طرز تهیه رولت خرما و گردو ؛ سه سوته مقوی و فوق العاده خوشمزه
رولت خرما از دسر های مجلسی ایرانی می باشد که در مجالس عزاداری تهیه می شود که بسیار مقوی می باشد.هر غذا یا دسری که مد نظرتون هست حتما پیشنهاد بدید تا طرز تهیه ش رو براتون بزاریم.
رولت خرما و گردو یکی از میان وعده های مقوی و خوشمزه ایرانی هاست که در مراسمات عزاداری بسیار مرسوم است. این رولت خوشمزه برای کسانی که اهل خوردن خرما نیستند هم پیشنهاد می شود.
مواد لازم در طرز تهیه رولت خرما
خرما بدون هسته 300 گرم (30 عدد)
مغز گردو 3/4 لیوان (15 عدد)
بیسکوئیت 70 گرم (من بیسکوئیت مادر استفاده کردم )
کره به دمای محیط رسیده 25 گرم
پودر دارچین یا پودر هل 1 ق چ
مواد داخل رولت: آرد گندم یا آرد قنادی 8 ق غ
آرد نخودچی 3 ق غ
کره 100 گرم یا (مخلوط کره و روغن 100 گرم)
پودر هل 1 ق چ
کنجد یا پودر نارگیل برای غلطاندن به میزان لازم
طرز تهیه رولت خرما
تمام مواد رولت را با خرد کن یا چرخ گوشت ،چرخ کنید تا حالت خمیری پیدا کند. سپس پلاستیک باز کنید و روش را با فرچه، چرب کنید.
ساعد نیوز نوشت : از مواد خرمایی روی پلاستیک، پهن کنید.روش پلاستیک بزارید و کاملا پهن کنید.برای راحتی کار ،از وردنه استفاده کنید برای مواد داخل رولت،آرد گندم را با حرارت کم به مدت 20 دقیقه ،تفت بدید تا خامی آرد گرفته شود. سپس آرد نخودچی اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه با حرارت خیلی کم تفت بدید.
سپس مخلوط آرد گندم و نخودچی را الک کنید .بهش کره و پودر هل اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید.اگر موادتون سفت بود،یکی دو قاشق روغن بریزید تا کمی روان شود. مواد حلوا را روی مواد خرمایی پهن کنید. به کمک پلاستیک ،رول کنید. به مدت 1 ساعت داخل فریزر بزارید تا سفت بشه. سپس داخل کنجد یا پودر نارگیل بغلتانید. به سایز دلخواه برش بزنید.