیموترش در سرکه، برای بیماران سرطانی و جلوگیری از سرطان خیلی موثر است.

شیوه فریز کردن لیمو ترش با فویل

رنده کردن لیموترش و گذاشتن آن در فویل یا ورقه پخت سیلیکونی یکی از شیوه‌های تازه نگه داشتن لیمو ترش است. برای این کار اول لیمو ترش را رنده کرده، آنگاه روی فویل یا ورقه‌ پخت سیلیکونی همراه با بسته‌های جاذب اتیلن در فریزر بگذارید. دقت کنید که هوای کیسه پلاستیک را خالی نموده و حتما از جاذب اتیلن و یا جاذب رطوبتی برای تازه نگه داشتن لیمو ترش استفاده کنید.

لیمو را رنده کنید

برای اینکه هم لیمو و هم رنده‌ پوست لیمو داشته باشید به روشی که گفته‌ایم عمل کنید: اول لیمو را رنده کنید و سپس آن را روی یک ورقه‌ پخت سیلیکونی خوب پخش کنید. ورقه‌ سیلیکونی را چند ساعت داخل فریزر بگذارید. پس از گذشت این زمان ورقه را بیرون بیاورید و لیموی یخ زده را از روی آن جدا کنید.

برای فریز کردن لیموهایی که پوست آن‌ها را رنده کرده‌اید، خیلی ساده آن‌ها را داخل سلفون پلاستیکی یا فویل آلومینیومی بگذارید تا خشک نشوند. لیموی پیچیده در سلفون یا فویل را درون کیسه‌ فریزر قرار دهید و تا جایی که امکان دارد هوای آن را خالی کنید. آنگاه آن‌ها را درون فریزر بگذارید یا می‌توانید لیمو را درون یک ظرف دردار ذخیره کنید.

هر وقت که لیموی رنده شده احتیاج دارید، تکه‌ای از آن را برمی دارید و باز بقیه را داخل فریزر قرار می دهید.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: