گوشت این پرنده جوانی را به سالمندان باز می گرداند | گوشتی که داروخانه طبیعت است
گوشت بلدرچین به دلیل خواص زیاد همیشه از تقاضای بالایی برخوردار بوده است. گوشت این پرنده کوچک، خوش طعم، لذیذ و مقوی می باشد.
همچنین قابل ذکر است که بافت های مفصلی بلدرچین به دلیل وجود سلول های پیچیده پیوندی در اثر پختن متلاشی نشده و پرنده پس از طبخ نیز ترکیب خود را حفظ نموده و در پذیرائی ها، زیبائی و آرایش فراوانی به سفره می بخشد.
بلدرچین بسیار پر جنب و جوش می باشد و همین فعالیت زیاد، منجر به افزایش میزان ماده ای به نام گلیکوژن در ماهیچه این پرنده شده و منجر به بهبود کیفیت گوشت آن می شود.
سرگرمی روز : پروتئین موجود در گوشت بلدرچین از پروتئین موجود در گوشت پرندگان دیگر 5 تا 10 درصد بیشتر است و این خاصیت آن را به گوشت محبوب و پرطرفداری تبدیل نموده است. گوشت بلدرچین، گوشتی سفید، شیرین و ظریف، دارای پوستی کم چرب و دارای کلسترول کم می باشد. این گوشت سرشار از عناصر کم مصرف و طیف گسترده ای از ویتامین ها، از جمله ویتامین B، E، K و اسید فولیک می باشد. افرادی که مبتلا به کلسترول بالا هستند و کسانی که باید سطح کلسترول خونشان پایین بماند، مصرف گوشت بلدرچین به این افراد توصیه می گردد.
مصرف گوشت این پرنده به دلیل داشتن مواد منحصر به فرد، توانایی عجیبی در بازگرداندن نیروی از دست رفته جوانی در افراد کهنسال می شود.
گوشت این پرنده مفید برای رشد قد کودک می باشد چرا که پروتئین این گوشت بسیار بالا و انواع اسیدهای آمینه کمیاب در گوشت این پرنده وجود دارد.
وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامین های متعدد در گوشت بلدرچین آن را به دارویی معجزه آسا برای درمان امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و یا حتی در ناراحتی های روانی و عقب افتادگی های جسمی و همچنین بی خوابی تبدیل نموده است.فواید و خواص گوشت بلدرچین
اگر قصد پختن بلدرچین را تا 2 روز پس از خرید ندارید، آن را حتما منجمد نمایید.
گوشت خام بلدرچین در یخچال به مدت 2 روز، و گوشت پخته آن حداکثر 3 روز قابل نگهداری است.
پروتئین موجود در گوشت بلدرچین در پایداری سطح کلسترول بد خون (LDL) در بدن بسیار موثر است. به همین متخصصان توصیه می کنند که از گوشت بلدرچین برای مراقبت از سلامت قلب استفاده کنید. البته برای بهره مندی از فواید گوشت بلدرچین برای قلب، نباید این گوشت را با روغن های اشباع برای خوردن آماده کنید.
سرگرمی روز آهن موجود در گوشت بلدرچین با کمبود خون در بدن و حتی بیماری کم خونی مقابله می کند. همچنین با تقویت تولید هموگلوبین و اریتروسیت ها در بدن ، مشکل کم خونی را برطرف می سازند.
با مصرف منظم گوشت بلدرچین ، به دلیل دارا بودن ترکیبات مغذی موجود در آن ، سیستم ایمنی را تقویت کنند. تقویت سیستم ایمنی بدن از ابتلای سریع بیماری ها جلوگیری می کند و باکتری ها و انگل هایی که احیانا وارد بدن شده اند را از بین می برد.
اگر دستگاه گوارش دچار اختلال می شود، فرآیند هضم و جذب مواد غذایی نیز آسیب می بیند و مشکلات مختلفی در سیستم بدن به وجود خواهد آمد. مصرف گوشت بلدرچین به طور منظم می تواند بسیاری از این مشکلات را برطرف کند و دستگاه گوارشی را در وضعیت مطلوب قرار بدهد. همچنین برای تنظیم عملکرد روده و معده خود می توانید از گوشت بلدرچین استفاده کنید.
یکی از مهم ترین فواید گوشت بلدرچین، تاثیر بسیار مهم در رفع مشکلات تنفسی است. محققان می گویند که مصرف گوشت بلدرچین می تواند به رفع مشکلاتی همچون:آسم، توبرکلوزیس و دیستروفی عروقی کمک کند.
گوشت و تخم بلدرچین دارای استفاده های زیادی برای سلامت چشم می باشد. زرده ی تخم بلدرچین همانند گوشت آن دارای پروتئین زیادی برای سلامت بدن می باشد ، دو ماده لوتئین و زیکسانتین در زرده تخم مرغ برای سلامت شبکیه چشم مفید می باشد. این مواد باعث می شوند تا از رسیدن نور آبی رنگ به چشم جلوگیری کرده و از صدمات پیشگیری می کند. ، ویتامین آ موجود در بلدرچین با ویتامین آ موجود در هویج برابری می کند.
با وجود فواید بسیار گوشت بلدرچین ، زیاده روی در مصرف آن می تواند به مشکلات مختلفی منجر شود. برخی از مشکلات که در اثر زیاده روی در مصرف گوشت بلدرچین همراه می باشند، عبارت اند از:
پایین آمدن فشار خون
صدمه دیدن متابولیسم
مشکلات کلیوی
تشکیل سنگ کلیه
تجمع کلسترول
جلوگیری از جذب مواد مغذی