ترفند تمیز کردن سریع و بدون بو پای مرغ در خانه | چگونه پای مرغ را به‌درستی تمیز کنیم؟

علی رغم تاثیرات درمانی بسیار زیاد، مصرف پای مرغ در ایران چندان رواج ندارد. در کشورهای جنوب شرقی آسیا همچون هند و چین، پای مرغ چندین برابر ایران مصرف شده و طرفداران بسیار زیادی دارد.

کدخبر : 38276
سایت سرگرمی روز :

 از آن جایی که کلسترول پای مرغ در حد مطلوب است و چربی بالایی ندارد، مصرف آن برای بچه های در حال رشد می تواند بسیار مفید باشد. امروز می توانید پای مرغ را به شکل کیلویی و یا در بسته بندی های کوچک تر تهیه کنید. بعد از خرید پای مرغ، باید آن را قبل از طبخ به خوبی تمیز کنید. با ما همراه باشید تا با ترفندهای تمیز کردن پای مرغ آشنا شوید.

در یک قابلمه جادار آب بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. اجازه بدهید تا آب درون قابلمه به جوش بیاید. پای مرغ را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد. این کار به ضدعفونی کردن پای مرغ کمک می کند.

آبکشی کردن

بلافاصله پای مرغ را در آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید. بای این کار به آن شوک وارد کرده و فرایند پخت را متوقف می کنید.

تمیز کردن نهایی

تک تک ناخن ها را از پنجه با دقت جدا کنید. اگر پای مرغ شما پوست کنده نباشد، باید خودتان پوست زرد رنگ آن را جدا کنید. اگر کف پای مرغ کمی تیره بود، آن را نیز با چاقوی تیز جدا کنید. حالا باید پای مرغ را بسیار با دقت بشویید.

موارد استفاده

می توانید از این پای مرغ، در تهیه سوپ پای مرغ استفاده کنید و هم چنین با آن استاک پر ژلاتین ( طرز تهیه عصاره پای مرغ ) تهیه کنید. استاک را غلیظ تهیه کرده و در غذاساز کاملا پوره کنید. سپس بعد از اینکه در یخچال مانند ژله سفت شد، آن را برش زده و در فریزر منجمد کنید. از این تکه های استاک، در خورش ها استفاده کنید.

آیا پای مرغ کلسترول زیادی دارد؟

خیر، برخلاف تصور رایج، کلسترول پای مرغ در سطح متعادلی است و به دلیل چربی پایین، در صورت مصرف متعادل برای بسیاری از افراد حتی مفید است.

آیا می‌توان پای مرغ را فریز کرد؟

بله. پس از تمیز کردن و آب‌پز کردن، می‌توانید آن را در بسته‌های کوچک در فریزر نگهداری کرده و برای تهیه سوپ یا استاک استفاده کنید.

اشتباهات رایج در تمیز کردن پای مرغ

بسیاری از افراد هنگام تمیز کردن پای مرغ مرتکب چند اشتباه رایج می‌شوند که بر طعم و کیفیت نهایی تأثیر می‌گذارد. جوشاندن بیش از حد پای مرغ باعث له شدن بافت آن و از بین رفتن قوام طبیعی می‌شود. فریز کردن بدون شست‌وشوی کامل نیز باعث ماندن آلودگی و بوی نامطبوع در زمان پخت خواهد شد. همچنین جدا نکردن ناخن‌ها از پنجه باعث می‌شود عصاره یا استاک نهایی طعمی ناخوشایند و ظاهری نامطلوب پیدا کند. رعایت همین نکات ساده می‌تواند تفاوت زیادی در کیفیت غذای شما ایجاد کند.

خواص پای مرغ

از مهم‌ترین خواص پای مرغ می‌توان به تقویت استخوان‌ها، مفاصل و پوست به‌واسطه‌ی وجود کلاژن طبیعی، کمک به سلامت قلب و عروق از طریق اسیدهای چرب مفید، کاهش دردهای مفصلی، کنترل قند خون در مبتلایان به دیابت نوع ۲، حفظ شادابی پوست، و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. همچنین این ماده مغذی، به دلیل دارا بودن ویتامین‌های گروه B، کلسیم، فسفر و روی، برای رشد جنین در دوران بارداری بسیار سودمند است و مصرف منظم آن در رژیم غذایی هفتگی می‌تواند به بهبود عملکرد بدن، افزایش انرژی، و پیشگیری از بیماری‌های التهابی و تحلیل عضلات کمک کند.

ارسال نظر: