طرز تهیه پیتزا هالووینی تو کمتر از 20 دقیقه

هالووین فرصتی است که با در نظر گرفتن تم این جشن، خوراکی‌هایی خلاقانه و با ظاهری متفاوت آماده کنید.

کدخبر : 38852
سایت سرگرمی روز :

 پیتزای هالووینی یکی از خوراکی‌هایی است که می‌توانید با خلاقیت، کمی ظاهر آن را ترسناک‌تر کنید و آن را به عنوان وعده اصلی در جشن هالووین سرو کنید.

برای آماده کردن این پیتزای هالووینی می‌توانید برای قارچ‌ها به کمک نی چشم بگذارید و با چاقو برای آن، شیار دهان ایجاد کنید. سوسیس‌ها را هم مانند اشباحی کوچک برش بزنید.

در نهایت روی خمیر پیتزا سس مخصوص پیتزا بمالید، کمی پنیر پیتزا بریزید و بعد محتویات پیتزا را بچینید. این پیتزا را یک ربع در فر بپزید.

در ادامه با طرز تهیه پیتزای هالووینی به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای پیتزای هالووینی برای 2 نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز

خمیر پیتزا 1 عدد

پنیر پیتزا 150 تا 200 گرم

سوسیس 2 عدد متوسط

قارچ کوچک 5 تا 6 عدد

سس پیتزا 4 قاشق غذاخوری سرپر

خرید مواد اولیه با تخفیف از اُکالا

مرحله اول: قارچ‌ها را آماده کنید

با کمک یک نی می‌توانید برای قارچ‌های کوچکی که آماده کردید چشم بگذارید.

با یک کاتر یا چاقوی تیز برای قارچ‌ها شیارهایی به عنوان دهان ایجاد کنید. این شیارها می‌توانند خطوط عمودی کنار هم نیز باشند.

مرحله دوم: سوسیس‌ها را برش دهید

سوسیس‌ها را به صورت ورقه‌های عمودی برش دهید. بخش پایین هر استوانه را به صورت زیگزاگی مانند پایین شنل برش دهید.

دوباره به کمک یک نی برای هر ورقه سوراخ‌هایی به فرم چشم ایجاد کنید. دهان هر کدام را هم می‌توانید به کمک نی یا به کمک چاقو ایجاد کنید.

مرحله سوم: سوسیس‌ها را سرخ کنید

سوسیس‌ها را در روغن داغ سرخ کنید. توجه کنید که خیلی نباید در این مرحله سرخ شوند زیرا در هنگام پخت در فر می‌سوزند.

مرحله چهارم: پیتزا را آماده کنید

روی خمیر پیتزا، سس پیتزا را بریزید. بعد از مالیدن سس پیتزا روی یک لایه از خمیر پیتزا، سوسیس‌های سرخ شده و قارچ‌ها را روی خمیر بچینید و در نهایت روی همه مواد پنیر پیتزا بپاشید.

مرحله پنجم: بگذارید پیتزا بپزد

پیتزا را در فر از پیش گرم شده با دمای 220 درجه سانتی‌گراد برای 15 دقیقه بپزید. پیتزای هالووینی شما آماده است.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پیتزای هالووینی

اگر می‌خواهید پیتزای هالووینی شما ترسناک‌تر باشد می‌توانید از نکات زیر هم استفاده کنید:

از سس پاپریکا برای ایجاد بافت خون‌مانند روی پیتزا استفاده کنید.

با کمک برش‌های پیاز برای سوسیس‌ها دهان درست کنید.

از دانه‌های ذرت می‌توانید به عنوان دندان استفاده کنید.

پنیر پیتزاها را می‌توانید قبل از چیدن قارچ و سوسیس روی پیتزا نگیرد تا روی قارچ و سوسیس‌های تزئین شده شما را نپوشاند.

ارسال نظر: