واسه امشب یه کوفته بدون گوشت و خوشمزه درست کن که بوش تا 10 تا کوچه بره

در این مطلب جدید در سال 1403 آموزش روش تهیه کوفته لوبیاسفید را با رسپی خانگی و فوت و فن کوفته حبوبات خانگی و راز خوشمزگی کوفته حبوبات و ترفندهای درست کردن کوفته حبوبات و زمان تهیه کوفته حبوبات و نکات مهم در تهیه کوفته حبوبات خانگی و تزیین کوفته حبوبات برای شما داریم.

کدخبر : 15802
سایت سرگرمی روز :

در این مطلب جدید در سال 1403 آموزش روش تهیه کوفته لوبیاسفید را با رسپی خانگی و فوت و فن کوفته حبوبات خانگی و راز خوشمزگی کوفته حبوبات و ترفندهای درست کردن کوفته حبوبات و زمان تهیه کوفته حبوبات و نکات مهم در تهیه کوفته حبوبات خانگی و تزیین کوفته حبوبات برای شما داریم.

کوفته لوبیا سفید را اگر یک بار درست کنید پی به جادوی طعم آن خواهید برد.

مواد لازم کوفته لوبیا سفید:

ماده غذایی     مقدار

لوبیا سفید (خیس شده)     

یک و نیم پیمانه

کدو سبز (رنده شده)     2 عدد

هویج (رنده شده)     2 عدد

سیب زمینی (پخته و له شده)     4 عدد ‌

ذرت (پخته شده)     یک پیمانه

کنجد(بو داده)     یک قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده     2 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش     یک قاشق غذاخوری

پودر جوز هندی     یک قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه     یک دوم قاشق چایخوری

نمک     2 قاشق چایخوری

روغن برای سرخ کردن     به میزان لازم

پودر نان     3 پیمانه

مواد لازم برای تهیه خمیر :

ماده غذایی     مقدار

آرد سفید     

یک و نیم پیمانه

نمک     2 قاشق چایخوری

آب     2 پیمانه

طرز تهیه کوفته لوبیا سفید:

لوبیا سفید را از شب قبل خیس می کنیم. بعد با کمی آب آن را می پزیم تا بخوبی نرم شود. سپس آب آن را گرفته و لوبیا را به صورت له و خمیر در می آوریم. بعد در یک کاسه بزرگ تمام مواد شامل کدو سبز و هویج رنده شده ، سیب زمینی له شده ، کنجد ، فلفل سیاه ، جعفری خرد شده ، پودر جوزهندی ، پنیر سفید رنده شده ، ذرت پخته شده ، آب لیمو ترش و نمک را خوب با هم ترکیب می کنیم و از این ترکیب حدود 10 الی 12 عدد کوفته درست می کنیم.

بعد آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس با آب سرد ترکیب می کنیم تا مایع مناسبی که کمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. کوفته ها را در مایه ذکر شده فرو می کنیم و سپس در پودر نان می غلتانیم. اکنون روغن را در ظرف کوچک و مناسبی داغ کرده و با احتیاط کوفته ها را در روغن فراوان سرخ می کنیم تا رنگ آنها طلایی شود.

بعد در ظرفی مناسب می چینیم. همچنین می توانیم دورتادور آن را با جعفری تازه تزیین کرده و به صورت گرم سرو کنیم. این کوفته ها را می توانیم با سس خرما یا تمرهندی مصرف کنیم.

منبع: راهنماتو

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: