پیتزای قورمه سبزی؛ این غذا فقط اسمش عجیبه ولی مزه اش تا عمر داری از ذهنت پاک نمیشه + دستور پخت کامل

اگه تو خونه خورشت قرمه سبزی از قبل پخته شده و مونده دارین می تونین همین الان دست به کار بشین و پیتزا قورمه سبزی رو تهیه کنین!

کدخبر : 16262
سایت سرگرمی روز :

پیتزا قورمه سبزی شاید برای خیلی ها ،غذای عجیبی باشد ولی به شدت خوشمزه و هیجان انگیز است. اگر شما مانند همه ایرانی ها عاشق قورمه سبزی هستید حتما پیتزا قورمه سبزی را تست کنید که به شدت عاشق آن خواهید شد. در ادامه این بخش از سبک زندگی شما را با طرز تهیه پیتزا قورمه سبزی آشنا می کنیم!

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

  •     تخم مرغ    ۲ عدد
  •     جوش شیرین    ۱ ق چای خوری
  •     ماست    ۱ لیوان
  •     روغن    ۳ ق غذا خوری
  •     آرد    ۲ لیوان
  • مواد لازم برای مواد میانی
  •     کنسرو قورمه سبزی    ۱ عدد
  •     پنیر پیتزا    به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا قورمه سبزی

مرحله اول : تهیه خمیر پیتزا

ابتدا ماست را داخل کاسه ریخته و با جوش شیرین مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم جوش شیرین فعال شود سپس تخم مرغ ها را به همراه روغن اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شود سپس آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا مانند خمیر جمع شود و بسته به آرد مصرفی ممکن است کمی بیشتر یا کمتر آرد بخواهد خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا نرم شود سعی کنید با ورز دادن چشبندگی خمیر را بگیرید نه با افزودن آرد،خمیر پیتزا ما حاضر است و می توانید بلافاصله استفاده کنید.

مرحله دوم : تهیه پیتزا قورمه سبزی

خمیر پیتزا را داخل سینی مخصوص پهن کنید و روی خمیر را کمی پنیر پیتزا ریخته سپس کنسرو قورمه سبزی را باز کنید و روی خمیر بریزید و روی قورمه سبزی مقداری پنیر پیتزا ریخته و فرا را روشن کنید.

مرحله سوم : پخت پیتزا قورمه سبزی

پیتزا قورمه سبزی را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا خمیر پخته شود در انتهای پخت روی فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود و قالب پیتزا را از فر خارج کنید بعد از اینکه از حرارت افتاد سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت پیتزا قورمه سبزی

  •     به دلخواه می توانید مقداری قارچ خرد شده به روی قرومه سبزی بگذارید ولی حتما تفت دهید تا آب ندازد.
  •     می توانید ۱ پیاز را حلقه حلقه کنید و روی قورمه سبزی قرار دهید.
  •     به اندازه آرد اضافه کنید تا خمیر سفت نشود وگرنه در نهایت خمیر خشک خواهد شد.
  •     داخل فر یک کاسه آب قرار دهید تا با بخار آن خمیر را نرم کند.
  •     برای هم زدن آرد در خمیر از قاشق چوبی استفاده کنید

منبع: پارسی دی

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: