کاهش کلسترول و تنظیم فشار خون با خوردن ناشتا ۴ بادام خیس کرده !

آیا می‌دانید بادام خیس فواید زیادی برای بدن دارد؟

کدخبر : 37015
سایت سرگرمی روز :

بادام حاوی ویتامین مواد معدنی مثل کلسیم و روی منیزیم و امگا 3 است. در این مطلب سلامت به خواص بادام خیس کرده خواهیم پرداخت تا بدانید که با مصرف تعداد کمی از این خوردنی خوشمزه چه اثرات مثبتی روی بدن شما ایجاد می شود.

چرا بادام را قبل از خوردن خیس کنیم؟

پوست خشک بادام آنزیمی دارد که مانع جوانه زنی آن می شود اما وقتی آن را خیس کنید مانع از بین می رود. خوردن بادام خیس کرده برای گوارش مفید و سالم تر است و همچنین مواد مغذی بدن را تامین می کند، البته این یکی از موارد مهم برای مصرف بادام خیس خورده و پوست کنده است.

فواید و خواص بادام خیس کرده

فواید و خواص بادام خیس کرده، پتاسیم و پروتئین و چربی اشباع نشده بادام برای سلامت قلب مفید است.

ویتامین E موجود در آن مشکلات قلبی را کاهش و از حمله قلبی جلوگیری می کند، همچنین التهاب رگ ها را از بین می برد.

خوردن روزانه بادام خیس، یکی از بهترین راه ها برای تامین انرژی است؛ زیرا به دلیل وجود مس، ریبوفلاوین و منگنز در بادام متابولیسم بالا می رود.

ویتامین E و کلسیم موجود در بادام کلسترول بد خون را کاهش می دهند.

فواید و خواص بادام خیس کرده، ریبوفلاوین و کارنیتین عملکرد مغز را بهبود و احتمال آلزایمر را کاهش می دهند.

موادمعدنی، ویتامین و فسفر موجود در بادام از پوکی استخوان جلوگیری کرده و در سلامت دندان ها مؤثر است.

سعی کنید بادام را در رژیم غذایتان بگنجانید، زیرا از سرطان روده جلوگیری می کند.

فشار خون بالا یکی از عوامل خطر اصلی بیماری قلبی است. همچنین یکی از قابل تغییرترین عوامل خطر است. ورزش، رژیم غذایی و مدیریت استرس همگی راه های بسیار مناسبی برای کاهش فشار خون هستند. در حالی که کاهش وزن به تنهایی برای ایجاد تفاوت کافی است، برخی از غذاها دارای خواص ذاتی هستند که باعث کاهش فشار خون می شوند.

خواص بادام، نشان داده شده است که بادام فشار خون سیستولیک را کاهش می دهد، به احتمال زیاد با بهبود توانایی رگ های خونی بدن شما برای گشاد شدن. چندین مطالعه نشان داده اند که آنها می توانند فشار خون سیستولیک را کاهش دهند.

برای کسانی که از رژیم غذایی DASH پیروی می کنند، آجیل جزء اصلی این روش تغذیه ای است. آنها برای قلب سالم هستند و می توانند به کاهش فشار خون کمک کنند.

خواص بادام، به عنوان مثال، یک مطالعه نشان داد که مصرف ۲۰ درصد کالری روزانه به مدت ۱۶ هفته، فشار خون را ۴-۵ میلی متر جیوه کاهش می دهد. مطالعه دیگری نشان داد که مصرف روزانه ۵۰ گرم بادام به مدت چهار هفته برای کاهش فشار خون سیستولیک آنها تا ۱۰ میلی متر جیوه کافی است.

بادام منبع خوبی از برخی از ویتامین های محلول در چربی، به ویژه ویتامین E است که می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کند. یک وعده بادام حدود ۵۰ درصد از نیاز روزانه به ویتامین E را دارد.

خواص بادام، آنها همچنین سرشار از منیزیم هستند که ممکن است به کاهش مقاومت به انسولین کمک کند. یک وعده بادام، که حدود یک اونس است، حاوی ۲۵٪ از منیزیم روزانه یک فرد است.

ارسال نظر: