طرز تهیه لواشک انبه خانگی | لواشک انبه ترش و خوشمزه
لواشک انبه با طعم منحصر به فردش طرفداران بسیار زیادی دارد. طرز تهیه این لواشک با استفاده از فر بسیار ساده بوده و به راحتی در خانه قابل تهیه است.
مواد لازم جهت تهیه لواشک انبه با فر
برای تهیه لواشک انبه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
انبه(رسیده و خرد شده) ۴ فنجان
کاغذ روغنی به میزان لازم
مراحل تهیه لواشک انبه با فر
مراحل تهیه این لواشک خوشمزه به شرح زیر است:
مرحله اول: گرم کردن فر
فر را با دمای ۱۷۵ درجه فارنهایت (۷۹ درجه سانتیگراد) گرم کنید. کف دو سینی فر لبهدار را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله دوم: پوره کردن انبه
انبههای خرد شده را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و تا زمانی که نرم و یکدست شوند، مخلوط کنید.
مرحله سوم: ریختن پوره انبه در سینی فر
انبه را که در مرحله قبل آماده کردهاید، به طور مساوی بین دو سینی فر که تقسیم کنید. با استفاده از یک کاردک یا لیسک، پوره را به طور یکنواخت روی سطح سینی به ضخامت ۳ میلیمتر پخش کنید.
مرحله چهارم: پخت لواشک انبه در فر
سینیها را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در فر قرار دهید. لواشک زمانی آماده است که پوره خشک شده باشد و به راحتی از کاغذ روغنی جدا شود.
زمانی که لواشکها از زیر هنوز کمی خیس هستند، آنها را برگردانید و دوباره در فر قرار دهید تا کاملاً خشک شوند.
مرحله پنجم: برش دادن لواشک انبه
لواشکها را از فر خارج کنید. یک کاغذ روغنی روی آنها قرار دهید و سپس لواشکها را به همراه کاغذ روغنی زیر آنها از سینی فر جدا کنید. هر ورقه لواشک را به صورت نوارهای باریک برش دهید و سپس آنها را لوله کنید. نوش جان!
در ادامه به چند نکته طلایی در طرز تهیه لواشک انبه اشاره میکنیم:
اگر میخواهید لواشک طعم ترش داشته باشد، میتوانید کمی آبلیمو به پوره انبه اضافه کنید.
اگر دوست دارید که لواشک طعم شیرین داشته باشد، میتوانید از شکر یا عسل برای شیرین کردن آن استفاده کنید.
مدت زمان پخت لواشک انبه در فر به ضخامت لواشک و دمای فر شما بستگی دارد.
اگر لواشک را در آفتاب خشک میکنید، به خاطر داشته باشید که هر چقدر هوا گرمتر و خشکتر باشد، لواشک سریعتر آماده میشود. در هوای مرطوب، زمان خشک شدن لواشک طولانیتر خواهد بود.
لواشک انبه را میتوانید در ظرف دربسته و در جای خنک و خشک تا ۱ هفته نگهداری کنید.